Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 461
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 410
Жал ми е за Ива... Sad Добре, че си ти там, martikka, да не преминава през това сама. Аз съм сигурна, че нещата с Марти ще се оправят, но тя ако продължава да не се храни, ще се поболее. Накарай я да хапне нещо...  Sad

# 1 411
Писах й смс преди малко да отиде в стола да хапне нещо..тя се тревожи се заради изследванията.. нали в Бг и наговориха куп глупости, че Марти имал тумор в стомаха и от вчера само това мисли. Според тукашните изследвания няма туморни клетки и на ехографа нищо обезпокоително не се вижда освен водата. Аз съм повече от спокойна в момента, за разлика от преди.. тук се грижат добре за него. Трябва само да му се нормализират стойностите тези дни, за да може да го оперират другата седмица. 

# 1 412
Писах й смс преди малко да отиде в стола да хапне нещо..тя се тревожи се заради изследванията.. нали в Бг и наговориха куп глупости, че Марти имал тумор в стомаха и от вчера само това мисли. Според тукашните изследвания няма туморни клетки и на ехографа нищо обезпокоително не се вижда освен водата. Аз съм повече от спокойна в момента, за разлика от преди.. тук се грижат добре за него. Трябва само да му се нормализират стойностите тези дни, за да може да го оперират другата седмица. 

# 1 413
Охх, мислех, че като дойде в Германия ще се съвземе, но явно продължава да си мисли най-лошото. Представям си какви неща са й казали и по точно начина, по който са й ги казали  ooooh! И аз гледам да й пиша смси, за да не се чувства сама. Дано не й нахалствам много  Embarassed

# 1 414
В такъв момент просто забравяш за себе си - човек става едно кълбо от тревога и напрежение... Знам как е... Но все пак трябва и физически  да се издържи изпитанието. Ива и без това е толкова слаба и крехка...
Важното е, че са отхвърлили най-лошия вариант. Всичко друго е поправимо.

# 1 415
Ива е послуШна  Wink Обадих й се, ходила била до стола  Grinning
Правили скенер на корем4ето на Марти и ехограф и тя продължава да се притеснява, да не би да намерят неЩо тревожно. Сега 4акат реzултатите, дано те са блестяЩи, 4е да си отдъхне малко  Praynig

# 1 416
Да се включа и аз с молитва за бързо оздравяване на Марти  Praynig За съжаление едва днес стигнах до банка. В понеделник ходих до близката до нас, но се оказа, че са в ремонт, а с малкия трудно стигам в този студ където и да било. Но, все пак успях днес.

Лично аз не се бях сетила , че вместо да си поръчам коледен подарък от някой си мога да заделя парите за Марти. Това е чудесна идея.

Рождения ми ден съвпадна с предната кампания, и тъй като бях заделила пари за Марти, когато ме попитаха какво искам, се отказах от подарък за себе си, а помолих кой колкото е решил да даде за подарък, да ги съберем и изпратим за кампанията  Peace

# 1 417
  • София / Пловдив
...
Правили скенер на корем4ето на Марти и ехограф .... Сега 4акат реzултатите, дано те са блестяЩи, 4е да си отдъхне малко  Praynig

Дано, дано, дано!  Praynig

# 1 418
Рождения ми ден съвпадна с предната кампания, и тъй като бях заделила пари за Марти, когато ме попитаха какво искам, се отказах от подарък за себе си, а помолих кой колкото е решил да даде за подарък, да ги съберем и изпратим за кампанията  Peace

Hug   bouquet

# 1 419
Подкрепям с две ръце идеята за дарение вместо коледен подарък! Ще уведомя близките си, че вместо подарък, ще направя дарение от тяхно име за Марти.
Очаквам резултатите от скенера с тръпнещо сърце и огромна надежда!  Praynig

# 1 420
Подкрепям с две ръце идеята за дарение вместо коледен подарък! Ще уведомя близките си, че вместо подарък, ще направя дарение от тяхно име за Марти.

4удесна идея е, пък и вижте колко е практи4на, няма ходене по магаzините, 4удене какъв подарък да вzемете и опаковане  Grinning

# 1 421

Очаквам резултатите от скенера с тръпнещо сърце и огромна надежда!  Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 1 422
Мартинка сигурно Ще пиШе после, пък и Ще донесе немска СИМ карта на Ива, така 4е Ще мога да й се обадя ве4е пове4е, беz да се притеснявам zа роаминга  Embarassed

# 1 423
последни новини. Party
на Марти днес са направили скенер на стомаха. няма нищо. и изследванията на течността са добри. в смисъл, няма нищо необичайно.
сега ще го чакат да му се покачат показателите на кръвта за да е подходящ за смяна на клапата.

Господ да ги пази. много съм щастлива.

# 1 424
Оххх, много се радвам за малкото ни геройче, дано има само добри новини от тук нататък Praynig

Общи условия

Активация на акаунт