Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 562
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 705
или втората връzка, с прека4ване в Београд.

# 706
Ами ако пътуват до Виена, ноЩуват там и на следваЩия ден до БГ?

# 707
пиши в темата на аявстрийските майки. не може да няма във Виена. Може някоя да предложи вариант zа това време или гостоприемство ?

# 708
Е на мен за тоя влак, който е 22:26 от Хановер ми дава, че е без прикачване  newsm78 Пък при теб ти дава, че е със. Много странно  Thinking

# 709
Е на мен за тоя влак, който е 22:26 от Хановер ми дава, че е без прикачване  newsm78 Пък при теб ти дава, че е със. Много странно  Thinking

До Виена е беz. От там до София е преz Београд.

# 710
Ааа,да, вярно. Не знам и аз вече. Написа ли й варианта през Белград на Ива? Аз и писах без прикачванията как е. Според мен няма смисъл да остават да преспиват. Щото от Хановер тръгва в 22:26, пристига във Виена в 09:08 и от Виена тръгва в 19:48 и пристига в София в 18:15.

# 711
Ааа,да, вярно. Не знам и аз вече. Написа ли й варианта през Белград на Ива? Аз и писах без прикачванията как е. Според мен няма смисъл да остават да преспиват. Щото от Хановер тръгва в 22:26, пристига във Виена в 09:08 и от Виена тръгва в 19:48 и пристига в София в 18:15.

А какво Ще правят 11 4аса преz деня, с багажи, преz февруари?  Thinking За това Ще е по хубаво да си вzемат един хотел там, zа да не е толкова иzморително. Той Марти скоро иzлеzе от реанимацията, нека не zабравяме това.
Сега Ще й се обадя на Ива  Peace

# 712
хора, другото, което исках да кажа, е че в сърбия сега стават раzмирици и влака не може да промени маршрута и да мине преz румъния, но рейса може .... а не се zнае , ако има прекачване в Белград дали няма ако има беzредици да спрат влакове или нещо такова ....

# 713
Така е, Татяна. Но ще им излезе доста по-скъпо. Хайде, говори с нея да й кажеш вариантите, пък може да пишем и в темата на австрийските майчета, ако някоя прояви желание да помогне. То бързо трябва да се решава, защото няма много време...

# 714
Мисля си, че най-добрия вариант за Марти е пътуването със самолет. За съжаление няма време да събираме пари, защото предполагам, че родителите му не могат да си позволят да платят самолетните билети на лекар, който да ги придружи. Но не може ли все пак да се измисли нещо, например някой който има възможност да плати билета на лекаря, а пък ние ще съберем пари и ще му ги върнем.

# 715
само грешки ми дава .... според мен , ако ива ще пътува преz сърбия е добре да се обади първо в нашето посолство тук и да види какво ще и препоръчат и как намират ситуацията. НЯма zначение влак ли щее или рейс.
Ия, сигурно няма само билета да му се плати, а и надницата, но не zнам , те си говорят с лекарите, те ще си преценят най добре.

# 716
Говорих с Ива.
Със самолет не могат да пътуват, zаЩото трябва да пътуват с един апарат с кислород, а авиокомпанията категори4но откаzва да ги ка4и с него, дори и да има лекар придружител  Confused
С влак е дълго. РеШиха да е с автобус, zаЩото били големи, пък праzни..... Сега Ще ходи да провери на автогарата (която е zад хотела йм) дали автобуса Ще мине преz Сърбия.

# 717
не бях чела от вчера и сега като прочетох всичко съм притеснена Cry мога само да продължавам да се моя за здравето на Марти и за това да е лек пътят до дома Praynig

И според мен добър вариант е влак-по удобно е и ако някоя австрийска мама ги приюти да не стоят на гарата би било чудесно,но все пак те си решават-майчиното сърце знае най-добре

Стискам палци,Марти,чакаме те във Варна,обичаме ви!!! Heart Eyes

# 718
  • Варна
Дано пътуването мине безпроблемно  Praynig. Все пак няма ли възможност да поостанат там още 1 седмица ? Парички още малко ще съберем , предполагам че няма да е кой знае колко голяма сумата.

# 719
Дано пътуването мине безпроблемно  Praynig. Все пак няма ли възможност да поостанат там още 1 седмица ? Парички още малко ще съберем , предполагам че няма да е кой знае колко голяма сумата.

Това хи4 не реШава проблема, не му раzреШават толкова скоро да лети. 4ак след 3 месеца  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт