Мами от Norge 12

• 13 091
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Норе  Hug, дано ти е минало ядосването! Злобни хора има по цял свят( май в Норвегия са по-малко, обаче  Simple Smile ) Това е характерно за българина "силно да обича и силно да мрази"!  Grinning
deata  Hug Знам, аз кой да си поканя! Да ме похвалите пред сватовете, ей!  Laughing

Докато Нора се ядосва с българите, аз се ядосвам с норвежците  Grinning Мойто мъж уреди малко дървен материал( едно ПДЧ, от палети). Пък хазаина вместо да каже "Благодаря ти, мили.Евала ти, скъпи!". Той се появи и взе да ни разправя, че това "нещо" горяло с голяма температура и можело да стопи камината! Настъргани стърготини, бе джалъм!

# 61
Майчица , дано детенце се оправи скоро. При нас още няма сняг. И вчера, и днес е слънчево и студено Laughing
Marjo, ама на тебе още ли ти прави впечатление когато се изцепват така?

# 62
Само влизам да се отчета>
Купих влака, опаковах го още в магазина та няма много файда да го снимам ама е супер.
ркб, пратих останалите пари още онзи ден, надявам се да ги получиш скоро.
За водата, явно ми е стара информацията и е минало повече време от колкото си мислех. Надявам се да се пооправят нещата в това отношение.
Майчица, радвам се че детето вече е по-добре, дано по-леко да минават болестите по нататък.
Марйо, не знам дали не е имал предвид да не се запалят евентуални сажди в комина поради по-високата температура, която се отделя, всяка година в началото на отоплителния сезон има по няколко изгорели къщи и поне тук при нас специално предупреждават.

# 63
God dag alle sammen! Hug

rkb...щом са готови да пакетират,то нека го направят и батерии да вземем, разбира се. За да могат децата веднага да почнат да си играят. Heart Eyes Така че каквото е нужно да направят   а ние колкото е нужно да им преведем за всичко.Няма какви да го мислим толкова  Hug
палчинке..вчера бяхме на рожден ден, и късно вечерта отодохме на пиано-бар... Grinning
И познай кого видях там да свири.... Blush   Един мой колега.... Sunglasses  Тоз човек познат ли ти е...  Joy

http://i180.photobucket.com/albums/x225/roza66/CIMG2931.jpg

http://i180.photobucket.com/albums/x225/roza66/CIMG2925.jpg

Та послушах хубава музика и му предадох поздрави за тебе  Hug Каза че ще е в Трондхейм само за 15 дена.Веско  си е същия...не е мръднал. Sunglasses

къде се изгуба Ана... newsm78

# 64
  • България
Ха добър ден и от мене wavey

Ами мина ми ве4е,ама си изпуснах нервите в4ера ,както казали хората на простия по проста6ки на4ин,ина4е няма да те разбере...

Маи4ица ,браво за детето и верно бе днес бил деня на ба6тата,ама на6ият ба6та в4ера донесе една торта и гледа6е едно укорно,аз в един момент 6а6 ,викаб ето,пак забравихме  ooooh!и бързо извадих един подарък приготвен за рожденния ден декември,та се отсрамихме Blushпък тои гледаи не ми каза 4е днес било ден Mr. Green

Ркб,да вземем и батериите,да,ина4е няма смисъл наистина...колкото излезе излезе,и да опаковат като искат..

Розе,аз този Веско съм 4увала за него,не за друго,ами сме от едни град bowuuама тои дали е 4увал за мене е друг въпрос Laughing

# 65
  • София/Осло
Привет, привет
ние днес голям сън му ударихме...станахме в 10.50  Embarassed...после закуски, кафета,чистене  Crazy
майчица- дано вече наистина спрат да му излизат пъпчици на дечко и бързо ,бързо да се оправи   bouquet
ЧЕСТИТ ВИ СНЯГ  Sunglasses

# 66
  • България
Аз пък станах в 12.00(даже малко по късно,ма ме е срам да кажа) Embarassed ,искам да минава бързо това пусто зимно време,после и ние кафета,перални..и тои деня минал...

Марио,да не подпалите къ6тата еи,6тото вие сефте палите пе4ка,въх Wink Laughing,
ама така казват на вси4ки понеже тук вси4ко е дървения,и преди години изгоря половината център със стари сгради в Трондхеим..

6том снега е до6ъл в Осло зна4и ве4е е пълна зима,скоро трябва да украсяваме,как не ми се вади вси4ката украса наново,тамън я прибрахме февруари/март и даваи пак  Joy

# 67
Аааа, не Stop
При нас няма сняг Simple Smile Само е студено

# 68
  • България
rkb,как да нямате,виж Деата какво разправя... newsm78 Grinning

# 69
  • България
Ааа,аз докато разбераа....за Бг ставало въпрос,ами да,оба4е на това му се казва пълна подготовка за зимата,евала Wink

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1123120

# 70
  • София/Осло
ааа норче ,честитих на майчица снега аз ,тук при нас е сухо още  Joy

# 71
норче....аха значи сте градски с Вес.... Hug Имате една полулярна пианистка там във вашия град,ама ти щом си живяла тук,едва ли ще я познаваш.Нела-дебела...така и викат  Joy Понеже е към 120 килца сигурн,но има плътен и дебел глас.Прилича на Арета Франклин... Sunglasses

ркб...тук при нас има вече почти половин метър сняг...другата седмица ще си купувам кънки  Mr. Green
И наколенки...понеже като се пада ,ще е на лед... Joy Не е като със ските на сняг...така че ще боли. Crazy

Майчице...честит сняг  и на вас! Hug

Девойки, за татков ден..направих те ли торти на съпрузите си....за не! Mr. Green Купих му една... Joy 

# 72
  • България
Еи,аз бавно загрявам верно Grinning,важното е ,4е се разбрахме накрая Joy

Розе,ми не познавам друга Нела,освен моята сестра Joy Joy,тя не е дебела оба4е,е не е ба6 като мене,ама Wink ,но има6е една такава в гимназията  с това описание и много плътен глас,тои града е малък,може и да е тя newsm78

Моят син иска да ходи на ски,ама татко му болен,маика му калпазанка,еи ,не слу4и на родители това дете,тц.тц Crossing Arms

А торта аз не правя никога ,тои си знае,на деня ходи и купува сам,какви хубави торти има в магазина и за да не се объркаме дори пи6е"Til far"  chef Wink

# 73
Норче...е не е  сестра ти явно тази Нелка.... Joy Joy щото не попада в графата на килограмовата категория... Peace
А за торта....и аз съм зле с тортите.... Rolling Eyes  обичам ги много...ама да ги ям..а не  да ги приготвям... Joy

# 74
Тази вечер получих отговор от УДИ Laughing
Vi viser til din henvendelse av 8.11.2007.

Bosettingstillatelse gir rett vil varig opphold i Norge. Tillatelsen skal merkes i utlendingens pass med en etikett. Etiketten er gyldig i to år, og må derfor fornyes etter to år. Politiet kleber inn etiketten ved personlig fremmøte, og det er ikke nødvendig å søke om dette på forhånd. Fornyelsen av etiketten kan tidligst skje seks måneder før toårs-perioden utløper.

Utløpt etikett innebærer imidlertid ikke at selve bosettingstillatelsen er tapt, men utløpt etikett betyr at visumpliktige utlendinger trenger et eget visum for retur til Norge. Det er derfor viktig å sørge for at utløpt etikett fornyes før en eventuell utenlandsreise. EU/EØS-borgere som har bosettingstillatelse trenger for øvrig ikke en slik etikett fordi de kan reise visumfritt inn i Norge, men får likevel etikett som er gyldig i 25 år.

Med vennlig hilsen

Opplysningstjenesten i UDI

Беше в СПАМа Joy

За тортите нямам никакъв проблем, и с правенето, а да не говорим за яденето Laughing Затова и ги правя рядко напоследък. Днес пекох тиква със захар и флоте. Изяде се вече.......
roza66 , не искам аз сняг, рано му е още

Общи условия

Активация на акаунт