Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 381
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 980
Утре около 13 4аса немско време Ще се състои опелото на Марти в Берлин. В други ден Ще е кремацията.

Cry

# 1 981
А във Варна ще се прави ли нещо? Миличките... Не спирам да ги мисля.  Sad
Татяна, Мартика, държи ли се Ивка?

# 1 982
  • Варна
*АнАн*, защо задаваш въпроса държи ли се Ива? И да се държи пред хората, смяташ ли, че вътрешно не умира и тя? Не е възможно да почине детето ти, което си гледал и обичал 9 години и през последните 2 години си правил всичко възможно да му осигуриш лечение и бъдеще и вътрешно да не си разбит. Освен това - и двамата още са в шок, като зомбита, което за момента им помага да се справят с всички формалности и ритуали.

Във Варна ще се прави урнополагане. Но това е нещо, което трябва да се организира от Ива и Емо като се върнат. Доколкото разбрах, ще обявят за това във форума.

Предполагам искаш да направиш нещо, с което по някакъв начин да ги зарадваш. Можеш да им изпратиш цветя, картичка, линк към песен; като се приберат, може да им изпратиш нещо красиво, посветено на Марти. Казват, че красотата щяла да спаси света. Не знам дали е така, но поне мъничко намалява болката от загубата.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 14:11 от Lilibon

# 1 983
Ох, знам, знам, Ели... Точно на мен ли обясняваш, знаеш как треперехме за Криско, как се чувствахме... Просто много, много ме е страх за Ива, затова попитах. Знам, че не е човешко това, през което преминава, че е жестоко, че е повече от гадно. Знам... Просто сърцето ми се къса за нея, това е.

# 1 984
Емо,Ивка думите са излишни......... Hug Hug Hug
Малко геройче Марти за теб- Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
 newsm45 newsm45 Weary Weary

# 1 985
Почивай в мир мило дете !  Flowers Rose
Моите най-искрени съболезнования за загубата ви!

# 1 986
# 1 987
Просто имайте още малко търпение,с майката на Ивка и сестрата на Емо правим всичко,което трябва да се  направи,за да може като си дойдат да се извърши урнополагането.Изобщо няма да позволим като си дойдат тепърва да започват да организират и да се главоболят,защото повярвайте ми(за тези,които не са се сблъсквали) изобщо не е толкова лесно колкото по принцип в нормалните страни би трябвало да е.Силната болка от загубата на Марти и мисълта за това колко много страдат приятелите ни по детенцето си не ми дава мира просто.Чувствам се толкова безсилна и озлобена,нека който иска да ме съди...

# 1 988
  • Варна
.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 22:38 от Lilibon

# 1 989
Най-искрени съболезнования  Cry

# 1 990
Ива,
Моите най-искрени съболезнования.
Не се познаваме, но научих за загубата ти от друго момиче от форума.
Самата аз доста си поплаках също. Просто не мога да си представя какво означава това за семейството Ви.
Пожелавам Ви много сили и воля с които да преминете през този безумно труден период.
Само една майка знае колко силна може да бъде заради детето си. Не се предавай!
Той винаги ще бъде твоето детенце.
Сигурно никакви думи не могат да те успокоят и няма нужда - преживей го така, както ти идва отвътре - не се съобразявай с никой. Никой не знае какво ти е.
Бъди себе си!

# 1 991
 Мило майче, приеми моите съболезнование! За болката в душата ти няма думи.... Плача и аз в момента,заедно с теб! Прегръщам те!
   Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  за твоето момченце

# 1 992
  • под шипковия храст
   Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose 

# 1 993
  • Варна
Днес в 14 часа българско време Ива и Емо ще се разделят окончателно с Марти в Българската църква в Берлин. Да сведем глави в негова памет.

Мило дете, сърцата ни скърбят за всичко, през което премина, за неизиграните от теб игри, за мъката, която семейството ти изпитва.
Мама ти четеше "Тайната градина" с надеждата, че и за теб ще има вълшебно изцеление. Не ви остана време да я довършите...
Дано там, където си сега, цветята ухаят сладко, клоните зеленеят в небето, птиченцата пеят, а слънцето те гали майчински, дано си в твоята тайна градина, където цари щастие!

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 1 994
  • Варна
Почивай в мир, малко, смело момченце!

Общи условия

Активация на акаунт