Дано вече всичко лошо да е останало зад вас!

Не съм писала отдавна за което ви моля да ми простите,но при нас както винаги проблемите не свършват.Откакто се прибрахме от хановер,се заехме с отпускането на Темодала,огромно благодаря на лекарите и сестрите от детското онкологично отделение,които ни оказват неоценима помощ.Вече чакаме решението на министерството и се надявам че лекарството ще бъде отпуснато.Но за капак на всичко преди две седмици Марто отново се разболя от пневмония,имаше пристъпи на задух и беше два вечера на кислород.Той вече се чувства по добре но беше направил плеврален разлив и от вчерашната снимка се е увеличил и днес му направиха две пункции за изтегленето на водата.Иначе общо той се чувства добре,преди дясното му краче стъпалото му беше подпухнало а сега вече е добре и си раздвижва повече крачето повече от преди,вчера почти целия слетобед седя самостоятелно,без да го подпираме с възглавнички.Няма главоболие а вече спряхме лекарствата за налягането-дексаметазона,но тази пневмония и плеврит много го изтощиха милия.Най много ме притеснява това задържане на вода,плеврита си е много опасно заболяване,а неговата имунна система е много слаба.

Препоръчани теми