Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 478
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 915
Иве много се радвам, че скоро ще можете да заминете  Hug С вас сме и се молим всичко да приключва бързо  Praynig Praynig Praynig

# 916
Успех от тук нататък и се радвам че развръзката ще е с добър край!
Момичета ако някой има запис от предаването нека да го пусне и тук. за тези които изпуснахме да видим нашия герой да му се полюбуваме!

# 917
Успех мило семейство! Hug
Радвам се, че все пак има добри хора, които помогнаха за бързото събиране на сумата!
Дай боже, скоро да започнете процедурите и да се върнете вече напълно здрави при нас! Praynig

# 918
  • Пловдив
Иве успех и занапред с лечението  Peace
Гледах ви и аз, и двамата с Марти бяхте прекрасни  Hug
Да му е честит чека, поклон на братя Енчеви и дано скоро всички притеснения да са в миналото, а Марти да е здрав и щастлив Peace
Заслужава си да е "медийна звезда" толкова много постигна малкия боец  Hug
Поздрави от нашето семейство - и му предай, че е ГЕРОЙ!!!

# 919
Братя Енчеви за Мартин      
Автор Деси Хурмузова     
02 април 2008 

Невероятна игра и трогателно отношение към малкия Мартин стоплиха сърцата ни последните две вечери в "Стани богат" по Нова телевизия.

Д-р Ангел Енчев - пластичен хирург в „Медлайн Клиник” и д-р Невен Енчев - изпълнителен директор на „Медлайн Клиник”, не само дариха на Марти по-голямата част от средствата, нужни за лъчетерапия и доплащане на операцията му, но и го направиха истински щастлив от оказаното внимание. Сега Марти не се разделя със синия чек за 50 000 лева и гордо го показва на всеки.

Благодарим на Ангел и Невен, както и на съпругата на Ангел - Милена, за отделеното време, за страхотната игра и за прекрасната емоция, която подариха на едно изстрадало дете!

И втората кампания за Марти приключи успешно! Пожелаваме на малкия ни герой да пребори окончателно болестта и скоро да се върне при приятелите си в клас!

Източник: www.save-darina.org

# 920
Много съм щастлива!  Laughing

Мили хора, всички, които помагате в подобни трудни моменти... Hug

# 921
Дано хубавите новини продължат а и хората да правят повече добрини  Praynig
Иве знаете ли кога ще можете да заминете  за лъчетерапията  Rolling Eyes или нямате отговор от Германия ?
А до колко време трябва да се направи самата терапия че по-бързо да се оправя сладура. Heart Eyes

# 922
Дано хубавите новини продължат а и хората да правят повече добрини  Praynig
Иве знаете ли кога ще можете да заминете  за лъчетерапията  Rolling Eyes или нямате отговор от Германия ?
А до колко време трябва да се направи самата терапия че по-бързо да се оправя сладура. Heart Eyes
В петък вечерта получих отговор от германия,искат ни 15000евро за лъчетерапия Shockedпо някаква си там клинична пътека с престой 25 дена,но мениджърката ми пише че още не било уточнено дали ще има въобще лъчетерапия,заради типизацията на тумора(тъй като се състои от доброкачествени и злокачествени клетки).Въобще пак обърквания колкото си искаш!направо вече взе да ми писва.Писах на лекуващия неврохирург да го питам какво става,защото той човека ни обясняваше че лъчелечението ще трае чест седмици общо,две ще сме в болницата ,а другите четири амбулаторно за да ни излезе по евтино.Утре най после се връща и професор Краус от отпуск и се надявам че тази объркана ситуация най после ще се изясни newsm78
То направо не се издържа вече,уж амбулаторната лъчетерапия беше 4000евро,а сега изведнъж ни искат 15000евро.Направо вече ми иде да се #2gunfire

# 923
Леле  #Crazy  пак притеснения  Sad
Дано професора да помогне  Praynig  Ние ще следим какво става с вас защото сте постоянно в мислите ни. Hug Heart Eyes

# 924
Леле  #Crazy  пак притеснения  Sad
Дано професора да помогне  Praynig  Ние ще следим какво става с вас защото сте постоянно в мислите ни. Hug Heart Eyes

Toчно така! Peace

# 925
Еее, ужас, аман от тези обърквания.... Дано професора се намеси навреме и да се разреши случая. Не може така да си играят с вас.....

Дано по-бързо се реши всичко окончателно!  Praynig

# 926
и аз минавам само да кажа че се надявам мсикчо най-накрая да се нареди да няма повече такива обърквания, но най-вече стискам палци на Марти и цялото му семейство много скоро болката и притесненията да са зед гърба им и Марти да се радва на щастливо детство Praynig Hug

# 927
но мениджърката ми пише че още не било уточнено дали ще има въобще лъчетерапия,заради типизацията на тумора(тъй като се състои от доброкачествени и злокачествени клетки).

Иве, тя ти писа 4е не са уто4нили оЩе то4ната лъ4етерапия, тя не е мед. лице и не zнае дали zа тоzи тип трябва неЩо по специфи4но, но лъ4етерапия Ще има  Wink 

# 928
Има ли някакви новини за Марти?Кога пътуват за Германия?

# 929
  • в страната на чудесата
Иве, как е Марти?

Общи условия

Активация на акаунт