Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 562
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 680
Може човекът да е питал, кога ще го местят от неговото отделение, защото на Марти му няма нищо на коремчето.

Човека си питаше точно кога ще си ходят в България.. той си мислеше, че Марти няма да оцелее и даже няма смисъл да ходят в интензивното, защото това не било подходящо място за сбогуване...
Но детето на пук се подобрява и вече е в другото отделение, където му беше мястото. Марти е борец, ще се пребори и този път... сигурна съм!!!!  Heart Eyes

# 1 681
   Петя 58   Баба на Марти      Момичета   БЛАГОДАРЯ  че ви има   прекланям се пред вашата загриженост смелост вяра и кураж .МАРТИНА ТАТЯНА  благодаря ви .Всички вие  оказвате неоценима помощ и подкрепа както на МОЕТО  СЛЪНЧИЦЕ  МАРТИ  така и на моето смело момиче .Вие всички заедно подавате ръце за да измъкнете Децата ми от АДА.Аз се надявам и се моля в най скоро време  милите ми деца Марти Ивка и Емо да се приберат заедно щастливи от оздравяването на Слънчо .Пък и принцеса Преси ги очаква.Моля да ме извините че липсват запетаите но все още толкова мога.     Още веднъж много много Бпагодаря.

# 1 682
Петя  Hug  zа ниЩо, децата zаслужават да са zдрави и Щастливи  Hug А ти целуни малката принцеса от нас  Hug

# 1 683
Аууу, бабо Пепи, много съм слушала за теб  Heart Eyes Ще се радвам, когато Марти оздравее и се прибере у дома да се запознаем Hug Имаш невероятна дъщеря, страшно силна и борбена, а за внука да не говорим! Браво, че си възпитала такива страхотни деца  Hug Ще се справят и преборят напук на всички и всичко  Peace

# 1 684
Съвсем zабравих днеШните новини  ooooh!  Blush

Марти е добре, според Ива по добре от в4ера  Grinning Пие вода и дори се опита да яде картофено пюре но му било оЩе трудно да глъЩа. Много е отслабнал милия, с 10 кг, така 4е 4акаме с нетърпение да си върне апетита и да направи пак буzи  Heart Eyes

Надяваме се утре да имаме и новини от лекарите, какво Ще се предприеме от тук нататък  Praynig

# 1 685
Новините са доста подобри, щом е започнал да пие водичка, сега ще започне и да се храни и всичко ще си дойде на мястото, надявам се ,че това е била само една криза и тя вече е отшумяла.
Стискаме палци малко момченце, да си върнеш килограмите да се закрепиш и д  радваш мама и тате.

# 1 686
   И аз говорих с Ива чух добрите новини .Щом иска да яде значи за сега страшното ни е отминало .Вярвам че на пук на песимистично настроеният лекар моето слънчице ще се оправи .Дали са му правили изследвания и дано вече да са по-добри.Но той е голям герой  цялото семейство пък и всички други вярваме че вече всичко ще е наред . Колкото до принцеса Преси - моето терористче е то е добре .Днес бяхме на разходка и сега вече спи .  1crib

# 1 687
Съвсем zабравих днеШните новини  ooooh!  Blush

Марти е добре, според Ива по добре от в4ера  Grinning Пие вода и дори се опита да яде картофено пюре но му било оЩе трудно да глъЩа. Много е отслабнал милия, с 10 кг, така 4е 4акаме с нетърпение да си върне апетита и да направи пак буzи  Heart Eyes

Надяваме се утре да имаме и новини от лекарите, какво Ще се предприеме от тук нататък  Praynig

Аууу, бабо Пепи, много съм слушала за теб  Heart Eyes Ще се радвам, когато Марти оздравее и се прибере у дома да се запознаем Hug Имаш невероятна дъщеря, страшно силна и борбена, а за внука да не говорим! Браво, че си възпитала такива страхотни деца  Hug Ще се справят и преборят напук на всички и всичко  Peace
  ММка  за мен ще е чест да се запозная с теб а и с всички останали.Вярвам че те ще успеят .Вярвам че Марти ще живее.

# 1 688
Вярвам че те ще успеят .Вярвам че Марти ще живее.
Ние също!
petya58  Hug

# 1 689
Браво  на  геройчето!  само  така!
 Flowers Bouquet

# 1 690
Марти е ГЛАДИАТОР.Браво.Гордеем се с теб батко Марти Hug Hug Hug  bouquet

# 1 691
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Марти и мама - обичам ви Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 692
Браво на борбеното момченце, аз ще продължавам да се моля новините да са само хубави и много скоро Марти да расте здраво и щастливо детенце Praynig Praynig Praynig

# 1 693
# 1 694
Изчетох ви на един дъх.
Много се радвам на подобренията, не съм се и съмнявала, че нашето момче няма да се предаде!
Петя58, предай на Ива и Марти, че много ги обичаме и ги чакаме тук живи, здрави и усмихнати!  Hug
Идеята на Лилибон е страхотна. Аз самата го практикувам това за себе си и да ви кажа, бавно, но сигурно, започна да дава ефект.  Shocked Така че дерзайте, нека изправим човечето на крака и след 10 години дори да не си спомня болничната обстановка!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт