Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 506
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 855
Наистина е добре да се ходи в клон на банката, в която ще внасяш пари, но в случая това е мамешки форум, а на някои майки децата им са още малки и няма как да препускат през половината град, за да стигнат до съответната банка. По-скоро трябва да има някаква човещина в банките и като се види, че в основанието пише дарение да не взимат такса, независимо от къде и до къде ги пращаш. Но здраве да е Simple Smile

# 856
има злоупотреби всеки ще тръгне да пише дарение...може би трябва да е ясно че става въпрос за дарителска сметка за лечение или нещо подобно, но едва ли ще оправим банките  Tired извинете за офа  Praynig

# 857
Извинявам се.... Не съм чел цялата тема. В момента събират ли се парички за Марти, ако да само някой да ми напише как да преведа.......... мъничко но ...........

# 858
# 859
Благодаря!

# 860
Няма значение дали клона е на същата банка. По голямо значение има дали поне един от служителите ти е познат. Когато сумата е за дарение, не се взема такса. Но в повечето случаи се правят на луди и си взимат таксите. Нали от това живеят.

# 861
  • София
Иве и аз пуснах. С по малки суми но редовно  Wink
Кажи докъде стигнахме с паричките и не се бои не си сама не го забравяй..
Поздрави и целувки на юнака  Hug

# 862
А казват, че "здравето не се купува с пари", да вярно е, защото се купува с МНОГО пари!
В този форум има повече от 70 000 потребителя, ако 1500 от тях дарят в сметката на Марти по 20 лв. ще съберем 30 000 лв. (колкото разбрах, че са необходими за лъчетерапията).
Мисля, че това е сума посилна за всеки работещ човек.

# 863
Здравейте   bouquetВчера получих фактурата и сумата наистина се потвърди,дължим още 25000евро...Оказва се че тези огромни разходи са   заради  машината за обдишване,към която Марти беше привързан 12 дена.Все още чакам и офертата за лъчетерапия,да се надяваме че там поне няма да има изненади.Ще се опитаме да водим преговори с администрацията ако е възможно тази сума да я изплатим на части,като същевременно започнем и лъчетерапията.Стискайте ни палци дано да успеем. Praynig

# 864
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 Praynig Praynig Praynig

# 865
# 866
Иве  Praynig Дано Ви позволят да е на разсрочено плащане, за да започнете и другото лечение. А пък кой с каквото може ще помага  Peace
В този форум има повече от 70 000 потребителя, ако 1500 от тях дарят в сметката на Марти по 20 лв. ще съберем 30 000 лв. (колкото разбрах, че са необходими за лъчетерапията).
Мисля, че това е сума посилна за всеки работещ човек.
И аз така си мисля, но пък доста хора тук не са работещи, защото гледат децата си. Аз съм от тези, но успях да изпратя пари. Ще се постарая скоро да изпратя и още. Но друга ми е мисълта - не можем да правим разчет на парите на другите. Можем само да се надяваме, че ще съберем сумата, и което е по-важно - че Марти ще оправи  Praynig  Hug

# 867
Иве, понеже те няма в Скайпа, zа това пиШа тук, ако ти трябва помоЩ, да пиШем на администрацията, само каzвай  Peace

# 868
Марти и семейството му са извън Варна,заминаха за София където ще се снима предаването(ако сте наичили де) за всички деца от save-darina.Ще си дойдат в понеделник,но не се знае още по кое време. Peace

# 869
Какво предаване? Аз знам, че утре в предаването " Зала № 3 " ( http://programata.bnt.bg/node_103/node_368/3 )от 16,25 ч. по канал 1 ще се дискутира работата на Фонда. В предаването ще са Йордан Петров от www.save-darina.org и директорът на Фонда - Николай Добрев, а всеки, който има въпроси ще може да ги зададе на телефоните: 02/ 814 25 36; 02/ 814 25 67 За това предаване ли става дума?

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 16:06 от Ehriz

Общи условия

Активация на акаунт