Още не се е разболявала, това сигурно се дължи на ежедневните закаляващи разходки. Сега като е много студено се събират вкъщи да си играят с едно момиченце колкото нея.
Malejna, в Шумен ли живеете сега? Видях, че имаш още едно съкровище да те радва.

Времето минава много бързо.

Има и гадна хрема и от 4 нощи не сме спали
Лекарката се съмнява за алергичен ринит,което е много неприятна диагноза
.Дружно-аз,баща му и педиатърката му-решихме да го спрем от яслата през зимата.И така-сега ще се гледкаме в къщи още няколко месеца.А аз се чувствам много по-спокойна,защото бях все на тръни за тази ясла.Никога не съм била убедена,че искам да го пускам и сега осъзнах,че нито той,нито аз сме готови да се разделим още 

Страхотна красавица!!! С тази усмивка и с тази косааа... Принцеса! С това момиченце на снимките на една възраст ли са? Доста по-височка е Иса. Манекенка!?
Ей, ама такава си ми готинааа! И ние те обичаме! 
И Наско си има един Мишо - с него ляга, става, излиза, сега го взе в яслата, носи му възглавница, дава му вода, говори му, абе картинка

Лекарката се съмнява за алергичен ринит,което е много неприятна диагноза
.
И ние сме с такава диагноза и наистина е отврат. Кашлицата е ужасна... Като почне да кашля сутрин в малките часове, край няма. На всичкото отгоре мъж ми не представил бележката от педи , че е ринит и днес са мрънкали в яслата.

А ти по какъв повод беше там, разходка?
Вижте това http://images20.snimka.bg/004493317.jpg. Познайте какво е
Мотор, разбира се
- мотор, диваци (така казва на мотористите) и спайдърмен. Явно са му малко 100-ината мотори и диваци и 50-тината спайдърмени, които има вкъщи
Всичко ще се подреди някой ден...винаги се редуват хубави и лоши години....поне при мен. Прегръдки и горе главата 
ЧРД на съпружето ти! Много да е здрав и много да ви слуша