Първо трябва да преведат парите от "Стани богат", за да могат да си доплатят първата операция и тогава да заминат за втора. Иначе Марти е горе-долу добре. Само дето има проблем с едното оченце - възпалява се и не могат да разберат от какво и защо, за да го излекуват, но днес трябва да са ходили на лекар пак.
Първо трябва да преведат парите от "Стани богат", за да могат да си доплатят първата операция и тогава да заминат за втора. Иначе Марти е горе-долу добре. Само дето има проблем с едното оченце - възпалява се и не могат да разберат от какво и защо, за да го излекуват, но днес трябва да са ходили на лекар пак.
Спомням си ,че най-добре щеше да бъде лъчетерапията да започне до 3 седмици след операцията ,а те изминаха и затова ми е притеснено.А как ли се чувстват близките на Марти...Дали ще има последствия от факта ,че се бави лъчетерапията-в смисъл дали ще е достатъчно ефикасна ?
взех и аз да се притеснявам
дано стане по-скоро

За тези, които не знаят, искам да кажа, че sisa_q е една от мацките от Велинденския благотворителен базар на ДБМ в Бургас, на които занесох картички на "Спаси, дари на..." и които много самоотвержено се отзоваха да ги раздават, за което много им благодаря 
Примерно, едното хубаво нещо от цялата работа е, че От май месец ще има чартъри Варна - Хановер, а Ива ще е сама с Марти и така поне няма да им се налага да сменят самолети, или да трябва да хващат влакове 

И на кардиолог бяха, сърцето му било добре
що се мотат тези хора
а можем ли да ги притесним по тел. или нещо подобно . Искам вече да свърши кошмара на Марти
Не съм писала отдавна защото нямаме никакви новини все още!ММка ви е казала че видяхме много тичане по лекари пак.Засега оченцето на Марто взе да се оправя,благодарение на силните антибиотични капки и медицинската леща която сложихме.
Препоръчани теми