Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 190 323
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 285
Освен това пратиха снимките и на един професора в Кийл и 4акаме вести от там. Стискайте палци  Praynig

# 286
Освен това пратиха снимките и на един професора в Кийл и 4акаме вести от там. Стискайте палци  Praynig

Дано скоро има благоприятен отговор Praynig Praynig Praynig

# 287
Хановерския професор бил много zатрупан днес и нямало да може да види снимките, и zа утре не можаха да обеЩават  Confused  Дано в Кийл имаме пове4е късмет, поне бяха много любеzни там.

# 288
Хановерския професор Ще прегледа Марти в 4етвъртък след обяд  Grinning  Grinning  Grinning

# 289
  • София/Осло
Чудесна новина ,Татяна, благодаря ти че споделяш...дано имат късмет милите те  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 290
  • Под Сините камъни
здравейте скъпи майки аз съм нов потребител но страшно много ме заинтригува историята на Марти има ли новини дано со добри ще стискам палци и ще се моля за него Praynig

# 291
Хановерския професор Ще прегледа Марти в 4етвъртък след обяд  Grinning  Grinning  Grinning

Стискам палци да вzеме решение на което се надяват родителите и което ще е добре zа детето  Hug

# 292
Чудесна новина ,Татяна, благодаря ти че споделяш...дано имат късмет милите те  Praynig Praynig Praynig Praynig

Дано! PraynigСтискам палци!Целувки на малкия чаровник Heart Eyes

# 293
  • София, "Младост 3"
успех
моля се за вас

# 294
Ивка, нека Бог бъде с вас.... Всички ние се молим за добрия край на тази лоша история. Вярвай силно и всичко ще е ОК. Целувки от мойта банда  Heart Eyes на твойта банда.

# 295
Утре пътуваме zа Хановер,дано се върнем с добри новини Praynig Praynig Praynig

# 296
Дано!!!  Praynig  Praynig  Praynig

# 297
# 298
  • София
От сърце се моля в Хановер да помогнат на Марти и скоро да оздравее  Praynig
Иве, вярвай в доброто развитие на нещата! Бог да е с вас и да ви помага!   Hug

# 299
  • Варна
Дано! Praynig