Гоблени-12

• 33 552
  • 482
  •   1
Отговори
# 150
  • в зоната на здрача
Днеска съм онлайн цял ден.. Laughing
Може би е по добре да ни покажеш ключа,съмнявам се от ламето да са дали да се шие с два ката,затова предполагам че по един кат от двата трябва..
Но все пак ако ти е удобно дай да видим на ключа кво пише. Hug

# 151
ами знака за ламето и бежовия е един /знака е звезди4ка/ и бяха сложени заедно в пакет4ето... най-вероятно се 6ият заедно, един кат ламе и 1 кат бежов...кой ти е шил ламе досега   Thinking

# 152
  • варненка от София
ами знака за ламето и бежовия е един /знака е звезди4ка/ и бяха сложени заедно в пакет4ето... най-вероятно се 6ият заедно, един кат ламе и 1 кат бежов...кой ти е шил ламе досега   Thinking

Ами аз съм шила, но много е важно какво ти пиши в ключа. Аз съм имала да шия само ламе, два ката ламе и друг цвят или един кат лами и друг цвят, зависи какво пише в ключа. При моята гейша на Дименшънс има няколко варианта с ламето. Ако нищо не пише, пробвай един кат ламе, един бежов, ако ти харесва остави го така.
Но като цяло, това ми е най-гадния конец за шиене.

# 153
Темата замря... Sleeping
Дъмпер, имаш ли отговор? Аз там фиксирах и други много хубави творби.

# 154
чакам с нетърпение  Confused

# 155
ами знака за ламето и бежовия е един /знака е звезди4ка/ и бяха сложени заедно в пакет4ето... най-вероятно се 6ият заедно, един кат ламе и 1 кат бежов...кой ти е шил ламе досега   Thinking
за коя схема става въпрос?

# 156
Всички шият усърдно и за това не пишат /включително и аз/,намерих време кога да шия Peace

# 157

за схемата на мадона Конестабиле  newsm78

# 158
Дъмпер, то можело и от европейска страна да си поръчаш. Ето например с Гугъла открих тези англичани, които също предлагат доставка на нерезиденти: http://www.sewandso.co.uk/cgi-bin/find/db.cgi?db=zoom&uid=&a … do=search_results

# 159
то добре, ама цените са  Sick доста по-високи от американските
мерси  Hug

# 160

за схемата на мадона Конестабиле  newsm78
тази схема има ли дизайнер или  е комплектовка?
Сигурно е второто.
На коя фирма е?
Би трябвало да има упътване кое как се шие.

# 161
Кетри,разчистих съобщенията.Би ли ми казала размерите на кафеджийката?

# 162
  • Добрич
Здравейте!
Ако не е много нахално и аз искам патетата  Blush Дано не ви затруднявам много. 

# 163
Дай мейл!  Hug

# 164
Хипатия, да..комплектовка е на ЕТ"БОГИ" - София, но няма упътване  Thinking 6те пробвам с двата вида конец, па каквото стане, защото мисля, 4е ако е само с ламето, може да се разнищва по време на шиене...знам ли  newsm78
Моми4ета , да питам и не6то друго, някои има ли снимка на гоблена О4акване, представлявал девойка седи до прозорец и гледа навън..

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 10:46 от MisKapriz

Общи условия

Активация на акаунт