Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 398
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 90
Още в понеделник ще изпратим и ние... съжалявам , че не бях влизала отдавна и не съм прочела по-рано. Ще кажа и на приятели. Моля се всичко да премине успешно.

# 91
Искам и тук безкрайно много да благодаря на Mamma,за всичко,което направи по редакцията на темата.Дори я включи и горе в новините,което също много ще ни помогне да се задвижат по-бързо нещата. smile3525

# 92
Включих се с малка сума. Ще се справиш, Марти!  Hug

# 93
Стискам палци на семейството на Марти да не губи никога надежда! А на Марти пожелавам да бъде все така смело момче. Ще се пребори, знам го! Ще се включа със сума колкото се може по-скоро, само чакам един превод.
Дръж се, миличък, ще се оправиш! Praynig

# 94
# 95
Току-що прочетох историята на Марти и се разплаках.Още утре ще помогна колкото мога.

# 96
Бих искала да преведа малко пари, но искат и адреса на банката. Някой Ще може ли да ми го каже? Мерси   bouquet

# 97
Ето адресите на всички клонове на банката във Варна.

http://www.sgexpressbank.bg/bg/php/openpage.php?language=bg& … bitem=transportna

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 17:23 от away

# 98
Бих искала да преведа малко пари, но искат и адреса на банката. Някой Ще може ли да ми го каже? Мерси   bouquet
Варна 9000
бул. "Владислав Варненчик" № 92

Това е централният клон на Експресбанк във Варна.

# 99
Мерси моми4ета    bouquet  Зна4и няма zна4ение кой адрес вzимам? (на кой клон)

# 100
Мерси моми4ета    bouquet  Зна4и няма zна4ение кой адрес вzимам? (на кой клон)
Впиши този, който съм дала, за по-сигурно  Simple Smile

# 101
Съжалявам , че едва днес прочетох за Марти, но утре още сутринта ще преведа и аз малко парички. Кураж на милата майчица Hug, малко остана, ще се съберат.

# 102
Мерси Рибке, преведох пари, дано не удържат много такси в БГ  Praynig

# 103
Днес следобед от Нова Телевизия направиха репортаж за Марти,когато разберем кога ще бъде излъчен ще ви кажа,за да го гледате.Изпратено е още едно писмо до Бон и се надяваме да дойде отговор,че с Марти могат да отидат с до тук събраната сума.Останалата част ще се преведе после.Дано. Praynig

# 104
Моля се това детенце да замине навреме, за да се спаси Praynig

Общи условия

Активация на акаунт