Мами от Norge 12

• 13 092
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • България
Значи това име Нели..сестра ми е Нели,най- добрата ми приятелка, в Бг с която се познаваме от първи клас е Нели,фризьорката ми е Нели..и като се съберем у нас и като кажа Нели,все питат коя...ама никоя не е тежка категория Joy Joy

Къде се изпокрихте ,бе девойки..да не ви затрупа снега?
Розе,вярно ли че можеш да караш кънки,аз колкото да си счупя "умната" глава,за друго не ставам..като магаре на лед сам...или както там беше поговорката Joy Blush Joy Joy

Ркб,ее,браво Grinning значи,най накрая,ама то пише ,че не ти трябва етикет,понеже си от ЕС,или...

# 76
  • България
ркб,какъв е този филтър бе ooooh! Joy,в спама такова писмо,аз между другото получих поредния "бисер",но много ми хареса текста,много хубаво написан.. Peace

# 77
Да,norah , те така ми и обясниха от полицията като им звъннах, че по принцип на граждани на страни членки на ЕС не им трябват Laughing ама те им слагат за 25 години Joy За другите си важат старите правила.
Аз кънки няма и да пробвам, ходих на курс за лангрен 2004 година, ама точно тогава нямаше сняг, та не научих много. Бяхме на поскехиттетур в Нурфьел и успях да падна на 2ия ден, оттогава така си ми стоят ските....

# 78
  • България
Ама те избиха рибата с тези 25 години Laughing,такова чудо не бях чувала..но няма значение,важното е че работите са се оправили,принципно ,ако си омъжена тук винаги е лесно Wink

А за кънките ,не ме търсете Stop,виж ски по- карам,но не и слалом,много съм страхлива ...

Сега сядам да работя сериозно с  един превод ,а вие пишете!!!

# 79
Ей, момичета, сядам днес да чета любимия си "Афтенпостен"( Както Палачинка, тактично намекна, язе норвежки не шпрехам, ма по картинките се ориатировам много добре! Wink ) И какво на 1-ва страница - КРЪВ! Нещо като за "нацисти" ми се струва, че говорят!
Аз 10 реда пост да пиша, как никога нищо лошо в норвежки вестник не пише, а тия носилки ще ми слагат! Саботаж!
Пък в петък реших да демонстрирам на deata каква кална вода тече от чушмята - тя пък, моля ви се потече бистра като сълза! Знам си аз, специално са пуснали пречистена вода, да ме изложат те мене! Grinning

Иначе аз както се оплаквах от липса на социален живот тия дни се скъсах от гости и гостувания!   Rolling Eyes 
Ма подпалването на камината трябваше да се отбележи  (барабар с Деня на бащата! Ох, камина,ох кеф! Grinning

# 80
Marjo.... Joy Joy Joy.... Hug

# 81
Привет на всички !  Hug

Майчица,дано малкото сладурче да се оправи бързо,аз имам една много близка приятелка кожен лекар и тъкмо щях да и звъня да я питам за твоя случай,на щом детето се оправя супер,ако има  нещо пиши ще и се обадя!Прати ми на лични е-mail -а  си ,да ти пратя речника. Grinning
Как си Розе,гледам кънки ще караш,супер и аз много искам да се науча да карам ,но няма къде!Тези дни бях при майка ми и затова се изгубих ,а там все още нямам интернет,но скоро ще си прекарам и там,че вече не мога да живея без него.
Лека вечер на момичета !  Heart Eyes
[img

# 82
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро ютруууу,
кой е най- раннобуден днес, а  Laughing
Аз няма какво да се похваля. Гледам го сега мойто и се опитвам да преценя има ли нишан да заспи, или да се мятам на кефенцето  newsm78.
Вчера с мъжо се записахме в една православна църква дето я строят в Кристиансанд, ще видим кога изобщо ще я посетим. Снощи до късно се зорих да сътворя норвежко Си Ви и мотивационно писмо, даже ги пуснах за един хотел тук. Работата е събота и неделя вечер- администратор. Пробвам, пък ако стане ще се радвам. Малко и аз свят да видя. Мъжо вече сам се тренира ако се наложи д аму я оставям. Вчера докато дремя е сменил намалкото памперса и после дъъълго ми се хвали (това е постижение за него).
Във вторник пък идва един приятел и ще остане неопределено време- поне няма да ми е скучно, най-накрая. Та, него ще го обуча за събота, да му оставим пъшлека, защото сме на фирма фест.
Абе дето се вика, има малко раздвижване в живота наш  Mr. Green
Хазяина ми е малко съмнителен- вчера ни попита ние колко дълго мислим да останем, ноп аз невъзмутимо му отговорих, че не мислим да се местим скоро. Нека е спокоен  Mr. Green

