Навън е снежно и красиво, а ФЕВРУАРЧЕТО е все тъй диво

• 9 265
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Хммм, да не те плаша, ама доста смело ми се вижда, че още не сте намерили ресторант, а сте запазили дата. Не знам за Варна как е, но в София големите ресторанти са кът и се резервират с месеци напред. Но от друга страна сега не е сватбен сезон така че вероятно не са много ангажирани ресторентите. Стискам палци утре да е успешен ловът ти и да си намериш твоята рокля! Да се похвалиш непременно! Успех и в последните приготовления!!!

# 196
Супер скоро ще си имаме булка  newsm44. И само колко експедитивна организация. Браво!:peace: Прес обаче Ясна е права за ресторантите то вярно че сега не е сезона на сватбите, но да не забравяме, че декември е пълен с празници като се почне от никулден та чак до януари и служебни банкети. Абе ти си оправна и вярвам че ще намерите ресторант. Тати има костюм, мама утре ще избира рокля а малкия ВИКИ? За него костюм ще има ли?  Grinning

# 197
  • Bapнa
Разбира се, че ще има костюм за Вики  Joy И то какъв ... ще ви покажа снимки в най-скоро време ... Спокойно за ресторантите, все нещо ще намерим  Peace

# 198
Еееее, Преси това си е истинска голяма сватба. Ще ви друскат ли хорца в Ритуалната? Преди 6г. и аз се жених във Варна и направо ме изнудиха за този ритуал. За 5 дена организирах всичко, оженихме се и се прибрахме в София. Като разправях на колегите на мъжа ми, че се оженихме, защото той имаше 1 седмица отпуска, умряха от смях. А то така си беше. Решихме, че като се прибираме във Варна при близки и приятели добре ще е да отметнем и тази работа.  Joy
Яс, за плодовете аз съм много хард, че трябва да се консумират всеки ден пресни. Но със соковете бях до тук. За 100ml сок 20 мин робуване. И не стига това, ами тъкмо съм измила и Дани подхваща мощен хлеч, че и той иска. Айде всичко отначало, накрая не го изпива, а аз съм бясна меко казано. Twisted Evil Абе с две деца вече сама си говоря. Rage

# 199
За соковете и мен ме домързява вече да правя затова купувам готови на Ганчев. Не че Алекс ги пие и тях много, но все пак. Вода аз му давам понякога пие понякога не, но май най много по 50 мл. Явно си набавя с кърмата каквото му е нужно. Днес  и вчера ядохме манго и много ни хареса. Бях го накъсала на малки парченца.
Преси ще чакаме снимки значи на мама булка и на малкия сладур Вики с костюм.  Hug
AvrorA и при вас е било доста експедитивно и весело. Много се кефя на  лудите нестандартни сватби  Laughing
Добавих малко снимки и аз да се отчета в 9 месечинковци .

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 01:07 от Mish

# 200
Добро утро! Няма ли други ранобудни във форума? Simple Smile Ние с Алекс сме на крак от 7 часа, но за жалост вали и ще си седим в къщи Confused

# 201
Pres луда глава си ти! Давам идея за рестоант. сириус, корал на дружба... Хоризонт също е голям..
видео и фото много сме доволни от Студио Х професионално пипат.. макар че фотографа им се напи на сватбата по снимките не си личеше хич  Laughing
с ДиДжей ще се озорите .. Черкезов или ако имате пари Тито цял спектакъл може да ви организира и може да сте сигурни че добре ще се справи но пак казвам уредете си финансовите въпроси предварително с него..
Успех!

# 202
Вече официално сме в отбора на озъбените  smile3521. Виктор геройски изкара едно зъбче - до няколко дни май ще се покаже и другото. Колкото до ранното събуждане и ние сме на крак от 7 - така ми се искаше да поспя - а вместо това - чистене цял ден newsm79 wash hang ... А малкия хитрец - обядва и заби нос в леглото - сега си спинка сладко , сладко

Пфх докато си напиша поста и хоп  1crib познайте кой се наспа .... цели 30 минути af

# 203
  • русе
Браво , Прес! Наистина си много смела булка! А сама ли организираш всичко или ползваш услугите на сватбена агенция? Пожелавам ти бързо да си намериш точно Твоята Рокля! И ще чакаме снимки!
Видях, че сте отворили папка с колажи в албумчето, така че сложих там първите си опити за новогодишни колажи. Ще изчакам малко за по-актуални снимки на малката и мисля с тях да зарадвам бабите и дядовците.
Я кажете какви коледни подаръци сте решили да купите на дечицата си? Нали това ще е първата им коледа!? Аз гледах в един магазин едни люлки - тип конче /имаше различни животни/, но се чудя дали не е още малка за такъв тип люлка Thinking Другата ми идея са едни много сладки детски фотойлчета пак във вид на животинчета Thinking
И още един въпрос към майките, които кърмят - слагате ли допълнително АМ към манджичките? Аз кърмя 3-4 пъти на денонощие - предполагам че й е достатъчно количеството мляко, като прибавим и млечната каша, сиренцето в попарката, единствено обедното хранене не е млечно. 

# 204
stef77 аз не давам нито слагам  никакво мляко допълнително освен кърма. Мисля че кърмата му стига, но пък от друга страна сме  и на кухнята и там  готвят с мляко.
А ето и нашите първи  коледни подаръци които купихме  за Алекс до тук от мене, тати и едната баба :

# 205
ЕЕ страхотен уокър.. супер е Миш.. Аз за коледни подаръци още не съм мислила.. за сега се подготвяме за РД на тати и за имен ден на Ники.. много ми е далече Коледа на мен... при това стълпотворение от празници през ноември и декември имам чувство, че е чак до година коледа!

# 206
Аз съм на вълна дървени играчки:
Това със сигурност

И такова много ми се ще, но почти не съм срещала (на нормални цени):

На Алина такава къща:

# 207
  • София
Mish, откъде намери Фърбитата, ако не е тайна  Grinning Много ги харесвам.

# 208
Ние все още не сме купували нищо, но съм набелязала една от двете
или 

Това са играчки кидиленд, които от скоро се предлагат в хиполенд и доста ми харесаха. Имат много хубави интерактивности  (т.е. като натиснеш нещо, прави нещо си  Mr. Green )

Също и тази занимателна проходилка - и на мен ми харесват и дървените играчки, но не съм убедена, че Миа е на моето мнение. Все пак имаме няколко "за цвят" и за досег с природни материали Wink  А също сме мислили и за люлеещите животни, но и ние се колебаем дали не е рано. Може би ще останат за рождения ден.

# 209
Добра вечер!
Честит РД на Криси, на патеричка- желая ти здраве и много усмивки!!!
Аз подаръци на Мартуш не съм купувала още, ама щото...не бях се сетила, ха, какъв куриоз, а? Иска ми се да му намеря някакво празнично костюмче за празниците.
Преси, ти си страшна! Желая успех с подготовката, имаш нашата подкрепа  Peace.
Искам да ви питам приспивате ли децата си през дена, а и вечер де? Имам предвид, дали ги оставяте сами да си заспят в леглата или "ритуалствате"? Нашия ритуал е през деня, гушкаме се на спалнята и там с мама се заспива. Не, че нещо, ама си викам, че е добре пък да му обличам пижамка, както казва ЕЛи, за да превключи на режим- почивка, ама нещо е непостижимо. Всъщност не съм го пробвала отдавна...
Играчките са страхотни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт