Гоблени-12

• 33 426
  • 482
  •   1
Отговори
# 90
  • Балчик
Не, сега ще постна друга снимка.

П.П Смених я, сега трябва да се вижда.

Ето това имам ушито от миналата година

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 14:51 от Джемма

# 91
Еййй, много е веселко някакси, коледно! Хубаво е, определено! Не бях срешала на Дименшъс точно такъв. И какво ти остава да направиш? Или пък сега го почваш? И, моля те, ако го почваш сега, не ми казвай, че до Коледа ще е готово! Аз явно шия с рибена кост и затова така се бавя...  Joy

А това с кончето какво трябва да стане?

# 92
  • Балчик
Първата снимка не  е моя, просто една жена от руския форум се похвали с готов и аз я копирах. А това с кончето е моя гоблен- до там съм стигнала. Имам желание да го свърша до Коледа, но не ми е идея фикс- ако стане, ако-не и догодина ще ви досаждам със снимки. Laughing

"Пътят към храма" още ще почака.

# 93
  Джемма,
гоблена или бродерията/ не знам как се нарича в професионалните среди/ на
Dimensions е едно от най-красивите изпълнения , които съм виждала в живота си.
А аз съм видяла почти всичко, освен още несъществуващото Simple Smile
Честно казано всички други дизайнери ряпа да дат пред зимните предложения на Dimensions

# 94
Това са мустангите които сега шия бот по бот от доста време

# 95
Джемма, извини ме, не съм се вгледала добре, наистина е същото, но въпреки това твоето като че ли е по-контрастно, по-наситено с цвят. Като не можем лично пък, нека си досаждаме поне със снимки! Laughing
Тед, бод по бод, но поне напредваш, нали? Успех!

# 96
  • Хасково
Момичета кажете какъв размер панама трябва да си отрежа за да  бродирам Кафеджийката 1:1 и какъв ако е 1:4!
Не мога да преценя по схемата колко трябва да бъде!
Ще я бродирам на обикновенна българска панама!

# 97
Viviani има поща  Hug

Празненството се изтегля с една седмица напред, а подаръкът още не е рамкиран. Cry Няма време за обикаляне и проучване, ето защо имам нужда от вашата компетентна помощ! Бихте ли ме посъветвали, каква рамка да избера, къде да я поръчам и за колко време долу-горе ще бъде готова? Има ли шанс до петък да се рамкира успешно? И на каква цена са тези услуги? Знам, че много зависи от вида и качеството на рамката (има рамки и по 10, и по 50 лв.), но все пак, приблизително? Ето въпросното произведение:

Мислех за нещо кръгло, но дали ще може да скрие бродираната квадратна рамка?  newsm78 А ако избера квадратна, дали ще се върже добре с вече бродираната рамка?  Rolling Eyes

# 98
Ванче, в кой град си?
Аз лично бих го направила с квадратна, по-широка, с фин орнамент, много нежен, без паспарту. Ако държиш на овал обаче, си го представям с кръгло паспарту и пак квадратна рамка. Цени , за жалост, не знам.

# 99
с какви размери е?
дименшън имат супер неща  Peace
Джемма, страхотен избор  Peace

# 100
Момичета,някой шил ли е 'Пътят към църквата' на Милена стил с конци Пъпетс и доволни ли сте от резултата,като комплектовка на цветовете?Аз сега го започвам и ще бъде жалко,ако се окаже,че комплектовката не е добра.

# 101
Ванче, в кой град си?
Аз лично бих го направила с квадратна, по-широка, с фин орнамент, много нежен, без паспарту. Ако държиш на овал обаче, си го представям с кръгло паспарту и пак квадратна рамка. Цени , за жалост, не знам.

Благодаря за бързата реакция!  bouquet В София ще го рамкирам. С рамката е около 25 х 25 см (не мога да говоря с точност, защото го нямам пред мен).

# 102
Ето ме и мен пак,
да ни е честита новата тема  Simple Smile
Дъмпер, аз този път само с благодарности, без въпроси  Laughing - току-що разпечатах от онзи линк един есенен пейзаж за мен, един друг есенен и една борова гора за сестра ми и три с цветя за майка ми, така че сме се оборудвали. Декември ще набавим и конци.

Не знам дали го знаете вече, тук има един нов сайт, все още не е напълно готов, тити ми го прати, но изглежда добре

http://www.sheherezada.com/

# 103
  • Съвсем в края на света
Едно здрасти от края на света!
Имам молба.
Дали имате четлива схема на тази котка.
Гоблена е почнат, но уви, схемата е супер размазана, от един момент нататък.
Аз ще се включа по-късно да покажа до къде го докарах с зелената фея и да ви покажа поредният кон. Simple Smile

# 104
  • гр.Добрич
Ванче, защо не пробваш във Практикер? Там има голямо разнообрази и ги правят на момента.

Общи условия

Активация на акаунт