Мами от Norge 12

• 13 093
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Е,Марио ме изпревари Laughing
Марио,абе ние пак 6те си говорим след година,да види6 тогава ти Joy Joy

# 91
Майчице....Ураааа!!!!!!!!!! Hug Честито...  bouquet Видя ли миличка..ти само дето се притесняваше!!!  Hug

Момичета...А аз готвя телешко с ориз и гъби на фурна...за първи път тука в Норге... Crazy  Но и хвърлям по едно очо тука... Joy Сакън..да не изтърва клюката... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 18:39 от roza66

# 92
  • България
Розе,то днеска нямаше форум май,или ниска активност,не си изтървала много. Joy
Ти , я каква готвачка си,опасна си.  chef
Кое вино върви повече у вас бяло или червено?

# 93
Норче... а моята баба е била професионална готвачка 22 години е работила в една механа,и после в стола на най-известната фабрика в района... Целулозната фабрика в Разлог...Това за 1960 година е били голямо нещо... Grinning  Голяма майсторка на гозбите беше моята мила баба Heart Eyes
А и майка ми е голяма  царица-готвачка..та май е ген.... Mr. Green Но аз не мога да се сравнявам с тях...все още,...но работя по въпроса....  Whistling

А за виното...у нас много се харчи червеното вино..и Розе-то.... Winkа бялото вино го пия лятото само...понеже се пие изстудено...  SunglassesА на мен все ми е студено тука... Joyи затова харесвам зимата червено винце със стайна температура....22 градуса..Затопля ми кръвчицата...Голям връх е! Heart Eyes

# 94
Майчицa, честити добри новини! Wink

Ей, ще ме уморите с тези кремвирши...  hahaha
Това да не са вурсчета?...

# 95
Майчицa, честити добри новини! Wink

Ей, ще ме уморите с тези кремвирши...  hahaha
Това да не са вурсчета?...
Милшелка.....кремвирщите са  едно от основните  яденета в тази държава... Joy....малко и голямо нагъва хот-дози.... SunglassesА пък децата....почти всеки дан..на разбирам как не им втръсва... newsm78

# 96
  • България
Розе ех,ама ти наистина си имаш гена,направо да ти завиди човек,аз съм с две леви,все нещо не докарвам,досега не съм правила никакаква българска манджа--повечето опити стигат до кофата... Cry
А за виното,зимата върви червеното наистина ,и аз лятото обичам  бяло..

# 97
  • България
Добре ,че не съм омъжена за българин,щеше да ме бие с тенджерите по главата Shocked
  341uu bg

# 98
Добре ,че не съм омъжена за българин,щеше да ме бие с тенджерите по главата Shocked
  341uu bg

Joy Joy Joy... Hug

А аз наистина обичам да готвя...  chef Да експериминтирам нещо... Party Не мога да ям едни и същи манджи... Sad

а ето един от любимите ми сайтове... Heart Eyes http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=products&id=575 

# 99
  • България
Аз като си разсъждавам стигам до извода за6то отслабнах тук,понеже моята зодия е такава да си угаждаме,да,ама като не можем да готвим,стоим гладни Mr. Green
А аз имам лимит като Марио колко норвежки работи мога да омахам.. Laughing
И става така,хем не ям от инат,4е ни е по вкуса,хем не мога да си наготвя и в краина сметка стоя гладна..лятото маика ме угоява,ама като се върна и пак наново..
Този саит и аз го знам,ама не ми се полу4ават работите,само хабя матРиала,Розе,
така,4е ако някои ми идва на гости ,осигурявам продуктите,но си готви сам,сестра ми така си готви 2 седмици завалииката,то сигурно затова бърза6е да си ходи Rolling Eyes Mr. Green Laughing

# 100
Първо да поздравя Майчица  с новата работа  bouquet Дано да ти хареса и да се забавляваш там.
roza66 , ти да не би да четеш мисли? Laughing И у нас се тачи червеното винце през зимата......
Получих писмо от Вега:
Zdraveite g-jo,
stoinostta na igra4kite vi e 346.89 lv.Moga da vi napravia otstupka ot 10 procenta.Tova pravi 312 lv.Bateriite za vsi4ki igra4ki sa na stoinost 11 lv .i po edin lev na igra4ka za opakovaneto-obshto vsi4ko e 353 lv.Dostavkata e za nasha smetka.Na bateriite nemoga da davam otstupka.
Pozdravi!
Cveti
 Днес пак беше лудница на работата Sad Ама утре почивам Laughing

# 101

....Този саит и аз го знам,ама не ми се полу4ават работите,само хабя матРиала,Розе,
така,4е ако някои ми идва на гости ,осигурявам продуктите,но си готви сам,сестра ми така си готви 2 седмици завалииката,то сигурно затова бърза6е да си ходи Rolling Eyes Mr. Green Laughing
Ще ме умориш ти от смях.... Joy И гостите като идват на гости ..и те сами ли си готвят... Joy

Да знам де.... newsm78  ако някой ден  ме поканиш на гости...то  да си нося книгата с рецептите.... Joy Joy Joy Ама от теб ще е  виното.. а от мен готвенето... Hug

# 102

roza66 , ти да не би да четеш мисли? Laughing И у нас се тачи червеното винце през зимата......
Получих писмо от Вега:
.....
ркб...чета мисли  и още как.... Joy Ама ти да не забрави че сме и "от една и съща група"...  Joy Заморничеви "рибки"..дето все мръзнат зимата от студ. hahahaНе знам всъщнот ти как си,ама аз спя с меки чорапки...иначе абсурд да заспя,нищо  че юрганчето е с гъши пух и е много топло под него.... Blush Така че червеното вино е нашото питие... Wink

Ура.... че са отговорили от сайта....нещата се нареждат по план график... Hug

# 103
  • България
И да ви кажа,не купуваите кори от Ултра,като ги отворих с нетърпение,сефте на норвежка земя, миналата седмица и бяха развалени..а преди това целият магазин се изреди да ги търси,някои дори не бяха 4ували за такова не6то ooooh! #Crazy
А сиренето,ми то в една маринада,аз го плакна един 4ас и има 2 хапки вътре..
та такива работи

Ина4е,ако идват норвежки гости готвим норвежки,ама свои хора като  сестра ми,тя не яде норвежки работи,си готвят сами..
И моите тука ядат тука6ните "специалитети",та никои не ми дава зор за бг кухня...
Ина4е ако каня някои друг пове4ето е готови и полуфабрикати Embarassed/хаиде издадох се Wink/
Та затова се възхи6тавам на вси4ки ,които умеят да готвят  chef

ркб:супер ,вси4ко е ок,става по план график Grinning Peace

Отивам да проверявам дома6ни..

# 104
Норче....и ние готвим понякога полуфабрикати у нас..така че... Hug

Общи условия

Активация на акаунт