Гоблени-12

• 33 489
  • 482
  •   1
Отговори
# 300
Здравче,преди малко започнах Молещите се ръце- не намерих ариадна и го почнах с анхор.

А няма значение конеца!  Peace Аз ги описах да се ориентираш цветово!  Hug

# 301
# 302
  • Все на втория етаж
Момичета, много пишете, а шиете ли? Laughing

# 303
  • в зоната на здрача
Ооо,Иренка... Heart Eyesшием ,шием...

# 304

Завивам се с чаршафа и си шия ли шия....  ooooh! Rolling Eyes А от теб чакаме снимки!  Hug

# 305
  • в зоната на здрача

Завивам се с чаршафа и си шия ли шия....  ooooh! Rolling Eyes А от теб чакаме снимки!  Hug
И от теб ,мила чакаме.Как да сме сигурни че шиеш чаршафа... Thinking

# 306
  • варненка от София
Кетри, кутията ти е задръстена, мини с метлата, моля.
А, какво ще кажете аз една вижданка на софийска земя, м?

# 307

Да, да, да!  newsm44 Тебе чакахме!  Hug

# 308
  • в зоната на здрача
Кетри, кутията ти е задръстена, мини с метлата, моля.
Ехе сетила се тя наща....Най после..Иренка къде си..Аз съм ЗА ,ама след сряда че имам екскурзия...
Ти докога си тука..
Тамън ще ти дам на ръка миниатюрите...не знам какво става с тая кутия,уж не е пълна...
Ох,тя ме изпреварила.. #2gunfire

# 309
Момичета, някой купувал ли е оригинален гоблен на Дименшънс, и къде може да се намерят.
Заслужава ли си да се вземе оригинален?

Аз шия оригинали на Дименшънс, но ми ги пращат от Америка. Принципно вносителката на Дименшънс е от Варна и там има магазин, но е кофти човек и имам лично отношение към нея, но това е мое мнение. Освен това прави подмяна на конците и комплектовките.

А не се ли продават запечатани както са от производителя? Ако има някаква подмяна не бих дала толкова пари.

# 310
  • варненка от София
Ами когато кажете, стига да е по-свястно времето, че съм с Шушето и няма на кой да я оставя, та ще сме комплекС.

Та до кога ще съм тук не зная, може и до 10-11 декември да съм тук. Става и през уикенда на кафенце нейде.

Иначе аз си шия бебешока и който му се кани да го започва, като има предвид, че ключа е сбъркан в конците мартеничка, иначе става чудесно.  
Ето до къде съм я докарала:

# 311
  • Добрич
kemi i Dida,това ли е на Орхидея щампата...а рамката е в комплекта,аа.
А само рамка няма ли някъде.. Thinking

Това е  Sad Всичко е в комплекта. Забравих и за конците да кажа, че са под всякаква критика.
Само рамка - поне тук няма. То тук тези, които ти си купуваш ги няма, а камо ли нещо друго  ooooh!

# 312
Ето аз какво успях да направя, но нещо много време ми отнемат - Прасчо го ших 12 часа, аз ли бавно шия , незнам:

http://images20.snimka.bg/004563412-big.jpg

# 313
  • гр.Добрич
Nadiaeuro, и аз исках този пресчо да го ушия, но ми е много размазана схемата. Ако можеш, прати ми твоята. fillipova@yahoo.com
И аз съм ушила няколко малки гобленчета, но тъй като не съм ги оформила и затова не ги показвах. По-късно ще ги фотна.
Марулке, каква е тази панама. Лъскава ли е?

# 314
Спинки, имаш поща! Peace

Общи условия

Активация на акаунт