Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 480
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 930
Защо няма нищо за Марти? С нетърпение чакам добри новини.Ако някой знае нещо, нека да пише.Стискам палци и се моля за бързо оздравяване!

# 931
  • София / Пловдив
Добре са  Hug

Чакат да получат парите, за да ги приведат в болницата и да заминават  Praynig

# 932
А какво стана с объркването на сумата? Последно разбра ли се каква лъчетерапия ще се прилага?

# 933
  • София / Пловдив
Най - после са получили по - прилична оферта  Wink
Не разбрах точно каква ще е лъчетерапията  Embarassed Ще трае май около шест седмици и има вариант да се приложи амбулаторно. Стискаме палци Марти да се чувства добре и да не се наложи да влиза в болницата!

# 934
Момичета,някой има ли информация как е Марти и кога заминават за Германия.Времето минава а Ивка не е писала скоро как се развиват нещата.Не спирам да се моля за Марти!

Марти ,силно те прегръщаме с моето семейство!  bouquet

# 935
Датата на заминаване все още не е ясна Sad Първо трябва да преведат парите от "Стани богат", за да могат да си доплатят първата операция и тогава да заминат за втора. Иначе Марти е горе-долу добре. Само дето има проблем с едното оченце - възпалява се и не могат да разберат от какво и защо, за да го излекуват, но днес трябва да са ходили на лекар пак.

Живанка  Hug

# 936
Датата на заминаване все още не е ясна Sad Първо трябва да преведат парите от "Стани богат", за да могат да си доплатят първата операция и тогава да заминат за втора. Иначе Марти е горе-долу добре. Само дето има проблем с едното оченце - възпалява се и не могат да разберат от какво и защо, за да го излекуват, но днес трябва да са ходили на лекар пак.

Живанка  Hug

Благодаря ти MMka за информацията!А знае ли се кога ще преведат парите-нали "Стани богат" знаят ,че всяка секунда е важна,защо се бавят Sad Спомням си ,че най-добре щеше да бъде лъчетерапията да започне до 3 седмици след операцията ,а те изминаха и затова ми е притеснено.А как ли се чувстват близките на Марти...Дали ще има последствия от факта ,че се бави лъчетерапията-в смисъл дали ще е достатъчно ефикасна ?

# 937
Леле аз си мислех че вече са заминали  Tired  взех и аз да се притеснявам  Sad  дано стане по-скоро  Praynig 

MMka  радвам се че даже и за малко успях да се запозная с теб на базара   bouquet

# 938
Леле аз си мислех че вече са заминали  Tired  взех и аз да се притеснявам  Sad  дано стане по-скоро  Praynig 

MMka  радвам се че даже и за малко успях да се запозная с теб на базара   bouquet

Аз също се радвам много, че се запознахмем и съжалявам, че не можах да остана повече време  Sad За тези, които не знаят, искам да кажа, че sisa_q е една от мацките от Велинденския благотворителен базар на ДБМ в Бургас, на които занесох картички на "Спаси, дари на..." и които много самоотвержено се отзоваха да ги раздават, за което много им благодаря   bouquet

Както винаги... парите за момента са пречката да заминат. Но да се надяваме, че това ще е за добро  Praynig  Примерно, едното хубаво нещо от цялата работа е, че От май месец ще има чартъри Варна - Хановер, а Ива ще е сама с Марти и така поне няма да им се налага да сменят самолети, или да трябва да хващат влакове  Hug
Дано само това забавяне не се отрази на ефикасността на лъчетарепията  Praynig
Иначе на оченцето на Марти са му сложили леща. Оказало се, че е направил язва  на окото Shocked Дано бързо му мине поне този проблем  Peace И на кардиолог бяха, сърцето му било добре  Hug

# 939
А те не знаят ли от Стани богат че бързо трябва да действат  Sad  що се мотат тези хора  Thinking  а можем ли да ги притесним по тел. или нещо подобно . Искам вече да свърши кошмара на Марти  Praynig   
А това за оченцето не съм наясно сериозно ли е  Rolling Eyes  а поне сърчицето му  е добре

относно картичките ми се иска за другият базар да раздадем повече за да могат всички да могат да помагат за тази добра кауза и ще се радвам да помагаме повече

# 940
Към всички, които са съпричастни за Марти! Съгласна съм с тези, които пишат, че много се бавят от "Стани богат". Май само вдигат щум , а забравят, че всеки ден е важен за детето. Не е зле някой да ги попита какво става. Ето , идват и празници, много почивни дни,кога ще изпратят парите. .Желая успех!

# 941
Така е, но си имат правила. При всички такива игри парите се дават до 2 месеца след излъчването на играта. Все пак това са пари, които трябва да се дадат. А на всички ни е ясно, че пари трудни се дават  Wink
Дано е по-скоро  Praynig Praynig Praynig

sisa_g, кога ще е другият базар?  newsm78

# 942
Привет на всички   bouquetНе съм писала отдавна защото нямаме никакви новини все още!ММка ви е казала че видяхме много тичане по лекари пак.Засега оченцето на Марто взе да се оправя,благодарение на силните антибиотични капки и медицинската леща която сложихме.
Лъчетерапия ще има със сигурност,има голяма вероятност да включат и някакво лекарство към лъчето,дано Марти издържи  на  това Praynig
Документите на марти отдавна са при някакъв лекар който уж трябва да определи  продължителността на лечението.Миналата седмица професор Краус и доктор Херман са се обаждали лично на мениджърката която се занимава с нас с настояването че нещата трябва да се ускорят защото вече минават три месеца от операцията и закъсняваме  с лечението,за което съм им много благодарна ако не са те...направо незнам.Вчера Мартина е получила имейл от доктор Херман,той и е писал че лично е предал документите на Марти на шефа на лъчетерапията и че се надява на бърз отговор...вече.надявам се парите на от Стани Богат бързичко ще дойдат,вече ги чакаме!
Днес Марти боядисва яйцата заедно със сестра си...е яйцата оцеляха противно на очакванията ми Simple Smile

# 943
  • Варна
Иве, събирате ли още пари?

# 944
Иве радвам се че се оправя оченцето  Peace  Страхотно е било че  днес си имала големи помощници  Hug  пожелавам ви весели и леки празници   bouquet  целувки за малките  Heart Eyes  а на вас  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт