Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 484
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Варна
Ох, Марти...

За съжаление, медицината не е всесилна и хората оставаме "черни кутии", в които не се знае какво точно става.
Дано лекарите направят нещо полезно, дано!
Иначе, това, което са направили до момента в Германия е повторение на това, което направиха в България. Че даже и идеите за причините и възможните интервенции са същите и по същия начин се отхвърлят.

Иве,  Hug кураж! Дано уточнят вече диагнозата!

# 1 456
  • София / Пловдив
Ивенце, Марти,  Hug ще открият причината, сигурна съм!
Дано, дано само да стане по - скоро  Praynig

...Ина4е Марти бил по добре  bowuu  и 4акали да се стабилиzира, zа да го оперират. ...

Каква операция готвят?

# 1 457
Каква операция готвят?

на клапата.

# 1 458
  • София / Пловдив
Уф, съвсем се обърках вече... нали още не е сигурно на 100%, че проблема е от клапата... Всъщност, дано да е от нея, защото е поправимо. Както и да е, важното е да се направи всичко, което е най - доброто за Марти! И вече проблемите да свършват  Praynig

# 1 459
Нямаше как да отида днес да ги видя, защото имах лекции до късно, но току-що писах имейл на д-р Херман да ми разкаже какво става около Мартенцето и дали може да каже кога ще го оперират. Аз се тревожа, защото ще съм на промоции от четвъртък вечер до събота вечер извън Хановер.. Дано да го оперират другата седмица, че не искам да оставям Ивка самичка да се пържи на онзи ад, който преживяхме през февруари..въпреки, че е рутинна операция, си е операция и не е добре да е сама.
Това, което тя ми каза е, че тази нощ е повръщал кръв и е изплашил пак много лекарите, но са овладяли положението. В момента го хранят само чрез системите, за да не дразнят стомаха и преди малко са му направили пункция. Д-р Херман и д-р Чан са им ходили на свиждане и са говорили с главния лекар на гастроентерологичното отделение, в което е Марти в момента. Подробности се надявам да получа тази вечер.. най-късно утре сутринта се надявам д-р Херман да ми отговори.
Това е засега от мен.   

# 1 460
Говорих пак с Ива.
Иzто4или 2.5л от корем4ето на Марти, след което той ве4е се 4увства по добре сега. Пратиха те4ността zа иzследване, zа всеки слу4ай, ресултатите са готови утре сутринта.

Полу4или оферти най после  ooooh!  3.500? (не помня то4ните цифри, Ще ме иzвинете) zа гастроентерологи4ни иzследвания до сега и 5 дена престой, а операцията Щяла да струва около 10.000? ако помня добре  Embarassed, беz усложнения. Те са ве4е 5 дена в болницата и Ще има оЩе много дни, zа съжаление, така 4е 15те хиляди ? zа съжаление няма да стигат  Sad В момента се опитваме да органиzираме кампания тук в Германия, днес успях да се свържа с едно дружество zа онкоболни деца в Ханновер и можем да полzваме тяхна дарителска сметка, което е важна стъпка, понеже немските дарители Ще могат да приспаднат даренията от данъците. Сега с МАртина приготвяме флайери zа Марти на немски и с моми4етата от немската тема събираме адреси на големи фирми, които смятаме да молим zа финансово съдействие. Ще се обадя и на медиите. Дано имаме някакъв успех  Praynig

# 1 461
Мартина, Татяна, страхотни сте с това, което правите за Марти и семейството му!  Hug

Късмет с кампанията в Германия!
Кураж на Марти и дано в най-скоро време да оздравее напълно!
Много се измъчи, миличкият!

# 1 462
 Hug Hug Hug за Ива и Марти!
Много изтърпя милото дете, но дано скоро се види светлината в тунела  Praynig

# 1 463
Дано и добрият късмет вече проработи за Марти и родителите му!!!

Иначе, искам да вметна следното (подобно на Lilibon):
Ненужно беше да се плюят българските лекари. За една седмица не виждаме абсолютно нищо ново, което да не му беше направено и в BG. Материалната база и апаратурата там естествено са по-добри. И още нещо - подкрепата, която се оказва на родителите... за съжаление на светлинни години сме от подобно отношение  Sad
Но в диагностично отношение чудо не видяхме. Дано да предстои скоро!

