ЧЕСТИТА 9- МЕСЕЧИНКА НА ДАНИЕЛКА!
Кръщенето мина чудесно. Малката щъкаше непрекъснато, та майка й остана без сили, щото тя пък не ще да седи, а искаше само да ходи и да бута една количка за ходещи сладури. Ритуала мина не без голям рев, който бе успокоен след като мина всичко. Караха ме да чета нещо, поради това, че съм кръстница.
За отбиването: Нещо не мога да си го представя, въпреки, че с моето кърмене книга мога да напиша. Нашите кърмения са 4 в момента, като започвам да му давам през деня освен млякото и каша или плодово пюре. Та си мисля, че кърмата ще намалее естествено. Щото и на мен ми е едно такова мъчно и трудно ще го отбия, ако си имам мляко. Но смятам, че няма да е проблем ако кърменето е само сутрин и вечер и както не му давам за успокоение да суче, през деня ще си яде други неща, а сутрин и вечер ще си папа мляко, докато свърши

Гледах малкия Сами, щото вчера хванах само "награждаването". Мнооого е сладък, пу-пу, цялото фемили сте фантастични Галка. Аз да кажа, че Галето беше споменала, но не помня дали каза, кога ще го дават.