Гоблени-12

• 33 532
  • 482
  •   1
Отговори
# 225
pepi_r благодаря ти!  Hug А аз много се радвам, че се запознах с ИренкаHeart Eyes

# 226
  • варненка от София
Искаме и ние снимки! В кой друг форум? М? Що така сме в информационно затъмнение?

# 227
  • в зоната на здрача
Искаме и ние снимки! В кой друг форум? М? Що така сме в информационно затъмнение?
Да си дошла ...да си ни видяла на живо... Heart Eyes

# 228
  • варненка от София
Да си дошла ...да си ни видяла на живо... Heart Eyes

Ами аз съм си свенлива и за това не дойдох, иначе си падам тайна воайорка, за това дайте да ви видя, да не се разправяме повече, аааааа!

# 229
  • в зоната на здрача
Ще ни видиш само и единствено на живо...Стига да имаш време докато си в София,вече те изкюкарих на Здравчето и Иренка,така че може да се организира среща у Софето....
И не се срамувай толкова... Laughing

# 230
Моми4ета,  някои има ли легендата на конците на Коне на водопой, на Милена стил е схемата ooooh!

Имам с Пупетс!  Peace Ще ти свърши ли работа?  Thinking
Май са с  Анхор... Милена стил не работят ли само с тез newsm78

# 231

Работеха с Пупетс и Анхор! После бяха Ариадна и Анхор, а сега гледам сменяват Анхора с ДМЦ май!  Peace Кажи какво ти трябва?  newsm78

# 232

Работеха с Пупетс и Анхор! После бяха Ариадна и Анхор, а сега гледам сменяват Анхора с ДМЦ май!  Peace Кажи какво ти трябва?  newsm78

Здравче, абсолютно си права! В средите се говорело (нали имам приятелка с такъв магазин), че Милена стил искали да стават представители, вносители и пр.   Паживьом-увидим!

# 233
а сега де...как да разбера с какви конци 6ия като няма от къде да видя  Thinking

# 234
Виж какво пише на кутията!  Peace

# 235
ако е готов комплект пише на кутията, ако е събиран, който е купил конци знае  Mr. Green , ако не пише на на чилето

# 236
дали някои ще може да се ориентира по ключа /ако е шил то4но по нея/, с какви конци е шит Коне на водопой

# 237
Ми и моя изглежда по същия начин!  Peace Но това не е показателно за конците.....  Wink Добре де! Кажи моля какъв е проблема? Конец ли не ти стига?  Thinking

# 238
  • в зоната на здрача
По това което си дала ,не можем да разберем ,нищо.
Има два варианта :или е с  анхор или с ариадна,но това ако е купувам комплекта скоро...
http://www.milenastyle.com/KONENA-VODOPOI.html
Ако е купуван отдавнаможе да е И пъпетц..
Е как да разберем...ми най лесно ,виж на кутията -отстрани,или на чилето ,както са ти каза ли момичетата ..
И какво пише..... Thinking

# 239
момичета моля за помощ-майка ми е вкъщи уж да помага за бебето ама аз готвя и домакинствам а тя само с бебо.И докато се обърна тя ушила пет квадрата -пуквам се от яд щото аз нещо с моя гоблен го закъсах   Embarassed
Та сега бабето ме е подгонило да и търся гоблени -свети Валентин и конете на Риолис
Вторият го знам ама другия представа нямям как изглежда -бил с някакви деца .Изпили ми нервите тая жена  Twisted Evil  .Моля помагайте  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт