Навън е снежно и красиво, а ФЕВРУАРЧЕТО е все тъй диво

• 9 263
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Mish, страхотни играчки. Не смея да питам за цената, че изглеждат доста скъпи.
Maktub, от 1г. и аз съм голям фен на дървените играчки. Дани всичко пластмасово чупеше за 1, 2 часа, а дървените оцеляха и досега. Скоро купих вариант на първата играчка, която си пуснала, но ефекта беше нулев от страна на Ясен и приватизация от Дани. Всъщност всички играчки на бебо минават задължително през баткото. Притеснявам се единствено доколко е екологична боята, че като ги загризе...Хубави дървени играчки на Eichhorn има в склада на Simba в Студентски град и цените са добри. А за люлките имам конче от Дани, но мисля че е много рано. Доколкото помня влезе в употреба към 1,5-2 г, въпреки че го пробвах от 1г.
Цвети, задължително му слагам пижама и не го приспивам, заспива си сам. Преди няколко дни режима му се промени и вместо да заспи започна да скача по час и повече в леглото. От 2 дни го пускам да пълзи преди лягане, като се умори веднага заспива.

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 21:38 от AvrorA

# 211
  • Bapнa
Мислих да позлвам агенция, но вчера се отказах и сами правим всичко  Peace Е, една позната много ми помогна с хотелите и диджея
Днес си купих роклята плюс аксесоарите, както и едни бели високи ботуши, с които смятам да бъда  Peace Остана ми само да си намеря бельо, чорапи и ръкавици и съм готова. Спряхме се на два хотела - Golden Tulip в центъра и Aqua Azur  по пътя за Златните... Ще решим понеделник-вторник къде ще сме
Видео засмемането още не е уредено  newsm78

# 212
Мерси момичета и аз ги харесвам, дано и на Алекс да му харесат и да са му интересни. Двете за на Фишър Прайс а Фърбитата са на Хасбро.
Скай доста празници има значи до Коледа при теб, но колкото повече толкова по весело. Hug На кои дати планирате идване насам?
Бети Фърбитата от ebay.com надавах на аукцион едното от Щатите сивото а черното сега си го чакам от Англия.И аз съм луда по тях а Алекс много му се радваше но го скрихме за Коледа.  Излязоха ми сносно едното 28лв с шипинга а другото 25.  От Англия има по сметка защото шипинга идва по евтино. Ето ти линк и за двата сайта да видиш какви Фърбита има:
http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?from=R40&_trksid= … amp;satitle=Furby
http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m3 … by&category0=
Аврора ами мисля че на по добри цени от колкото в България  ги взех. Поръчах си ги във форума. Има тема където се събират майчета и поръчват от Мател или Пращтруц.Понякога има и неща на промоция а шипинга е към 20 евро но като се раздели на хората идва 3-4лв.   Ето ги цените на двете от сайта от който ги взех:
http://www.preissturz.at/Suche-Kat278/fisher_price_spiel__und_la … ion-Art24866.html
http://www.preissturz.at/Suche-Kat278/baby_lauflernwagen_und_spi … r_m-Art12433.html

А като стана въпрос за клатещи кончета Ясничке ето това майка ми поръча на Алекс  за рождения ден от Мател. Поръчах го сега защото има много хора които поръчват за Коледа и идва евтино.  Но  не знам кога ще дойде за колко време по принцип дават срок 8 работни дни че да видим. Ето :
http://www.mattelshopping.at/_plentyMarkets/Fisher-Price-Hipp-Ho … a-1660-0-0-0-0-0/
Ето тук в сайта на Фишер Прайс  има демо  за да добие човек представа. Бутона: See it in action
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … ygo&pid=37192

Преси супер си. Аз вече нямам търпение да те видя като булка. Със сигурност ще е много вълнуващо и ще си много красива булка!  Hug

Аз вечерно време приспивам с пижама, а през деня събличам блузката, панталоните и терлиците.
Тази вечер ми е криво. Имахме гости и приспах Алекс като оставих телевизора да работи за да не чува писъците на двете хлапета който бяха на гости. Обаче явно все пак ги е чул и се е събудил и е плакъл доста не знам точно колко а аз не съм го чула. Защото някой затворил вратата без да забележа докато показвах снимки на компа. Като влязох при него си личеше че доста е плакал и беше прав и много разтревожен, . Приспивахме се 40 минути като постоянно отваряше очи за да види дали съм при него. Накрая се наложи да го приспя на ръце като го гушках, люлеех и пеех. Много ми е криво, че се е разтревожил.

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 00:45 от Mish

# 213
Aврора, мерси за инфото за склада, ще го посетя. Боите пише, че са нетоксични. А и Ангел не ги гризе много, явно са му твърди. За животните на колела - Алина получи такова за Коледата, когато беше на 1г3м - започна да го използва към 2г. Когато го получи й бяха къси краката и не можеше да стои на него.

Ангел не го приспивам (както приспивах кака му), просто си лягаме, суче и заспива. Понякога му пея...
От вчера е голям киселяк Sad Сополи, кашля... а тази нощ и Т вдигна, но сам си я свали (установих на следващото кърмене). Май и му расте зъб, защото често с настървение си търка горната устна.
Открехна се да казва "Е" и сега само е-ка, когато не мрънка....

А така ми се ходеше на вчерашната среща....  мрън.

# 214
От вчера е голям киселяк Sad Сополи, кашля... а тази нощ и Т вдигна, но сам си я свали (установих на следващото кърмене). Май и му расте зъб, защото често с настървение си търка горната устна.
  И Радослав е така, но засега не е вдигал Т, такова чудо не е било с предишните зъби. Имаше бистри сополки предишният път като изби зъбче, но сега са много, постоянно текат и затова започно да кашля,че се задавя като се стичат към гърлото. Второто горно вече проби венеца, но страничните и те са напът, та явно от това е големия зор. Нашата докторка каза да капя Коларгол в носа и да давам Проспан и едни витамини. Не че го е прегледала, по телефона издиктува какво да давам, но и аз засега си мисля,че е само от зъбите, не признава никакви гризалки, но като вземе чаена лъжичка, нищо че е метална, е голям кеф. Дано не става по-зле, но аз все пак мисля да го заведа утре на преглед. Оплаках ви се, сега отивам да си приспивам мрънкащото момче. Sad

# 215
Добавих и нашият първи опит за коледен колаж...
Къде са всички

# 216
Здравейте момичета Simple Smile
Първо честито на всички , които са празнували - месечинки и рожденници. Всички да са живи и здрави   bouquet
Позагубихме се от хоризонта за известно време, но не ми оставаше време да се добера до компа.
Разписах се в петицията за майчинството , дето искат пак да ни дадат " големите " пари Twisted EvilТуй в нашата " хубава " държава на нищо не прилича. Да не казвам ,че детски не сме получавали нито за Валери , нито и сега с Борислав ,защото все надвишаваме минимума с някой левец #2gunfire
Ние се отписахме от детската млечна кухня  Simple SmileПървата седмица беше добре. Втората половината от нещата ги изхвърлях , защото или не се кусваха от сол и захар , или бяха безкрайно неподходящи като например портокалов кисел #Crazy Третата седмица - абсолютно нищо не яде Боби и вече реших ,че у дома отново ще похапва от мамините манджи  Laughing
Купихме нова кошара - оттези - сгъваемите , които стават и за игра и съм много доволна.
Още не съм измислила за коледните подаръци , особено ми е трудно за Боби ,защото от батко му е пълно с какво ли не ,но има още време така,че...

# 217
До сега разглеждах смики  Hug Много са сладки всички бебоци и много пораснали  Hug
А колажите са супер   bouquet  браво на вас.   smile3501 И на мен ми се иска да направя, ама съм на ВИЕ с фотошопа  Embarassed

# 218
  • София
Честито на патерици на Ясна и на всички пораснали бебоци!!!

Днес се завърнахме в София след едноседмично пребиваване на Ники при баба и дядо на Враца, а мама и татко от Балчик.
Ние сме вече с 4 зъба и се подготвяме за прощъпулник в неделя.
Поздрави на Пресияна за експедитивната подготовка!

# 219
И на мен ми се иска да направя, ама съм на ВИЕ с фотошопа  Embarassed

Гледала ли си всеобхватната фотошопска библиотека?   Laughing 
Има и тема за начинаещи фотошопки (как звучи само)  Simple Smile

# 220
До сега разглеждах смики  Hug Много са сладки всички бебоци и много пораснали  Hug
А колажите са супер   bouquet  браво на вас.   smile3501 И на мен ми се иска да направя, ама съм на ВИЕ с фотошопа  Embarassed

Дай някоя снимка на малкото слънце и ще видим какво ще излезе  Hug

Maktub, благодаря - чудесен линк

# 221
  • русе
AniPA, има и по-лесни програми за правене на колажи! Моите не са правени с photoshop - така и не разбрах как работи това чудо на техниката Embarassed

# 222
здравейте!после ще разгледам фотошопската библиотека,макар да си знам,че съм компютърен инвалид и пак няма да мога да се справя и ще тормозя Дани/мъжо/ Laughing.снощи нашето диваненце заспа в полунощ,защото баба й й е пообъркала режима,след като й я оставихме за събота вечер и ние малко побръмчахме из заведенията на София Wink.днес съм взела за първи ден храна от кухнята,но за съжаление основното няма да го яде,защото е зеле Naughty.доколкото знам е малка за него newsm78,вие как мислите????????а в други ден ще има зелен фасул и пак ще го пропускаме  chef

# 223
Пробвай го със зеле. На Ангел му е любимата храна и му се отразява добре.

# 224
  • София
Здравейте всички  Hug,
Ама какъв сняг, а?
Mish, много са готини подаръците за Алекс. Аз пък още не съм измислила какво да купя на Ники, нито за Никулден, нито за Коледа  Embarassed
Преси, браво на теб за експедитивността. Аз като се сетя, че за нашата сватба се организирахме 6 месеца  ooooh! Очаквам с нетърпение снимки  Laughing Шаферът шеф Виктор сигурно се вълнува много  newsm44
Четох, че сте коментирали приспиването. При нас това е болна тема. На Ники му се спи, та две не вижда, но ако го сложа в кревата почва да пълзи като щурав от единия край до другия и да се изправя и пада и накрая надува гайдата smile3514. Приспивам го на ръце, но вече доста ми понатежава, та се опитвам да посядвам на спалнята, да си подпирам ръката с възглавница и да го люшкам лекичко. Понякога минава номера, но в повечето случай не  Sad Казвали са ми, че трябва да го оставя сам в стаята и колкото и да реве да не влизам, най-накрая щял да заспи и така за около седмица щял да се научи да заспива сам, но не мога да го направя - сърце не ми дава Weary А, понякога заспива в стола за хранене  hahaha и го пренасям на креватчето му. С пижамка спи само нощно време.
Киша, аз съм чела, че зелето е тежка храна и се дава след годинка, но ти си прецени сама. Ето на Ангел пък му е любима и я приема без проблем.
Ангел и Радо да оздравяват бързичко и да не тревожат мамите  Peace
Малчо взе да нервничи в проходилката, пък и малко дълъг пост стана  Mr. Green
Приятен ден на всички Laughing

Общи условия

Активация на акаунт