Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 190 320
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
О-х-х, дано в Хановер да им дадат друг отговор! Стискам палци, дано, дано, дано са се объркали и операцията все пак се състои! Praynig

# 256
момичета,кога ще се произнесат лекарите от Хановер?

Когато се видяли снимките от ЯМР.

# 257
 Praynig Praynig Praynig всичко мине добре.Да не губим надежда и да им изпратим положителна енергия за добри новини от Хановер.

# 258
  • София/Осло
Може пък да е за добро , да няма операция , а да може с лекарства да се оправи малкото слънце  Praynig Praynig Praynig

# 259
Не мога да си представя как се чувства Ивето в момента! Моля се да има сили да понесе всичко това и да не губи надежда! Дано в Хановер да намерят решение на проблема, сигурна съм, че ще направят всичко възможно, пък и невъзможното Марти да се оправи. smile3518 Weary newsm17

# 260
Боже мой.........едва сега прочитам тази тема.......
Чувствам се ужасно.Милата майчица,милото детенце..........
Идва Коледа..............Моля те Господи, сътвори чудо и нека Марти да оздравее,нека да изживее весело и щастливо своето детство,нека се събужда всяка сутрин с усмивка и никога повече да няма болка и лошо в живота му!!!!
Всичко ще се оправи........не може толкова много хора да се молят за това,толкова много да искат едно и също и да не стане!!!
Стискай зъби мила майчице и ти мило дете,всичко ще бъде наред!

# 261
момичета,кога ще се произнесат лекарите от Хановер?

Когато се видяли снимките от ЯМР.

Съжалявам,не съм се изразила правилно-всъщност ме интересува кога ще отидат в клиниката в Хановер?

Боже,помогни на Марти,пази го! Praynig

# 262
Съжалявам,не съм се изразила правилно-всъщност ме интересува кога ще отидат в клиниката в Хановер?

Днес ще изпратят с DHL в Хановер диска с новите снимки. Като ги разгледат, лекарите ще им се обадят за дата за преглед. Знаят, че е спешно, така че Ива се надява в понеделник да имат отговор.

# 263
Видях в другата тема на Ива, една майка е писала, че в Хановер е най добрата клиника по неврохирургия и оперират в сложни ситуации.  Успех.

# 264

Днес ще изпратят с DHL в Хановер диска с новите снимки. Като ги разгледат, лекарите ще им се обадят за дата за преглед. Знаят, че е спешно, така че Ива се надява в понеделник да имат отговор.

Благодаря ти!Дай Боже от тук нататък само добри новини!Ще се моля горещо Praynig Praynig Praynig!

# 265

То4но така, мерси Рибке.

# 266
Здравейте мили мои,нямате си напредстава как се 4увствам в момента.Иzживяваме истински ужас,добре 4е в пансиона където сме има комп. и нет,намерих и как да пи6а 6то годе на кирилица.
Така прословутия доктор според мен не си е направил труда да раzгледа както трябва снимките на Марти и се дърпа наzад.Не бил раz4ел снимките правилно,така каzва той, Thinkingа в Иzраел как успяха да раzберат zа какво става въпрос.Спор няма 4е мястото където е раzположен тумора е ствола там не се пипа много или поне се пипа от мноооого добри специалисти.Освен това ми твърди 4е кистата на Марти не била правела проблеми,а детето то4но от кистата се вло6ава #2gunfireистински ужас.Поне ни свърzва с един професор детски онкохематалог,а той 4овека се  хвана zа главата когато раzбра цялата история на Марти,добрата новина е 4е професора смята 4е тумора е наистина доброка4ествен.Смята 4е химиотерапия наистина не е нужна и няма смисъл от нея,предлага ни ваксина от антитела,която все о6те е на експериментални ниво,но дава добри реzултати при zлока4ествени тумори.Професора се свърzа с негов българсдки колега в София,така 4е таzи терапия може да я правим в Бг.Сега оба4е въпросът е да намерим достатъ4но смели неврохирурzи които да ни помогнат,надявам се 4е в Хановер наистина са добри специалисти.
Искам да благодаря на много моми4ета които ми помагат в момента,Пепеля6ка е на6ия превода4 и беz нея ни6то няма6е да можем да направим милата по цял ден я zанимаваме с нас,благодарности и на другите мами Nadq с която постоянно се 4уваме и днес 6те се видим и на Tatqna,тя съ6то стра6но много ни помага.
И тук следва да благодаря на един 4овек от save-darina,откакто раzбра какво се е слу4ило нито zа миг не ни иzостави.Деси благодаря ти 4е отново си с нас и ни помага6,

# 267
  • София - Младост 1А
ох стискам ви палци много силно...
Моля се за вас всеки ден!

# 268
  • София/Осло
Иве, дано скоро чуете добра новина.....
А Марти как  е иначе?

# 269
Иве, крайно време е вече за хубави новини и очакваме в понеделник да ни зарадваш с добър развой на нещата Hug

Общи условия

Активация на акаунт