Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 637
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 510
Толкова се радвам за нашето Юначе! Страхотни новини!

# 511
Само хубави новини ще чакаме вече , и БРАВО Hug ма Марти

# 512
  • Варна
Много се радвам за добрите новини! Браво на Марти, а и на мама и тати! Hug

# 513
Марти все още спинка,но вече диша свободно без апаратите. newsm68 newsm44

# 514
"Снощи професорът е бил много изтощен (14 часа на крак над Марти!) и е разказал само основното - че кистата е била огромна и е била изместила изцяло малкия мозък. Като са я махнали, мозъкът веднага си е заел мястото. Стед това са взели проба от тумора и са направили моментната хистология. Съмненията им, че става въпрос за микотична инфекция не са се оправдали. Хистологията не е показала и малигненост, но все пак трябва да се потвърди още веднъж, че не е злокачествено. До 10 дни ще е готов резултатът.
След това са започнали да чистят самия тумор. Чистили са дотам, докъдето вече не се е виждало нищо на микроскопа.
Приключили са към 23 часа и още в операционната са направили ядрено-магнитен резонанс, който не е показал нищо тревожно.

Следобед лекар от реанимацията е успокоил родителите, че Марти се е събудил, усмихвал се и бил много миличък. После отново заспал.

Сега очакват да ги извикат отново.
По принцип нямало практика родителите да стоят в болницата. Всички ги гледали много озадачено, че са прекарали вчерашния ден пред операционната
В отделението също нямало родители, но Ива настояла, след като го изкарат от реанимация да си е при него и лекарите се съгласили.

Марти е бил много смел. Ива каза, че за първи път влязъл на операция напълно спокоен. Усмихнал им се и казал: "Обичам ви. Те ще ме излекуват." "

Инфо от save-darina  Peace

# 515
  • Варна
Радвам се за добрите новини, дай Боже след десет дни пак да има такива  Praynig

# 516

"Марти е бил много смел. Ива каза, че за първи път влязъл на операция напълно спокоен. Усмихнал им се и казал: "Обичам ви. Те ще ме излекуват." "
Много сълзи предизвика това ,много.Сълзи от радост,щастие,надежда,умиление,ОБИЧ.Дано занапред да имаме само добри новини.

# 517
Към 20 часа българско време са го върнали към собствено дишане, но е имал хрипове и е станал много неспокоен. Затова отново са го върнали на командно дишане. Сложили са му и сънотворно. Така ще изкара нощта.

Но лекарите са потвърдили отново, че е стабилен и няма опасност за живота му.

# 518

"Марти е бил много смел. Ива каза, че за първи път влязъл на операция напълно спокоен. Усмихнал им се и казал: "Обичам ви. Те ще ме излекуват." "
Много сълзи предизвика това ,много.Сълзи от радост,щастие,надежда,умиление,ОБИЧ.Дано занапред да имаме само добри новини.

Колко си права!
 Praynig Praynig Praynig

# 519
Искам да намеря най-силните думи, за да изразя благодарността на всички нас към Мартина Тончева, която е неотлъчно с Марти и родителите му в Хановер още от първото им посещение в болницата преди Коледа! Вчера е била с тях пред операционната до 1:30 през нощта.

Търся ги тези думи, но все ми се струват недостатъчни... Има моменти, когато каквото и да кажеш, все ще е малко.

Мартинка, благодаря на Бог за хора като теб!

# 520
  • под шипковия храст
Ще го излекуват! Знам! Сигурна съм! Не може да бъде иначе!  Praynig
а за Мартина  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 521
 newsm45 newsm45 newsm45 

Плача но от радост и се надявам да има още по-хубави новини и ние ще продължим да мислим за Марти и да се молим за него  Praynig

Не познавам Мартина ,но и благодаря много и се радвам на нейната отзивчивост   bouquet  bouquet  bouquet 

# 522
Много съм щастлива и се радвам за Марти и цялото семейство, надявам се и вярвам, че резултатите след 10 дена ще са добри!  Hug Hug Hug

# 523
Шапка свалям на Мартина, която в момента у4и zа иzпити, но въпреки това се ангажира да превежда  Hug
СъЩо и на Веселина, която ги посреЩна на летиЩето  Hug

# 524
преди около 3h Ива ми писа в смс,че Марти за сега е стабилен,но е на командно дишане.
Моля се,скоро да започне да диша безпроблемно самостоятелно, резултатите от хистологията да са добри и да оздравява бързо Praynig

Общи условия

Активация на акаунт