Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 573
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 665
Може човекът да е питал, кога ще го местят от неговото отделение, защото на Марти му няма нищо на коремчето.

Човека си питаше точно кога ще си ходят в България.. той си мислеше, че Марти няма да оцелее и даже няма смисъл да ходят в интензивното, защото това не било подходящо място за сбогуване...
Но детето на пук се подобрява и вече е в другото отделение, където му беше мястото. Марти е борец, ще се пребори и този път... сигурна съм!!!!  Heart Eyes

# 1 666
  • Варна
ОК ! Не съм разбрала добре. Явно прогнозите са били доста лоши. И прекрасното е , че Марти се справи и този път. Дано отсега нататък върви само към подобрение и му желая от все сърце да се излекува напълно  bouquet

# 1 667
Браво малко геройче! Бори се с всички сили, ние ще ти пращаме силна подкрепа!

# 1 668
Радвам се на хубавите вести за Марти.
Следя и аз и продължавам да се моля.
Коледа идва и носи чудеса.
Вестоноске Татяна  Hug

# 1 669
  • София
Радвам се на хубавите вести за Марти.
Следя и аз и продължавам да се моля.
Коледа идва и носи чудеса.
Вестоноске Татяна  Hug

Присъединявам се!
Моля се за малкия Мартин,да се подобри!!

# 1 670
Много ви моля някой да ми даде линк към преведените на немски текстове за Марти, не успях да се справя, а нямам и време! Може и на лични, да не пълним темата!
Марти, всеки ден се моля за теб! Иве, поклон!
Хайде, момче, оздравявай Praynig

# 1 671

Главния лекар от гастроентерологичното отделение днес на няколко пъти е питал Ивето и Емо дали са говорили с Д-р Шмид за това кога ще си ходят...

Ей, навсякъде ги има   Sad  Те в неговото отделение ли са?  В крайна сметка е лакар и трябва да си върши работата с вяра и любов.

# 1 672

Ей, навсякъде ги има   Sad  Те в неговото отделение ли са?  В крайна сметка е лакар и трябва да си върши работата с вяра и любов.

От днес, за моя радост, не са вече там. Simple Smile

# 1 673
Момичета ясно е, че парите, които са преведени на болницата няма да стигнат, а знае ли се колко пари трябва да се съберат?

# 1 674
Много ви моля някой да ми даде линк към преведените на немски текстове за Марти!
В лявата горна част на сайта под Приключили кампании, има прозорец за избор на език. Сменяш на немки и статиите за Марти след няколко секунди се обновяват на немски.

# 1 675
Има ли новости около Марти днес???

# 1 676
марти е искал днес, тоест вчера де, сега все пак е след полунощ, да яде и да пие вода.
след ужасното напрежение всики май малко отдъхнаха. нека се молим..
лекарите правят всичко възможно за да го стабилизират.

# 1 677
Всички се молим за него постоянно! Нека бързо го стабилизират и да се оправя вече това малко борбено човече!

# 1 678
# 1 679
Може човекът да е питал, кога ще го местят от неговото отделение, защото на Марти му няма нищо на коремчето.

Човека си питаше точно кога ще си ходят в България.. той си мислеше, че Марти няма да оцелее и даже няма смисъл да ходят в интензивното, защото това не било подходящо място за сбогуване...
Но детето на пук се подобрява и вече е в другото отделение, където му беше мястото. Марти е борец, ще се пребори и този път... сигурна съм!!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт