Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 593
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Варна
Много се радвам, че Марти се подобрява така бързо  Hug
Дано по-скоро укрепне и е готов за операцията.
 Praynig Praynig Praynig

# 1 696
  • София / Пловдив
Марти, давай все така, смело момче  Peace
Ивче, прегръщам ви сииииииилнооооо  Heart Eyes

Петя, имаш страхотни деца и внуци  Hug
А ти си една силна и борбена баба - точно, каквато Мартинката заслужава!

# 1 697
  Благодаря за топлите думи опитвам се да бъда силна но ми идва всичко в повече.Вярвам че всичко ще се оправи и най -после децата ще бъдат щастливи .Та те не можаха да се  порадват както трябва и на Преска до сега .Предадох поздравите  ви .Марти е по-добре . Хемоглобина му е още нисък но има време и за това .Марто е борец ще се оправи. :

# 1 698
Коледа наближава, стават чудеса! Марти доказа, че е борец, ще има чудо и за него и за цялото му семейство. Heart Eyes

Praynig Praynig Praynig

# 1 699
  • София
Браво на борбеното момченце, аз ще продължавам да се моля новините да са само хубави и много скоро Марти да расте здраво и щастливо детенце Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 1 700
# 1 701
Всеки път като вляза тук очите ми се напълват със сълзи!

Прегръщам ви силно Марти, Иве, Преси и цялото ви семейство!:hug:
Моля се и вярвам в Коледните чудеса!  Praynig

Благодаря и на всички, които ви помагат и подкрепят.
С добри хора около вас всичко е възможно!
 Hug

# 1 702
Сега говорих с Ива, zаедно с Мартина 4акали неврохирурга Доктор Херман да дойде, дано той да има добри новини  Praynig

Марти се 4увствал добре, говори с родителите си, имал даже претенции  Heart Eyes ...оба4е кръвните му покаzатели се били влоШили и асцита zа съжаление пак се е увели4ил и пусто не могат да раzберат zаЩо. А детето едновременно се 4увства все по добре, на пук на вси4ко  Crazy  Та zа сега не йм остава ниЩо друго освен да 4акат, пък и Марти така или ина4е не може да пътува.

Нека продължаваме да се молим zа скороШно положително раzвитие  Praynig  Дано Марти се стабилиzира zа да могат да го оперират, или да раzберат друга при4ина zа асцита и да могат да я отстранят  Praynig

# 1 703
  • София / Пловдив
Явно е нещо наистина странно и рядко срещано като проблем, щом и там не могат да открият какво причинява този асцит  Confused
Но мажното е, че Марти се чувства по - добре  Peace Дано все така да се подобрява  Praynig И да има добри новини и от неврохирурга!

# 1 704
  • София
Миличко детенце!Оправяй се!
Моля се за теб ,да се подобриш!

# 1 705
Миличко детенце!Оправяй се!
Моля се за теб ,да се подобриш!

и от мен мило детенце ,скорошно оздравяване

# 1 706
Дано Марти скоро се стабилизира и дано в най - скоро време да открият и отстранят причината за асцита.

# 1 707
  • София
Дано Марти скоро се стабилизира и дано в най - скоро време да открият и отстранят причината за асцита.
Дано!Има ли новини от  днес?Как е ,Мартинчо?
Говорили ли са  с доктора от клиниката?

# 1 708
  • Варна
Натъжих се, че пак има проблем. Надявах се този път състоянието му само да се подобрява.
Чакам новини и силно се надявам  да са добри  Praynig

# 1 709
тъкмо си мислех че влизайки в темичката ще прочета само хубави новини, а пак ми се сви сърцето. Богородичке закриляй мъничкия Марти, помогни му да се пребори, бди над цялото семейство Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт