Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 474
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 425
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
БРАВОООООООООООООООО,знаех си newsm10

# 1 426
последни новини. Party
на Марти днес са направили скенер на стомаха. няма нищо. и изследванията на течността са добри. в смисъл, няма нищо необичайно.
сега ще го чакат да му се покачат показателите на кръвта за да е подходящ за смяна на клапата.

Господ да ги пази. много съм щастлива.
smile3525 newsm10 newsm51

# 1 427
Изключително се радвам за последните добри новини! Дано все с такива да ни радвате. Praynig
Аз лично още сега ще им помогна с каквото мога. Peace

# 1 428
 Hug Hug Hug   марти    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

страхотна новина  Party   Peace 

# 1 429
За сега нещата се развиват добре, нека и занапред продължи така.Не мога да си представя какво преживява Ива, как да й се яде как да мисли за себе си, това не е възможно когото имаш болно дете, много се надявам до Коледа всичко да приключи и да се приберат в България.Много пъти съм си мислила за другото дете на Ива, малката Преслава, мъчно ми е за това детенце и то не може да се порадва на присъствието на мама и тати, колко е жалко.Надявам се ,тя да расте здрава и щастлива и един ден всичко си дойде на мястото.

# 1 430
Благодаря ти,Господи!!!

# 1 431
последни новини. Party
на Марти днес са направили скенер на стомаха. няма нищо. и изследванията на течността са добри. в смисъл, няма нищо необичайно.
сега ще го чакат да му се покачат показателите на кръвта за да е подходящ за смяна на клапата.

Господ да ги пази. много съм щастлива.
Hug Hug Peace
 newsm44
Браво! Ако е от клапата мисля, че няма нищо страшно! Това е рутинна операция! Стискам палци за показателите!!! fingerscrossed fingerscrossed

# 1 432
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Стискам палци и се моля!

# 1 433
Моля се за цялото семейство  Praynig

# 1 434
Браво на малкия герой, дано вече новините са само хубави Praynig Praynig Praynig Господи бди над Марти Praynig Praynig Praynig

# 1 435
Здравейте!

Тъкмо се връщам от МХХ. Марти е добре, от вчера има цвят!!! Grinning Предната нощ е имал проблеми и е повръщал.. събудили са Ивето в 2ч. и са го метнали да му правят CT, но всичко е било наред. Днес са ги посещавали и дежурните неврохирурзи. Аз за съжаление не можах да говоря с тях, но вчера д-р Херман беше доволен от състоянието му. Той смята, че е бил толкова отпуснат и оспан заради ниското съдържание на натрий в организма, което може да причини кома, ако не се лекува. Засега е това..
Марти е добре, майка му също.. хапва си по-добре.. а и сестрите не я оставят на мира и постоянно й го напомнят..  newsm62

# 1 436
Марти е добре, майка му също.. хапва си по-добре.. а и сестрите не я оставят на мира и постоянно й го напомнят..  newsm62
Хубави новини!  Peace
Благодарности за това, че ни държиш в течение! Hug

# 1 437
Радвам се за хубавите новини. Hug

# 1 438
Да,новините са чудесни! Hug
Благодаря за информацията и за грижите за Марти и Ива!  bouquet

# 1 439

Марти е добре, майка му също..
И по-добре да става  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт