Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 410
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 080
Браво на Марти, на мама Иве и тати!   bouquet
Дано вече всичко лошо да е останало зад вас!  Hug

# 1 081
Химиото ще го продължаваме и тук ,Марти ще го пие пет дена месечно в по високи дози.Само трябва да видим как ще го набавяме,че е доста скъп,мисля че от здравната каса трябва да ни го отпуснат.

Добре дошли!  Hug
Радвам се за добрите новини!
Иве, казвай ако трябва да събираме парички!

# 1 082
Ивка, добре дошли!  Hug Бързо възстановяване на Марти и ще стискам палци оттук нататък само хубави резултати да има от изследванията!  Praynig Герой ни е той!  Grinning

# 1 083
Как е Марти? Мисля го този малък смел юнак...

# 1 084
Иве, радвам се много, че Марти е по-добре, дано скоро оздравее напълно. Той е прекрасно и наистина много смело дете  Hug Преминахте през страшно много изпитания и се моля Марти да се справил с коварната болест  Praynig Чакаме само добре новини   bouquet

# 1 085
Здравейте   bouquetНе съм писала отдавна за което ви моля да ми простите,но при нас както винаги проблемите не свършват.Откакто се прибрахме от хановер,се заехме с отпускането на Темодала,огромно благодаря на лекарите и сестрите от детското онкологично отделение,които ни оказват неоценима помощ.Вече чакаме решението на министерството и се надявам че лекарството ще бъде отпуснато.Но за капак на всичко преди две седмици Марто отново се разболя от пневмония,имаше пристъпи на задух и беше два вечера на кислород.Той вече се чувства по добре но беше направил плеврален разлив и от вчерашната снимка се е увеличил и днес му направиха две пункции за изтегленето на водата.Иначе общо той се чувства добре,преди дясното му краче стъпалото му беше подпухнало а сега вече е добре и си раздвижва повече крачето повече от преди,вчера почти целия слетобед седя самостоятелно,без да го подпираме с възглавнички.Няма главоболие а вече спряхме лекарствата за налягането-дексаметазона,но тази пневмония и плеврит много го изтощиха милия.Най много ме притеснява това задържане на вода,плеврита си е много опасно заболяване,а неговата имунна система е много слаба.
Следващата седмица ще правим МРТ ,за да видим резултатите от първия на лечението,много се надявам остатъка от оная гад да е намалял.Пожелайте ни успех Heart Eyes

# 1 086
Прегръщам ви и ви желая успех дано по скоро се пребори нашето борбено момченце Praynig Hug

# 1 087
Иве, от сърце ви желая всичко лошо да остане в миналото и оттук нататък малкият герой само да се подобрява и скоро да е отново здраво и игриво момченце Hug. Много се измъчихте, моля се занапред да нямате повече никакви поводи за притеснения Praynig.

# 1 088
  • Пловдив
Искрено ви желая състоянието на Марти да се подобрява с всеки  изминал ден и в скоро време да забравите всички болести.Ще се молим за окончателното му оздравяване и за здравето на цялото ви семейство. Дано следващите новини да са добри. Praynig Praynig Praynig

# 1 089
  • София / Пловдив
 Hug

Еееее, стига вече проблеми!  Praynig
Хайде всичките ви премеждия да свършват вече и все по - често да ни пишеш такива неща:

... раздвижва повече крачето повече от преди,вчера почти целия слетобед седя самостоятелно,без да го подпираме с възглавнички.Няма главоболие а вече спряхме лекарствата за налягането-дексаметазона...

В София ще ходите ли?
Прегръщам ви силииилно  Heart Eyes

# 1 090
Иве стискам силно палци бързо да се оправя Марти!  bouquet

# 1 091
Успех, Иве!

Марти, Hug

# 1 092
bim bam, te si go pravqt rezonansa vav Varna, nqmat pyt kym Sofiq  Hug Heart Eyes

# 1 093
  • София
От сърце се моля Марти да пребори и тези изпитания и скоро да се оправи напълно!  Hug

# 1 094
  • София / Пловдив
bim bam, te si go pravqt rezonansa vav Varna, nqmat pyt kym Sofiq  Hug Heart Eyes

Знам, ама все се чудех дали за разчитането няма да ходят до София.

Нищо де, ако аз имам път към Варна ще се видим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт