Извинявайте за грубата намеса във вашата тема,но ако искате прочетете и се подпишете тук: http://www.bgpetition.com/maichinstvo/signed.html
Благодаря

Няма да се отказвам от занималнята заради едно мрънкане, може би периодът е по-труден за мен, отколкото за нея
.
Станислава беше облечена, но на едно място не мога да я държа, лази, търкаля се... и се озбаведе с 39градуса 
Добре, че най-после открихте проблема, че големи ядове създава тая трета сливица!

Много стройна девойка си отглеждаш 

Да ви е здрав и силен! 
с кого да си пия винце виртуално.Сега немога де,нали съм кърмачка 
Даката е 98-100см и е 16кг.А снимките са страхотни,Иса е невероятно красиво дете
Във Велинград беше добре,но на връщане без малко да блокираме на Шипка
-имахме късмет,пуснаха сравнително бързо движението! 

Какъв е тоя арменски бал ,по повод ли?

.Мъжа ми започва едно дълго лечение,по време на което не е препоръчително да забременявам.Та,май ще докараме 5 годинки разлика между двете,което на мен ми се струва много,но така се стекоха нещата при нас
Но нищо,важното е лечението да мине добре,за другото има време.Още съм на 26
.
Пиши от време на време,да знаем как сте с малките юнаци
Какво ще ги правим тези дребни мъже 

Ще направя и тестче за по-сигурно, като му дойде времето. Сигурно някое лошо вирусче 

Утре ще ходя за дамаска и ще чакам тапицера да се обади кога ще ме "почва". Имам да лакирам, да купувам перде, да кова едни плоскости, а краят на отпуската наближава с пълна сила. Може евентуално да изпрося почивка и другата седмица, ще видим

Ама аз бих се радвала, ако е от ... туй, де, същото, дето се подхилват всички
Имаш време, разбира се! Дано мъжлето оздравява, другото е бял кахър 

Къде започна работа?
Къде започна работа?