Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 497
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 485
Милото момченце е чуло да говорят така  Sad  нямам думи .

# 1 486
успех и от мен Peaceнекь бог бъде с вас Hug

# 1 487
Как са днес милото детенце и мама Ива? Има ли новини?

# 1 488
Положението не е никак розово. Сложиха му дренаж, за да източват течността от коремчето. Опитват се да го стабилизират. Утре ще ви пиша повече. Молете се за Марти!!!!  Praynig

# 1 489
Милата душичка! Ще се молим...  Praynig Praynig Praynig

# 1 490
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Молим се и то много.Ох,Иве ти знаеш,че мислено съм с вас.Дано най-накрая се реши този проблем и Марти се оправи.Той е герой,винаги се е справял и сега ще се справи.Пращам ви хиляди въздушни целувки.Незнам на кой номер да ти звънна,а така ми се иска да те чуя.

# 1 491
  • София/Осло
Милото ни момченце....дано скоро се оправи всичко и има само добри новини  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 492
Нека утре в 20 часа всички едновременно да отправим положителните си мисли към Марти за неговото оздравяване!

Съгласна съм с момичетата, че е нечовешко отношението на лекарите тук в България. Изпитах го върху себе си и детето си, но да говорят всичко това пред Марти определено е прекалено! Кой, къде, какво направил няма значение...от бг го изписаха и им казаха, че няма смисъл, докато в Германия дават смисъл и надежда, че детето може да се оправи. Сигурна съм, че всяка майка би тръгнала и би направила всичко, за да е добре детето и. Наистина незнам и не мога да си представя какво им е на Ива и Емо! Моля се за детенцето им  Praynig Дано разберат какво му е и по-скоро да му помогнат!

# 1 493
Нека утре в 20 часа всички едновременно да отправим положителните си мисли към Марти за неговото оздравяване!

Нека утре в 20 часа всички се помолим за Марти.Ясно ,че положението не е розово, но се надяваме , че нещата ще се оправят ,все пак сте поделели мащабни кампании за набиране на средства нека поне този проблем се реши по-бързо, а за здравословния проблем  остава всички да се молим.  Hug

# 1 494
Доста често си мисля за Марти ,но утре също ще се помоля  Praynig 
Бях се зарадвала, а последно което четох пак ме натъжава  Sad 

# 1 495
# 1 496
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
 Praynig Praynig Praynig

# 1 497
  • в страната на чудесата
 Praynig се за Марти.Дано да се оправи малкото геройче. Praynig

# 1 498
  • София
 Praynig Praynig Praynig миличкия Марти  Praynig

# 1 499
С Ива се познавах само от този форум, имах щастието да се запозная лично при последния престой в Ив. Рилски (бях там с дъщеря ми , за ревизия на клапа). За мен тя е един безкрайно силен и борбен човек, а Марти е едно прекрасно дете - няма мрънкане и оплакване от болката. Всеки ден се моля за Марти , всеки ден мисля за него и Ива. Иве,  знам  колко ти е тежко ,но нали говорихме , трябва да сме силни и да помогнем на децата ни. Обичам ви и вярвам, че всичко ще се оправи.  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт