Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 640
  • 2 082
  •   2
Отговори
# 495
Браво на малкото геройче!
Дано резултатът от хистологията се окаже добър!

# 496
Чудесна новина, дано и след десет дни е такава! Браво на смелото момче и сили на родителите да издържат докрай  Praynig  Praynig  Praynig
  Hug

# 497
  • София
току що ми се обади Ива,операцията е минала много добре,изчистили са 80% и сега ще чакаме резултата от хистологията след 10 дни.Според тях е доброкачествено.Марти е добре и спи,по принцип би тябвало да спи цял ден.Това е засега,Ива се вълнуваше много  и я разбирам.Браво на нашето момченце.

Чудесна новина! От сърце се моля резултатите да са добри и Марти да се възстанови бързо! Сили и късмет за цялото семейство!   Hug

# 498
Току Що и аz говорих с Ива, иz4истили са 70% от тумора, което е невероятно, zаЩото първона4ално бяха каzали, 4е Ще иz4истят кистите и 4е Ще се опитват да иz4истят поне малка 4аст от тумора  Grinning  Grinning  Grinning  Дано останалите 30% са доброка4ествени, но Щом до сега вси4ките хистологии са го покаzали, според мен наистина Ще са  Grinning

Нека се молим Марти да се събуди скоро и да се 4увства добре  Praynig 

След обяд Ще се 4уем пак и Ще пиШа  Wink

# 499
Чудесна новина  PraynigДано всичко е добре,Марти е силно момче, а и родителите му.мОЛЯ СЕ И аз да свърши всичко добре  Praynig Hug

# 500
Дано и следващите новини за  Марти бъдат добри и обнадеждаващи.  Praynig Hug

# 501
  • София / Пловдив
Браво на малкото геройче!   bouquet
И на смелите мама и тати  Hug

Дано все добри новини да чуваме за Марти от тук нататък  Praynig

# 502
Наистина страхотна новина, Марти е едно силно юначе Hug

# 503
Сега говорих пак с Ива, 4акат Марти да се събужда ве4е  Heart Eyes  Лекарите и сестрите в интенzивното са доволни от състоянието му, стабилен е  Heart Eyes  Голям герой е, а Ива и Емо съЩо, и да ви похваля Ива, която се справя много добре с немския  Hug

Останал е само 1см от тумора, не могли да го доиz4истят zаЩото бил на недостъпно място, микроскопа не стигнал до там и не са могли да го виждат и на сляпо не могат да го махнат, раzбира се  Crazy

Дове4ера Ще се 4уем пак, и Ще пиШа.

# 504
много се радвам да хубавите новини Hug

# 505
  • София
Браво на малкото геройче!
Дано резултатът от хистологията се окаже добър!
newsm10 Ще се моля и аз за малкото геройче!

# 506
браво това е страхотна новина ще се моля и следващите резултати да са добри Praynig Praynig Praynig Peace

# 507
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз продължавам да се моля и да благодаря на Бог за добрите новини до сега

# 508
  • Чикаго / София
Страхотна новина! Чакаме още хубави новини след 10 дни! Браво на Марти! Hug

# 509
Ивка звучи много добре,обнадеждена и по-спокойна.Днес е говорила с доктора и е казал че Марти е много добре,мърдал си лявата ръчичка и крачетата,ще ходи нормално като се възстанови.Днес е влязла за малко при него,спинкал е.Сега не ги пускат още,казали им че имат много работа,по-късно ще влязат.Сестрите са казали на Ивка,че се е събудил и ги е гледал малко и пак е заспал,което е нормално след толкова много време под упойка.Доктора е на мнение,че тумора е доброкачествен,защото не е "мръднал" от декември месец насам.Дано всичко да е наред вече.

Общи условия

Активация на акаунт