# 1 464
В момента се опитваме да органиzираме кампания тук в Германия, днес успях да се свържа с едно дружество zа онкоболни деца в Ханновер и можем да полzваме тяхна дарителска сметка, което е важна стъпка, понеже немските дарители Ще могат да приспаднат даренията от данъците. Сега с МАртина приготвяме флайери zа Марти на немски

Моя приятелка работи в Австрия, може би тя и колегите й могат да помогнат с определена сума, биха ли приспаднали техни данъци, ако сте запознати, пишете! А тези флайери какво ще представляват - ще й ги пратя!

# 1 465
Защо забравяте,че българските лекари бяха казали на Ива,че Марти има тумор в стомаха без да имат никакво основание и без да са направили нито ехография нито скенер,които да го доказват.За мен,тъй като съм минала по този път и съм слушала и вярвала на подобни лъжи това е истинско престъпление.Само си преставете ужаса през,който минават родители чули подобни твърдения за децата си.Така,че без хвалебствия за българските лекари,по-добре гледайте фактите.

# 1 466
Hug Hug Hug за Ива и Марти!
Много изтърпя милото дете, но дано скоро се види светлината в тунела  Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 1 467
  • Варна
neda.dikova, не става дума за хвалебствия или оплювания на лекари, става въпрос, че те НЕ ЗНАЯТ какво става вътре в тялото, те само ПРЕДПОЛАГАТ. затова толкова често се менят идеите им какво да се направи за Марти. медицината не е точна наука, при изследванията винаги има възможност за грешки, затова се повтарят. лошото е, че в един момент осъзнаваш, че хората не са ти виновни, просто възможностите им са ограничени и си изправен сам срещу неясното и лошото. всичко зависи от организма на Марти в крайна сметка.

Иначе съм ужасена - 2.5 л. вода, това представяте ли си какво количество е? Една от големите бутилки на Пепси-кола в коремчето му!
Не мога да си обясня как една клапа може да доведе до натрупването на такова количество, в толкова кратки срокове. Особено пък, ако е запушена? Как нещо, което е запушено горе в мозъка, води до натрупване на течност долу в корема?

Мисля за тях, и стискам палци, и се надявам...  Flowers Four Leaf Clover

Татяна и Мартина, страхотни сте!   bouquet

# 1 468
Дано и добрият късмет вече проработи за Марти и родителите му!!!

Иначе, искам да вметна следното (подобно на Lilibon):
Ненужно беше да се плюят българските лекари. За една седмица не виждаме абсолютно нищо ново, което да не му беше направено и в BG. Материалната база и апаратурата там естествено са по-добри. И още нещо - подкрепата, която се оказва на родителите... за съжаление на светлинни години сме от подобно отношение  Sad
Но в диагностично отношение чудо не видяхме. Дано да предстои скоро!

Гледам си съzдала акаунт само zа да напишеш това?
Как ме драzни думата плюе в подобен контекст  Sick Никой не "плюе" . Просто всеки има право на собствени наблюдения , мнения , иzкаzване и критика. Ако на българскиет лекари не им иzнасят коментари да си наемат адвокат. Ако това си ти просто се представи както трябва.  Ако чисто и просто не те кефи мнението на другия и искаш да се обосновеш не употребявай епитети и не лепи етикето. ОК? Според мен все пак хората , zаели се активно с помощ zа детето и стоящи най блиzко имат предимство в даването на коментари.
Идеята zа по малко похарчени пари zа ненужни подаръци , просто zа да се вzемат подаръци на някого ми се вижда добра.
Успех.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 14:12 от jabata_dil

# 1 469

Татяна и Мартина, страхотни сте!   bouquet
Добре, че сте вие там, момичета! Татяна, кампанията, която подемаш там, е страхотна. Дано има резултат скоро.  Praynig
Момичета, не се карайте и не спорете. Това е най-малко нужно в момента. Всички сме изнервени и загрижени, аз лично чета само през сълзи тази тема, така че нека не се изнервяме допълнително, искате ли?  Hug

А тази вода откъде се взема, да му се не види? От течностите, които поглъща ли?

Общи условия

Активация на акаунт