Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 451
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София / Пловдив
... А кой ще гледа малката?
...

На Ивето майката ще я гледа, а Емо ще пътува за София.

Сърцето ми се свива, като знам какво е там... все пак, в сравнение със старата неврохирургия условията са просто отлични. Но всичко се издържа, само да разберат къде е проблемът  Praynig Хубавото е, че сестрите в реанимацията се държат мн.добре с Марти и са поне мъъъъничка подкрепа за Ива.

# 1 186
Ако има нужда от храна и носене на нещо в събота и неделя, пишете и на мен на лични!
Марти, бори се, юначе! Hug Praynig Praynig Praynig

# 1 187
Аз в неделя тръгвам за София и ако имат нужда от нещо мога да им занеса! Hug

# 1 188
Ами Марти искал кюфтета със сос  Rolling Eyes Аз такова не мога да готвя, не че друго мога...  Embarassed

# 1 189
  • София - Младост 1А
И аз утре съм свободна и мога да занеса каквото им е необходимо.
С кюфтетата ще се позатрудня, но ако нещо може да се купи от магазина и да им се занесе.
Пък ако някой ги сготви, мога да ги транспортирам...
Редовно ще проверявам темата, така че ако нещо мога да занеса...  насреща съм!

# 1 190
# 1 191
  • Варна
О, Боже - сега виждам развитието на темата, Ивенце, прегръщам те! Стискам палци на Марти! Praynig Praynig Praynig

# 1 192
Таткото на Марти вече е в София. Днес се чух в Ива, но набързо, защото не можеше да говори много. Но общо взето нищо ново няма.

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 23:04 от MMka

# 1 193
  • София
Иве с тебе сме, а ако можем нещо да помагаме от София, нека който се чува с нея да пише и ще се постараем да сме на линия! Разкажи на Марти за нас, тук у дома има един приятел Мишо, който много иска да се запознае с такъв герой като Марти, разкажи му за него и ще чакаме да оздравее и да поиграят на всички момчешки игри, за които се сетят. Прегръщам те много!

# 1 194
  • София, "Младост 3"
Таткото на Марти вече е в София. Днес се чух в Ива, но набързо, защото не можеше да говори много. Но общо взето нищо ново няма.
аз съм от Сф знаеш
ако мога да им помогна...свързали ли са се с БУева - за консултация?
тя следи дъщеря ми нямам особено впечатление за крайно критични ситуации но мисля, че не е зле да се консултират за бъбреците с нея
моля те ако  нужно ми пиши, ще ти пратя тел ако е нещо важон и спешно

за малкия се моля да е пак сред нас а не по болници!

# 1 195
Здравейте мили мои.Страхотни сте,благодаря ви за огромната подкрепа HugМарти много хареса кюфтетата Simple SmileПроблема е че пак се връщаме на изходна позиция,никой не знае от какво е тоя асцит,предположения много от страшни по страшни....В момента операция не може да се осъществи и така....Утре ще пускаме едни генетични изследвания.Доцент Желев детския гастроенетеролог от Педиатрията преглежда Марти и се усъмни за генетично метаболитно заболяване,а предположемията на лекарите в неврохирургията са страшни....просто се моля на БОГ да не се окажат прави.Аз в момента съм в нашите роднини да си почина малко и след мъничко тръгвам пак за болницата,слава Богу нашия тати пристигна и поне имам смяна сега,а иначе сетрите и реаниматорите горе са много мили и се грижат много за Мартенцето,за което съм им страшно благодарна.

# 1 196
Иве, целуни Марти, с вас сме  Hug  Дали в Хановер няма да могат да ви помогнат?

# 1 197
Иве, моля се Марти да преодолее геройски и това изпитание Praynig. Изпращам ви цялата си положителна енергия и искрено се надявам страшните предположения да се отхвърлят още в понеделник Hug.

# 1 198
Иве дано се окажат погрешни предположенията  Praynig Целувки на Мартуши и му кажи, че много лели, каки и бебета го обичат и си мислят за него  Hug

# 1 199
  • Варна
Иве, лекарите първо проверяват за най-тежкото. Линията им на разсъждение обикновено е: какво е най-тежкото заболяване, което може да се прояви с такива симптоми? Не всяка тествана хипотеза се потвърждава, спокойно!

Стискам палци утрешният ден да донесе повече яснота и повече спокойствие за всички ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт