Навън е снежно и красиво, а ФЕВРУАРЧЕТО е все тъй диво

• 9 251
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Ето ме и мен.
ЧЕСТИТА 9- МЕСЕЧИНКА НА ДАНИЕЛКА!
Кръщенето мина чудесно. Малката щъкаше непрекъснато, та майка й остана без сили, щото тя пък не ще да седи, а искаше само да ходи и да бута една количка за ходещи сладури. Ритуала мина не без голям рев, който бе успокоен след като мина всичко. Караха ме да чета нещо, поради това, че съм кръстница.
За отбиването: Нещо не мога да си го представя, въпреки, че с моето кърмене книга мога да напиша. Нашите кърмения са 4 в момента, като започвам да му давам през деня освен млякото и каша или плодово пюре. Та си мисля, че кърмата ще намалее естествено. Щото и на мен ми е едно такова мъчно и трудно ще го отбия, ако си имам мляко. Но смятам, че няма да е проблем ако кърменето е само сутрин и вечер и както не му давам за успокоение да суче, през деня ще си яде други неща, а сутрин и вечер ще си папа мляко, докато свърши  baby_neutral През нощта не го кърмя. Марти се успокоява като го взема и докато го сложа на нашето легло вече спи, хитрецът му с хитрец  Mr. Green Снощи обаче не искаше да заспи след кърменето, приспиването, та наааай- накрая му дадох да сукне още малко и заспа спокойно. А през деня не спа Shocked, чак в 17ч. на прибиране в колата заспа. Явно е бил превъзбуден. Но пък спа цялата нощ в креватчето си, не се наложи да го взимаме  Crazy, което си беше цяло постижение. Таткото става 2 пъти да го успокои, т.е. аз съм си спала цялата нощ, но се будих 100 пъти и се чудех дали не сънувам. После като спрат да се будят  Praynig Praynig Praynig, ще сме като сомнамбули, момичета...

Гледах малкия Сами, щото вчера хванах само "награждаването". Мнооого е сладък, пу-пу, цялото фемили сте фантастични Галка. Аз да кажа, че Галето беше споменала, но не помня дали каза, кога ще го дават.

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 15:00 от Анонимен

# 16
  • София

Почерп за месечинката  Grinning
Цвети, честито кръстничество   bouquet
По въпросите да споделя: флуор съм решила да не давам, още не съм се снабдила с бебешка четка за зъби, ще трябва да се поразтърся тия дни  Simple Smile. Нощем си се кърмим, кога веднъж- дваж, кога не мога да им хвана бройката  Tired Последните две нощи обаче тотално ме разби като комбинира ядене с будене, проплакване и песни  Crazy Отбиването ще е, надявам се, по взаимно съгласие някой ден, но до сега няма заместено хранене.

# 17
  • Bapнa
Здравейте  Hug
Мерси за пожеланията - още умуваме декември или януари да е сватбата .... По-нататък като имам инфо ще пиша  Crazy
Вики още няма зъби, седи прав и обикаля кошарата неуморно .... освен това си търси жертви, които да го държат за ръчичките и да ходи  Joy
Честита месечинка на Дани   bouquet
И честито християнче на Цвети 
bouquet

# 18
  • София
Съвсем изключих  Blush честит празник на всички с името Виктор и Виктория   bouquet Да са здрави и много щастливи!

# 19
Честито и от мен на победителските имена- Виктор и Виктория!!! Май и други празнуват днес, да се чустват поздравени! Носете си имената със здраве и усмивка!

# 20
Здравейте и от мен Simple Smile
За отбиването  - честно да призная не съм се замисляла. Така ми е лесно и евтино Mr. GreenЕдинствено не смятам да кърмя тригодишен юнак Mr. Green,но да не говоря ей така ...то времето ще си покаже Simple SmileОткак ни изникнаха двата зъба е по-спокоен.Но стоя на тръни, кога ще ни почнат другите зъби Confused
Очаквам с нетърпение да се оправи времето , че вече два дни не сме излизали!

# 21
И аз не се виждам да си щъка и да идва да ми повдига блузата, но като знам, за колко неща се заричах и не изпълних... Crazy Та си казвам, дано се отбие сам или ми спре кърмата естествено и постепенно, щото сама май няма да мога.
Марти още няма ни един зъб, вече се чудя кога ще дойдат. А както бяха нервни дечицата, след като пробиха първите имаше ли успокоение поне известно време? Че да знам дали да се надявам въобще, че може да поспива и цяла нощ, като изминалата  Praynig

# 22
  • русе
Честито деветмесечие на Дани! badem, много елегантна торта  Hug

Честит имен ден и на всички празнуващи днес!

