Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 497
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 870
Какво предаване? Аз знам, че утре в предаването " Зала № 3 " ( http://programata.bnt.bg/node_103/node_368/3 )от 16,25 ч. по канал 1 ще се дискутира работата на Фонда. В предаването ще са Йордан Петров от www.save-darina.org и директорът на Фонда - Николай Добрев, а всеки, който има въпроси ще може да ги зададе на телефоните: 02/ 814 25 36; 02/ 814 25 67 За това предаване ли става дума?

Пропуснал си Wink Ще разбереш, споко  Peace

# 871
Какво предаване? Аз знам, че утре в предаването " Зала № 3 " ( http://programata.bnt.bg/node_103/node_368/3 )от 16,25 ч. по канал 1 ще се дискутира работата на Фонда. В предаването ще са Йордан Петров от www.save-darina.org и директорът на Фонда - Николай Добрев, а всеки, който има въпроси ще може да ги зададе на телефоните: 02/ 814 25 36; 02/ 814 25 67 За това предаване ли става дума?

Това, което си написал е вярно. Но Марти ще участва в друго предаване, чиито снимки са утре. А за деня на излъчването му ще информираме веднага щом сме наясно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=246820.msg6999899#msg6999899

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 19:31 от Макарена

# 872
Би трябвало да е въzможно плащането начасти. И самия лекар да му искат 25 000 в брой сигурно ще се поzатрудни. Според мен никой от администрацията или където и да е не очаква да имаш 25 000 на ръка и би трябвало да приемат плащане начасти. Успех в преговорите. Дано всичко се уреди.

# 873
Здравейте!Ние бяхме на кръстова гора и след това в понеделник се снимахме в предаването Simple SmileНяма да казвам нищо повече гледайте довечера "Стани богат" от 21.00 часа по нова телевизия!
и отново огромно БЛАГОДАРЯ  на СИА АДВЪРТАЙЗИНГ и всички участници които се съзтезаваха  за нашите деца,а именно едни от най богатите хора в България.Това за мен е повече от благородна постъпка!

# 874
гледайте довечера "Стани богат" от 21.00 часа по нова телевизия!

Искам и аааааz  Cry

# 875
Ива78  ще гледаме задължително  Hug 

Tatjana  по нетера дали няма да можеш да го гледаш  newsm78

# 876
Tatjana  по нетера дали няма да можеш да го гледаш  newsm78

Не работи в 4ужбина  Sad  Трябва абонамент  Sad

# 877
Не се притеснявай Tatjana ,някой от нас ще ти го пусне тук после Peace

# 878
а именно едни от най богатите хора в България.Това за мен е повече от благородна постъпка!
Лошото е че те се сещат само един път в годината за чуждите деца! Rolling Eyes

# 879
Не се притеснявай Tatjana ,някой от нас ще ти го пусне тук после Peace

Hug  Супер, много Ще съм благодарна  Hug

# 880
  • София / Пловдив
Нямам думи просто...   bouquet   bouquet   bouquet

# 881
Гледах тази вечер и съм страшно развълнувана още .
Страшно съм доволна от това което видях и заради Марти и заради Дари и въпреки, че я няма има мисия с която помага на другите деца  Praynig 
Марти ти си герой миличък  Hug

Tatjana  надявам се да можете да видите и вие това добро събитие .

# 882
И аз гледах и не спрях да подсмърчам от вълнение. Милите дечица заслужават всяка спечелена стотинка! Иве, много сте сладки, Кънчев малко ме ядоса с това "Илиана това, Илиана онова", ама нищо! Simple Smile Марти е бижу, стискам силно палци (и вярвам), че оттук нататък престои само хубаво! Спокойна нощ!   bouquet

# 883
Иве,страхотни сте!Нямам думи да изкажа какво чувствах докато гледах-особено когато хирургът каза преди да отговори на не помня кой въпрос"Не можем да се откажем" твърдо и непоколебимо и ...толкова човешко.Пролича колко са обвързани емоционално!

За вас и за тях Hug  bouquet

П.П Иве ще спечелят ли 100 000 ?Просто нямам търпение до довечера!

# 884

Общи условия

Активация на акаунт