Гоблени-12

• 33 440
  • 482
  •   1
Отговори
# 105
Блонди, да не забравиш да показваш  Peace
kita99, аз не виждам нищо от линка  Rolling Eyes

# 106
Ванче, защо не пробваш във Практикер? Там има голямо разнообрази и ги правят на момента.

Там са малко скъпи!  Peace И аз чаках 3 дни!  Rolling Eyes Може да провериш на Шипка 6! Там има много ателиета!  Peace

Кита няма нищо.... Rolling Eyes

Джемма страхотно е!  Peace

Блонди дръж ни в течение!  Hug

DIDA975 има една мацка тука тя го шие обаче с Ариадна!  Peace Резултата е добър!  Wink

# 107
  • Съвсем в края на света
Девойки, има бре, ама е на гоблените.орг
Ето го пак.
Една котка в кубинка /ама не на Вервако Sad/
Много ще съм благодарна, че леля го шие.

# 108
сега го видях. нямам го за жалост  Sad

# 109
  • Съвсем в края на света
Дъмпера, благодаря Simple Smile
Ето да се отчета.
Зелена фея.
Преди да погледнете коня, предположете на каква панама и с какъв цвят е шит.
Вероятността да познаете дори едно от двете неща е 0 Simple Smile
Кон
На леля прозореца, недовършен поради липса на черно /ама специално черно/

# 110
прозореца ми хареса, може ли схемата  Hug
а коня и върха  Mr. Green

# 111
Здравейте и от мен.
Разтърсих се за един гоблен и за моя изненада открих тук и такава тема  Party .

Майка ми много иска да ушие един гоблен - Сикстинската мадона.
Имаме схемата, но нямаме номерата на конците.

Преди се доверявахме на продавачките в магазините, но няколко пъти ушивахме гоблени, чиито цветове доста се различаваха от истинските, просто не стояха естествени. После, от една наша близка, научихме, че когато продавачките нямат съответния номер цвят, слагат в комплектовката друг, който е приблизително същият, но когато се ушие гобленът, разликата е огромна. Така сега имаме няколко изхабени гоблена.
По-късно започнахме да се интересуваме какво точно ни слагат в комплектовката, за да не стане пак същата глупост.

Моля, ако някой може, да ми даде номерацията на цветовете за Сикстинската мадона, за да можем да ушием гоблена. Много ще бъда благодарна, а също мога да предложа номерата на цветовете за гоблените, за които съм сигурна, че някоя продавачка не си е правила експерименти. Мога в замяна да дам и схеми, само моля за номерацията на Сикстинската мадона.

Надявам се някоя от Вас да ми помогне.
Благодаря предварително.

# 112
Dida, аз сих пътя към църквата,още го шия де на милена стил е и ми харесва

# 113
# 114
  • Съвсем в края на света
Дъмпера, ето ти на леля прозореца:
Тук
само да ти кажа, че освен всички конци в описанието, трябва да намериш coton a broder 25 - 403.
Ако случайно това ти звучи като казано на патагонски /аз бях така/ ще ти обясня.

# 115
схемите ще ги гледам утре, че сега и да гледам файда няма да има  Crazy но ти обясни, може още някой да си го хареса  Hug
твоя точно според упътването ли го прави?
сега сериозно ми запали любопитството  Whistling
пише, че контура не се шие с контурен, а с лонг стич. него обаче всеки си го води с различно име  Crazy това първо и второ го дават само отвесно  newsm78

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 00:07 от Дъмпера

# 116
  • Съвсем в края на света
къде видя за отвесното??
значи  въпросния конец е една нишка усукана. 25 е дебелината, аз намерих 5 на дмц, ама ми се вижда дебело. Мисля, че големите номера са по-тънки конци.
Ако искаш да снимам???

# 117
Здравейте и от мен.

Моля, ако някой може, да ми даде номерацията на цветовете за Сикстинската мадона, за да можем да ушием гоблена. Много ще бъда благодарна, а също мога да предложа номерата на цветовете за гоблените, за които съм сигурна, че някоя продавачка не си е правила експерименти. Мога в замяна да дам и схеми, само моля за номерацията на Сикстинската мадона.

Надявам се някоя от Вас да ми помогне.
Благодаря предварително.

За оригиналния на Вилер ли става въпрос?
Т.е този?

Аз имам ключ, но не мога да кажа със сигурност дали е точен или не.

# 118
Едно здрасти от края на света!
Имам молба.
Дали имате четлива схема на тази котка.
Гоблена е почнат, но уви, схемата е супер размазана, от един момент нататък.
Аз ще се включа по-късно да покажа до къде го докарах с зелената фея и да ви покажа поредният кон. Simple Smile

Имам го това коте,дай един адрес да ти пратя схемата,ако някой не ме е изпреварил вече  Simple Smile

# 119
  • Съвсем в края на света
Давам адреса: rokoboko1@yahoo.com
Аз да кажа:
П-О-Т-Р-ЕЕЕ-С-Е-Н-А СЪМММММ!
ЕТО, това уби всичко детско в мен. Вече 1 час се смеем с леля и я моля да ми го ушие за РД-то.
Така де, по-безумно нещо не съм виждала, искам да го притежавам!

Общи условия

Активация на акаунт