# 23
Честита 9-месечинка на сладураната Дани ! Да е все така сладка, весела и игрива! Бадемче тортата и на мен много ми хареса!
Бе не знам за надигането на блузата, то моето и сега се опитва да ги извади от сутиена. Днес се заляхме от смях. Понеже неискал да яде с прабаба си та преди да го изкъпем аз съм легнала а той реве и се мъчи да вади цицка  bombs. Като му я дадох жива ще ме изяде breastfeeding, ама смешен надупен и му се запушва носа. Та си цоква цоква и се дърпа да диша и пак   breastfeeding newsm62 Много сладък беше. Като ги прибера почва да плаче и търси, като ги извадя умиря от смях и се впива като кърлеж с дупето нагоре.  Joy Joy

# 24
здравейте!!!!!!!!ние се завърнахме преди около 2 часа и сега се опитвам да изчета целия форум LaughingДари е още по-дива и пищи като че ли я колят когато не стане на нейното #Cussing outлека вечер от нас за сега  bouquet  bouquet

# 25
     Честита 9-а месечинка на Дани!!!  bouquet Hug

Днес ходихме до Исул  Confused На Алина й се възпалило ушето отзад от обицата и беше бая подуто (и пълно с гной), как не съм го видяла по-рано незнам  ooooh! Confused  Banghead  Надявам се да й се оправи, че иначе трябва да го цепват с местна упойка, бррр... Обица на това ухо няма да сложи в близките години  Crossing Arms Ще си ходи с една или нито една.

Цвети, Ангел се успокои след като му пробиха първите два зъба, макар че не беше кой знае колко нервен...

# 26
  • София
Привет    bouquet

Благодарим ви за поздравите  newsm51 На мама гордостта  newsm03

Честита месечинка на Дани!!! С много усмивки да радва мама (а тя нас с хубави торти)!! Crazy

Честит Имен ден на празнуващите победители и Мина(ако има такива при нас newsm78)

Ние се кърмим от вечер до сутрин ,а през деня рядко. И както ПОЧТИ при всички се будим ,за да се преселим в леглото на мама и тати  1crib ,а това е и заразно...и другия пришелец като дойде...няма място за нас ,а какво остава за  luvbed

Ели,с какви обици е Алина?На мен ми се възпаляват ако не са от чисти метали(сребро или злато)Ако имаш някоя топ халка ,да може да се движи с ухото,намазваш я със спирт и да завърташ(не знам дали ме разбираш) newsm78 Иначе ще й се затвори дупката .Ако имаш идея как може да се закрепи там ,компрес с живовляк помага страхотно при гнойни истории .Дано бързо й мине  Praynig

# 27
Ама че съм забравана , честит имен ден на Всички празнуващи !
И аз като Галастра  мога да нося до скоро само злато а от скоро и сребро. Мактубче когато бях в Ангола, понеже не можех да се климатизирам и страшно ми забираха ушите от обиците и ми излизат гнойни пъпки в тях. Какви ли не лекарства пробвахме. Та тогава една Филипинка ми каза за компрес с печен лук и страшно ми помогна. Препичаш лук листо на котлона малко колкото да омекне и леко го посоляваш за да може да му излезе сокчето увиваш го в марля един път и го закрепяш на забралото место. Е мирише на лук но пък много помага, поне на мен страшно ми помогна!

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 23:48 от Mish

# 28
  • София
Добро утро Hug
Честито на всички, които съм пропуснала да поздравя последните дни Hug
badem-че поздравления за тортата  bouquet

Момичета, а как болят бъбреци newsm78 От снощи имам болки, първо мислех, че нещо съм се схванала, но ме боли само от едната страна Rolling Eyes Болката е тъпа и постоянна, и не се променя в зъвисимост от това как съм застанала...а не съм имала проблем до сега, та незнам дали е бъбрека или не Confused

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 09:14 от Anim

# 29
Добро утро!
Честита месечинка на  Ники на Елейнчето! Пожелавам му да расте здрав, усмихнат и много послушен!  Money

Общи условия

Активация на акаунт