Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 562
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Момичета, не знам доколко успяваме и ние да му повлияем оттук, но ви моля да опитаме следното - представяйте си левкоцитите в кръвта му как унищожават бактериалните клетки една след друга. представяйте си марти обвит в ярка бяла или в искрящо зелена светлина. представяйте си как течността изтича нормално през бъбреците му навън.има теории, че такива визуализации помагат. със сигурност няма да му навредим, ако опитаме.

Има логика в това!  Hands Thumbsup

# 1 651
Така се радвам, че има добри новини!
Все така да продължава  мъничкият герой!
 Praynig

# 1 652
Имате много поzдрави от Ива. Сега като са в отделението, мога и да й се обаждам свободно, от което се въzполzвам  Mr. Green  Добре са, Марти се подобрява с всеки иzминал 4ас  Heart Eyes и кръвните му покаzатели се пока4ват ве4е. Асцита съЩо е много по добре, много бавно иzлиzа те4ност от дренажа, от сутрина до сега имало само 150мл  Grinning Марти е по4ти преz цялото време буден и дори по4вал да мърмори ве4е  Mr. Green ...с други думи, наистина се оправя детето. Лекарите много му се радват и не могат да повярват колко бърzо се въzстановява. Те не са виждали балкански юнак  Mr. Green Ива и zву4и много по добре, Шегува се ве4е  Grinning

Сега 4акаме Марти да си по4ива от таzи криzа, да се стабилиzира съвсем и да е годен zа операция (смяна на клапата)  Praynig

# 1 653
  • София/Осло
Оххх Татяна ,Татяна..да си жива и здрава с тези хубави новини  Hug
Марти, мило юначе...оправяй се детенце !!!
Иве, кураж мила!

# 1 654
Момичета, не знам доколко успяваме и ние да му повлияем оттук, но ви моля да опитаме следното - представяйте си левкоцитите в кръвта му как унищожават бактериалните клетки една след друга. представяйте си марти обвит в ярка бяла или в искрящо зелена светлина. представяйте си как течността изтича нормално през бъбреците му навън.има теории, че такива визуализации помагат. със сигурност няма да му навредим, ако опитаме.

И също може да гледате през това време снимката на Мартин  Grinning
Това би трябвало още повече да помогне.  Praynig
Аз вярвам, че БОГ е с него и семейството му и че всичко ще е наред. Grinning Praynig

# 1 655
Не мога да опиша с дyми колко е голяма радостта ми от подобрението на малкия ни герой! HugДано  се възстанови бързо и да премине леко през изпитанието ,което мy предстои.Не спирам да се моля за цялото им семейство! Praynig Praynig Praynig
Иве,една силна прегръдка от мен,и не се отчайвай,всички заедно ще преборим лошото. Hug
Момичета,които сте край Ива,  bouquetза подкрепата ви в този изключително трyден момент!

# 1 656
  • София
ного,много се радвам за добрите  новини!!!Все така!Момичета давайте кураж на Ивето!!

# 1 657
  • Варна
Божичко, колко се радвам! Браво на Марти!
Много целувки за него и за мама Ива! Heart Eyes

# 1 658
Много се радвам за смелото ни юначе и силните му родители! Hug Hug Hug
А на теб Таня здраве и пак здраве за оптимистичните новини!  bouquet

# 1 659
Татяна,незнам какво да кажа освен Благодаря ти за споделеното! Heart Eyes

Благодаря ти ,Боже!

# 1 660
Марти е истински боец.. убеждавам се за пореден път в това!!! Засега наистина се стабилизира доста успешно!!! От вчера ми се усмихва и ми изпълва душата с радост!  Heart Eyes Неврохирурзите са склонни да го оперират, но за целта трябва да продължава в тоя дух, защото смятат, че ако не се оправи още не би издържал упойката.
Главния лекар от гастроентерологичното отделение днес на няколко пъти е питал Ивето и Емо дали са говорили с Д-р Шмид за това кога ще си ходят.. той още от началото не беше никак оптимистично настроен. Писах и на д-р Херман преди малко имейл, в който обясних, че родителите биха искали да направят всичко възможно да му се помогне по всякакви начини.. той досега винаги се е борил заедно с нас и се надявам да помогне отново. Д-р Чан каза също, че  понеделник ще обсъдят с проф. Краус как ще процедират по-нататък и ще ни информират. Стискайте палци Мартенцето да се оправя и да го подготвят за операция, а не да се стабилизира само, за да може да издържи пътя до България. Нека да продължаваме да мислим позитивно, явно Марти е имал нужда от това!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 661
Значи борбата продължава  Praynig  дано продължи малкият герой да се бори и да се стабилизира  Praynig
martikka   bouquet за това, че ни информираш и големи благодарности за помоща която оказваш на Ивето и Марти   bouquet  На всички големи благодарности  bouquet  които им подават ръка в тези тежки моменти
 Praynig Praynig Praynig ще продължавам да мисля и моля за него

# 1 662
Миличкото детенце, то чака Коледа, това му е светлинката, радостта в тунелчето, милото как ми се искаше в момента да съм там и да го обсипя и аз и всички вие с подаръци, та да се радва детето и поне за една нощ забрави за страшната болест, колко хубаво би било.
Много се радвам ,че детето се оправя и се надявам, да се възстанови и да могат да го оперират, а не да го върнат в България, за да не се налага отново да минат по-този трънлив път, който минават сега.
Успех, дано всичко да е наред. Hug Hug Hug за Марти
и   bouquet  bouquet  bouquet за Ива

# 1 663
Марти е истински боец.. убеждавам се за пореден път в това!!! Засега наистина се стабилизира доста успешно!!! От вчера ми се усмихва и ми изпълва душата с радост!  Heart Eyes Неврохирурзите са склонни да го оперират, но за целта трябва да продължава в тоя дух, защото смятат, че ако не се оправи още не би издържал упойката.
Главния лекар от гастроентерологичното отделение днес на няколко пъти е питал Ивето и Емо дали са говорили с Д-р Шмид за това кога ще си ходят.. той още от началото не беше никак оптимистично настроен. Писах и на д-р Херман преди малко имейл, в който обясних, че родителите биха искали да направят всичко възможно да му се помогне по всякакви начини.. той досега винаги се е борил заедно с нас и се надявам да помогне отново. Д-р Чан каза също, че  понеделник ще обсъдят с проф. Краус как ще процедират по-нататък и ще ни информират. Стискайте палци Мартенцето да се оправя и да го подготвят за операция, а не да се стабилизира само, за да може да издържи пътя до България. Нека да продължаваме да мислим позитивно, явно Марти е имал нужда от това!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Винаги има поне една черна овца, която да е песимимистично настроена... Да не се поддават! Нещата тръгнаха нагоре. Вярвам, че ще се разреши проблема!
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 1 664
  • Варна
Може човекът да е питал, кога ще го местят от неговото отделение, защото на Марти му няма нищо на коремчето. Проблемът явно е отдругаде. Но е по-добре да не го местят, най-малкото е неудобно да те разкарват насам -натам, пък и риска от усложнения. Дано се разберат и Марти скоро да е много по-добре за да могат лекарите да действат по-нататък.
Успех и кураж  Hug на цялото семейство  Peace

Общи условия

Активация на акаунт