Отговори
# 165
При мен обае е друго,даже ако не запаля имам чувство че ще откача,така че паля от време на време Embarassed

# 166
Вкъщи съм супер спокойна,но на работа хабя доста нерви.И затова на работа ми се пуши повече,вкъщи даже мога и да не помисля за цигара

# 167
Момичета бях на лекар и съм притеснена Cry Прегледа на бебо мина добре-той си се развива нормално,само дето може и момиче да се окаже Rolling Eyes
да пристъпя към това което ме тревожи-урината която дадох за изследване имаше нещо като утаени частици на дъното.Моята лекарка я видя,но нищо не можа да установи.Разбрахме се наобед да й се обадя да ми каже какви са резултатите.......Дано да са добри Praynig

На вас как ви се струва това с утайката???? newsm78

# 168
Ами да ти кажа и в мойта имаше малко ,но не точно утайка ,а просто някакси мътна,но и на мен нищо не ми каза

# 169
Здравейте и от мен! Аз до сега не влизах много тук, но сега вече имам повече време и започвам да участвам в разговорите за априлските бебчета Wink Силно ме заинтригува темата за пушенето, защото и аз иимам същия проблем. Аз  преди бях също страстна пушачка, но от както съм бременна имам чувството ,че още повече ми се пуши. От началото на бременността на мен не ми се повръщаше и не ми ставаше лошо, за което съжалявам, защото на пушачките, които им е било лошо поне не им се е пушило Shocked. Сега пуша по малко, но с огромно чувство за вина. ИСКАМ ДА ГИ ОТКАЖА! За жаллост обаче и аз съм мн. нерна. Надявам се скоро и това да стане.

# 170
Ураааааааааа,вече и аз имам линийка Grinning

# 171
Урааааа, аз пък си имам снимки в априлското ни албумче Laughingв албум разни съм сложила 4-5 снимки, за да се запознаем Laughing

# 172
Ако урината е била първа сутрешна, тя обикновенно е по-концентрирана, по-тъмна и по-мътна от тази през деня.

# 173
пробвам да сложа и линк към снимките. Още нямам снимка на коремче, но като имам ще я сложа

# 174
Аз цигарите ги отказах от раз Peace Веднага след като разбрах,че съм бременна и ги захвърлих . Преди това си пуших средно ~ 10 цигари на ден,което си е много Whistling
Решението е може би да намерите друг лек за нервността Peace А и сега точно не трябва да има нерви, щото се отрязават на бебчо.
И аз ходя на работа и гледам да не се ядосвам много много,макар че не винаги се получава  Confused Не ми остава и много време да пиша,но пък ви чета редовно .
Утре съм на преглед и чакам с нетърпение да видим от какъв пол ще е бебчето Rolling Eyes

Лек ден на всички Hug

# 175
Mirror , , това от снимките ти не е ли парка във Велико Търново?  Wink

# 176
Не, но е хубаво нали? Това е градината пред ритуалната зала и Културния ни дом. Преди не изглеждаше така...но за наша радост за сватбата беше страхотна.

# 177
Ако урината е била първа сутрешна, тя обикновенно е по-концентрирана, по-тъмна и по-мътна от тази през деня.

да следващата ми хич не изглеждаше така,но ме тревожи това,че лекарката се притесни като я видя.Ще изчакам още час и ще й се обадя да ми каже какво става Praynig

# 178
  • София
Здравейте момичета! Може ли да се присъединя към вашия отбор? Терминът ми е 1.04 или 31.03 и затова досега се чудех в кой отбор да се запиша. Но тъй като бебока си върви с няколко дена назад и сигурно ще се появи през април, та реших да се пиша априлска мама  Laughing.
За статистиката - на 28 г. съм, първа бременност и засега сме със сини гащи  Heart Eyes.

# 179
Здравей koalkata добре дошла при априлките Wink

Говорих с моята лекарка-това се оказаха песъчинки в урината(често се срещали при бременни) изписа ми едни хапчета на билкова основа-ще ги пия 1 месец,а също и по 2 литра липов чай на ден Peace Поолекна ми малко-не е толкова сериозна работата

Общи условия

Активация на акаунт