Гоблени-12

• 33 506
  • 482
  •   1
Отговори
# 255
  • Все на втория етаж
pepi_r благодаря ти!  Hug А аз много се радвам, че се запознах с ИренкаHeart Eyes

Чак сега влизам в темата. Искам да кажа, че много се радвам на запознанството си със Здравка79 и ketri . Ще се радвам да се видим някой път на по кафенце в София, да обсъдим гоблените и не само  Mr. Green
Утре ще го снимам моя да видите до къде съм стигнала с него, уших кучето цялото, сега започнах лицето на момичето, фона ми върви мудно, че е с пет вида кафяво и ми действа изнервящо. Tired

# 256
Момичета,да ви попитам,ако сваля схемите на диск да ли във някое фото ще могат да ги изкарат на а4 на принтер?

# 257
Момичета,да ви попитам,ако сваля схемите на диск да ли във някое фото ще могат да ги изкарат на а4 на принтер?
моя принтер е такъв и няма проблем да изкарам каквато искам схема.
Достатъчно е принтера да се настрои.
Примерно ,ако фотографията/страница от схема/, която искаш е голяма,
 да се разбие на 2,4 или 6 листа формат А4, за да може да се вижда легендата

# 258
  • в зоната на здрача
Ако случайно нямаш такъв принтер,можеш да идеш в Офис 1 или ДА в някое фото...не знам само от къде си... Thinking

# 259
Ако случайно нямаш такъв принтер,можеш да идеш в Офис 1 или ДА в някое фото...не знам само от къде си... Thinking

ами тя нали това пита бе, кетри.
Дали принтер А4, намиращ се в някое фото,
 може да и принтира схемите.
Е, аз не съм фото ,но ползвам такъв принтер ,
което значи ,че знам ,че принтирането е осъществимо.
Как върви бродерията,кетри?
Май още се мъчиш Mr. Green

# 260
  • в зоната на здрача
Чакай сега малко...не виждам моя пост какво общо има с  теб...та започваш пак да се заяждаш.
Това че съм допълнила нещо ,след теб,не значи че не съм съгласна с твоето обяснение...
Колкото до моята бродерия...всичко е ОК  Wink,не се мъча вече ,утре ще го взема от ателието и ще го покажа задължително.

# 261
не се заяждам, а обяснявам Simple Smile

# 262
Благодаря,тези дни ще пробвам Simple Smile

# 263
  • в зоната на здрача
Ето това сътворих тези дни..от комплектите на Пермин.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4556313

Сега отивам да купя още рамчици и ще ушия още... Heart Eyes

# 264
Кетри много са красиви и нежни! Peace Искам това със свещичката и коледната звезда.... Rolling Eyes И чакам да покажеш мацката, че ми е в бъдещите творчески планове!  Flutter

# 265
супер са ketri  Hug

# 266
Ketri,много са красиви Simple Smile

# 267
Кетри, много са хубави неща си направила! Peace А на каква панама си ги правила ангелчетата, че ми се вижда доста по-ситна от моята?  Аз си купих бяла неразграфена, ама ми се вижда направо едра , в сравнение с твоята.

Ей да ви се оплача, вчера ших едно коледно куче, взе  ми здравето. В едно квадратче два цвята. Такова измислено шиене направих, че само аз си знам. Но като цяло мисля, че добре се получи. По-късно ще ви покажа снимки, на тези които съм направила.

# 268
Кетри, може ли разяснение. Като казваш комплектите на Пермин какво включват те - в смисъл и рамчиците ли са в комплекта. Ако да - каква е цената. Скоро не съм ходила по магазини и съм мнооооого неориентирана  Embarassed

# 269
Такива рамки видях в магазина на ДМЦ по 2,50лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт