Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 190 323
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 270
Ивче, кураж! Молим се, мислим за вас. Надявам се този онкохомеопат, да бъде ЧОВЕКА!

Хиляди благодарности на момичетата в Германия! Момичета, наистина сте много благородни!
   Heart Eyes bouquet  bouquet  bouquet

# 271
Ивче,дано дано да има някакъв начин и доктор за да се оправи Марти  PraynigСилни  Hug от мен за двама ви.

# 272
  • София
Иве  вие с Марти сте в нашите мисли и молитви.  Hug
И ние чакаме с нетърпение добрата вест. Междувременно можем само да изпращаме към вас дора енергия . Много сили ти пожелавам , а на малкия юнак - успех  Praynig  Heart Eyes

# 273
Имайте вяра!!! Ние сме с Вас Praynig

# 274
Стискам палци!  Praynig Щом специалистът дава надежда, за мен това е повече от успокояващо. Сега ще дишам малко по-спокойно, докато чакаме поредните резултати.
Иве, не се отчайвайте, нагушкай Марти от нас, давайте смело напред и всичко ще бъде наред! С вас сме!  Hug

# 275
  • под шипковия храст
Дори не мога да си представя как се чувствате!
Дано пък това да е начина Марти да получи най-доброто, и пътуването ви да е за да стигнете до най-добрия специалист! Hug

# 276
Ивка, кураж мила!!! "Всяко зло за добро"  Praynig

# 277
Иве,дано това да е последното сътресение по пътя към оздравяването на Марти! PraynigИмаш подкрепата ни и молитвите ни! HugВярвай и ще стане! Peace

# 278
Благодаря ви zа подкрепата  bouquetМарти е добре zасега но иска постоянно да се прибираме,опитвам се да му обясня 4е сме до6ли тук zа да го лекуваме,но той не иска и да ме 4уе.Дано както каzвате вси4ки  вие,това да е zа добро и да намерим по добър специалист.сега да видим какво 6те каже професора в Хановер.

# 279
Стискаме палци fingerscrossed за добри новини
целувки на марти  love001

# 280
Кураж,мила майчице!Молим се за вас PraynigЦелувки на мъника Hug

# 281
Иве,имаш и нашата подкрепа и молитвите ни отправени към Господ Бог дано ви дават кyраж и вяра,че все пак всичко ще завърши щастливо за цялото ви семейство! Praynig Praynig Praynig
Целyвки на Марти! Hug

# 282
Иве, Бог да бъде с вас Praynig Praynig Praynig
Пожелавам Ви тази Коледа да я изкарате като всяка друга - с усмивка и радост Hug

Благодаря на Пепеляшката   bouquet Надето   bouquet Татяна   bouquet и Деси   bouquet за оказаната помощ - нека всички си вземем поука от вас и помагаме в тежки моменти на нуждаещите се Peace

Иве - прегръдки и целувки за теб и Марти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 283
Момичета,има ли някакъв развой?Неизвестността ме побърква,а представям си какво им е на семейството на Марти...Зная,че няма нужда да го казвам,но ако има нова информация моля пишете  bouquet

# 284
Чакат да видят от Хановер какво ще им кажат. Ако не става - Израел е другият вариант.

Общи условия

Активация на акаунт