Най-добрата паста за зъби?

• 148 092
  • 394
  •   1
Отговори
# 210
Елгидиум бялата за избелване на зъбите, чувала съм поне от 3-4 познати, че е добра за избелване-ако се ползва постоянно  Peace Wink

# 211
  • София, България
Елгидиум бялата за избелване на зъбите, чувала съм поне от 3-4 познати, че е добра за избелване-ако се ползва постоянно  Peace Wink

Много съм доволна точно от тази паста за зъби  Peace
Наистина я препоръчвам! Избелва и още как Flutter

# 212
От месец съм с Opalescence

Много добра, професионална - за избелване
По-скъпа е в сравнение с Елгидиума, , която доскоро ползвах, около 20 лв.но е много по-добра Peace

# 213
От месец съм с Opalescence

Много добра, професионална - за избелване
По-скъпа е в сравнение с Елгидиума, , която доскоро ползвах, около 20 лв.но е много по-добра Peace

Кръци, Opalescence Whitening Toothpaste ли ползваш? Доколкото знам се препоръчва след избелваща процедура с гел Opalescence. Би ли споделила от къде я купи?

# 214
Аз съм ползвала Опалашенс успоредно с избелващите гелчета . От зъболекар трябва да си я поръчаш .Аз даже тия дне ще си я поръчвам.
А за темата, ползвам по принцип Елгидиум и съм много доволна, по препоръка на зъболекаря ми е Peace

# 215
Еника от Русе съм Simple Smile

Да, избелих си зъбите с гела и сега за поддържане ползвам пастата. Peace
В началото ми бяха леко чувствителни зъбите, но сега нямам проблеми и съм много доволна
Пастата я купих от моята зъболекарка, а тя я поръчва от Щатите
Това по принцип е по-щадящото избелване. Самите зъби не стават изкуствено бели като алуминиева дограма Crazy
Стои много естествено и ефекта е дълготраен Simple Smile

# 216
МОят зъболекар ползва Поморин!!!    #Crazy newsm78 #Crazy

# 217
МОят зъболекар ползва Поморин!!!    #Crazy newsm78 #Crazy
И е прав.Тази паста е доста добра Peace

# 218
Кажете някой зъболекар във Варна, който предлага продуктите на GUM.  Или някоя аптека.

# 219
намерих таза статия по темата, може да ви се стори полезна и интересна: http://www.gorichka.bg/index.php?p=47&l=1&id=91

# 220
Nichka_baby, мерси много за статията!!!
Много интересно............ и притеснително!!!
          newsm78 newsm78 newsm78

# 221
Кажете някой зъболекар във Варна, който предлага продуктите на GUM.  Или някоя аптека.
"Живита" на Владислав 65  Peace

# 222
Доволна съм от Елгидиум и Лакалут.

# 223
Най-добрата паста за зъби,която съм ползвала е "Glister" на американската фирма "Amway".За жалост не се продава в магазините.Само чрез дистрибутори на фирмата.

# 224
Напълно съм съгласна с теб зайо-байо и аз мисля че "Glister" на американската фирма "Amway" е най-добрата паста. Препоръча ми я стоматолог  я ползваме вече година.Нагледах се на реклами за 100 пъти по-бели,100 пъти по.....Simple Smile В първия момент ми се стори скъпичка,но като се замислих от нея се слага по едно грахово зърно,защото е концентрат и 1 паста за нас 4 членно семейство ни стига за 4 месеца,при полойение,че за сина ми едно грахово зърно има различни измерения Laughing

Общи условия

Активация на акаунт