Гоблени-12

• 33 530
  • 482
  •   2
Отговори
# 240
# 241
Момичета моля ви за помощ. Имам схема на Вилер 3618-4
http://i027.radikal.ru/0711/a7/8b393d91485e.jpg
Но нямам подбора /ключ/. Ако някой разполага с такъв, ще му бъда благодарна да го сподели. Схемата е оригинална.
Благодаря!

# 242
Та за проблема ми с Коне на водопой ... конците се разбра 4е са Анхор /на кутията пишело/. Братов4едка ми го беше ущила и тя ми даде конците, които й бяха останали ...но сега не ми стигат и затова търся номерата им. Ина4е имам 6-7 у6ити гоблена, но сефте се сблъсквам с тоз проблем  newsm78

# 243
Момичета,моля който може да помага!kакво значи,че схемата е  "пренабрана е в ПС"?Опитах да сваля схемите на 4-те страшно красиви гоблена,които Ketri е  дала,но после не мога да отворя легендата...трябва ми някаква специална програма ли или си ма някакъв трик...?

# 244
  • гр.Добрич
Mimito81 трябва то програмка, с която да си отвориш схемата.

# 245
Коя програма?Кажете ми и ще я намеря...

# 246
Момичета,моля който може да помага!kакво значи,че схемата е  "пренабрана е в ПС"?Опитах да сваля схемите на 4-те страшно красиви гоблена,които Ketri е  дала,но после не мога да отворя легендата...трябва ми някаква специална програма ли или си ма някакъв трик...?

трябва да имаш програма Pattern Maker for cross stitch
Поне за последния е тази, другите не съм ги видяла.
Свали си от тук програмата.
Следвай инструкциите само.

Mama_Nana,
снимката ти не се вижда.
Поне аз не мога да я видя.
Слагам я тук , ако може някой да ти помогне.

# 247
  • варненка от София
Много е хубав този гоблен Децата на художника се казва. Имам го ушит, но за съжаление нямам ключ към него, беше готов комплект. Ето го как изглежда ушит:

# 248
ДЪМПЕРЧЕ  точно този се оказа че е.Досега не съм го виждала .И да попитам с надежда-ще помогнеш ли,много те моля    Praynig

# 249
mila mimi, точно този го нямам. те са серия, няколко броя. имам друг. дай мейл да ти го пратя, а този ще го потърся  Peace

# 250
Ето до къде съм стигнала с моето испанче,снимката е лоша Praynig

# 251
  • в зоната на здрача
Ориджинал  Mr. Green   

http://tranz.it/load.php?id=FWzvwIpNk06rzyzW22020                                                                               
                                                                                                      http://tranz.it/load.php?id=UeHSGctvgajbIAcD22021

# 252
Виви много е симпатично!  Peace А как трябва да е готово?  Thinking

Кетри това първото е страхотноооо!  Peace  Дано го ушия за някоя от следващите 10ина Коледи....   ooooh!

# 253
  • гр.Добрич
Наистина са много красиви тези Коледни гоблени, но ми се виждат адски сложни.

# 254
  • в зоната на здрача
mila mimi  аз имам това,ако те устройва...

А за кой коне на Риолис става въпрос..

vivi,бързо върви испанчето,браво.. Hug
spinki ,за мен са много трудни,всички знаете че си падам по лесните гоблени  Wink,ама е така да внесем малко коледно настроение в темата. Grinning
За децата на художника и аз нямам ключ..само схема. Tired

Общи условия

Активация на акаунт