Я да питам аз сега. Някой да е наясно ако чужденец се ожени тук в Норге за българка и после кандидатства за българско гражданство, колко време трябва да има брак с нашата мома, за да получи такова.  newsm78

# 83
Розе, еее браво на наш Вес, пак купон прави  Grinning Ма не можем да му видим очите на последък, все пътува, все за по много... А аз я знам Нела дебела  Wink
Marjo, за демонстрациите в Прага ли говориш? Пък ти не се връзвай за езика, то нали си е верно  Wink
За социалния живот, видях и аз, пиша, звъня ти, ти я заета, я гости чакаш, няма да те жалим толкоз май вече  Wink
бобченка, бях чела някъде из БГ законите, ама изобщо не помня. Между другото говорих с баща ми тия дни и той веднага да ми се похвали как работел с майката на едно момиче дето ... и т.н. и т.н.. Аз му казах, че вече сме се запознали виртиално, че му е старо инфото  Laughing И хайде успех с работата, ще се почувстваш сигурно по-добре.

# 84
Здравейте моми4ета  Hug. Вклю4вам се набързо 4е трябва да бягам на работа. rkb моля те да ми изпрати6 номера на банковата ти сметка за да мога да пратя и аз пари4ки за де4ицата. Ana Viktoria добре до6ла. Какво ново из Пловдив и  в мойта мила Тракия ? Mr. Green Ако не е много нахално може ли и на мен да ми прати6 ре4ника. Боб4енка трябва 5 години брак, но има изискване колко от тях да е живял в БГ, а съ6то така трябва писменно и говоримо да владее български език. България не приема двойното гражданство и това 6тте ре4е 4е ако 4ужденец желае БГ гражданство то той трябва да се откаже от преди6ното си такова. Процедурата отнема около 2 години от подаването на документите. Информацията ми е от моята племенница, която е омъжена за 4ужденец и живеят в БГ. Има6е някаква тема тук в 4ужбинския мисля newsm78. Поздрави на вси4ки   bouquet

# 85
kvinne  Hug Много работиш! Липсваш ни!

# 86
  • България
Бре,цял ден няма форум  Mr. Green
Как сте?
Марио, гледам си станала нов 4овек Joy Joy Joy"позитивна",ами така е,ако постои6 една година,тогава 6те стане6 за6итнин4ка на вси4ко норвежко Wink bowuu

# 87
Момичета много съм щастлива  newsm44 newsm68 newsm44
Хем малкия се оправи хем днес получих предложение за работа   smile3521
Мнооого дългоочаквано, почти 2 години се мъкна по интервюта. Най-накрая ,  дано е готина градината. Ще съм с най-малките шомпалчета  smile3504 Misc Baby Bottle 1crib
Много ми е близо до нас и много ми е кеф сега   newsm08 newsm51 newsm44 newsm68

Ana-Viktoria мерси много ще ти пиша на лични! smile3525

Хайде лека вечер на всички!!!  smile3503  Hug

# 88
Майчица, ЧЕСТИТО! И двете новини са супер! Мисля, че това, че си с най-малките е много хубаво, те са такива мушморочета! Чисти душички (все още Grinning )

Ех, norah туко виж след година прочетеш от мен "Не ги разбирам тия българи! Да дънят супа, като могат да ядат кренвирши!"  Laughing

# 89
  • България
Пу да съм първа да ти 4еститя  bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам за теб,като знам колко е трудно да си намери6 работа,хи4 не е малко постижение Grinning
БРАВО И УСПЕХ Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт