Отговори
# 225
Катка, тя не че не иска да сяда, просто не й се пишка. Дори да я склоня да седне в такъв случай - просто не пишка. Днес сутринта вися на гърнето точно 20 минути и като стана нямаше и капчица Rolling Eyes Събират й се максимум 3 пъти на ден да пишка... но пък тя спи  и с памперс, в който винаги е пишкала, като го сваля...
Тя и Ава спи с памперс ,но рядко е мокър. Също така не винаги пишка като я сложа на гърнето. Сега пие и по-малко течности, но да ходи на тоалетна един-два пъти на ден е странно Thinking

# 226
Ками,и на мен много ми хареса подаръка ви за Калоян и съм сигурна,че дребното много би се зарадвало на нещо такова ама вече няма място в детската за такива големи играчки Tired.Пък е много готино.Незнам какво ще му купим нито за градината нито за в къщи Sad.

# 227
ама вече няма място в детската за такива големи играчки Tired.
И на нас това ни е проблема, няма къде дадържим вече по-големи играчки.1/3 от детскта (в момента е склад) е заета от играчките му- една люлка, големия мотор, детското столче, камиона - тов са по-големите и заемащи най-много място. Оттам нататък има още 2 големи коша и 4-5 големи торби с играчки Tired Иначе и ние ги гледахме тези комплектчета, дребен много ще му се радва, постоянно взима на баща си инструментите и вечно ремонтира нещо. Най-вероятно ще му вземем някаква голяма писта или сити-център. Гледахме ги сега, хем обемно, да се радва на големия подарък, включва всякакви коли, камиони в комплекта, има разни гаражи, писти, мостчета, блокове...Вероятно това ще е единия подарък. Намерихме и играчка Шрек, много ще и се радва, едва се сдържах да не му я взема за сега Laughing

Катка, наистина е странно че пишка толкова рядко Ава. Колко течности поема? Дени си ходи нормално, според мен. Не знам в градинката колко пишка, но вкъщи е съвсем нормално. И с акането е наред.А по принцип малко течности поема

# 228
Цитат
Катка, наистина е странно че пишка толкова рядко Ава. Колко течности поема? Дени си ходи нормално, според мен. Не знам в градинката колко пишка, но вкъщи е съвсем нормално. И с акането е наред.А по принцип малко течности поема

В сравнение с лятото наполовина, ако не и по-малко. Тя от месец не пие от биберон, а от чаша. Вчера педиатърката ме посъветва за по-плавен преход да и давам да пие от сламка. Като прибавим и тръгването на занималня и факта, че други хора я водят в тоалетната, може би и се натрупват доста промени Thinking

# 229
Чудя се дали Станислава ще хареса "учител по танци" newsm78
Има в каталога на Метро. Нещо такова:
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000096QQX/ref=nosim/sonnywatsonsstre
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0000631WJ/ref=nosim/sonnywatsonsstre

# 230
  • София
Много е готино..мисля, че ще се зарадва  Grinning
Или пък са малки newsm78
На Любака за такова нещо ще му дойде времето чак след още една година Mr. Green

Катка, в нашата ясла определено им дават малко вода или изобщо забравят. Съдя по това, че Любака е водомразец, а като си дойде изпива по две чаши на екс.
Другото е, че момиченцата могат да стискат за разлика от момченцата. Нямат нужда да ходят през 5мин до тоалетната.

# 231
За подаръци говорите. В чуденка съм и аз, но май ще е един детски компютър, че много му се зарадва като го видя. Иначе всичко, с което се готви и по възможност да се разлива вода, му е любимо. По цял ден вкъщи вода разнася във всевъзможни съдчета. Наказанието му, че вчера не спа беше да не си играе с вода и да не готви с пасатора (детски, де, но е като истински). Много трудно заспива следобед, а го виждам, че му се спи. Не може да се наиграе и това е. Затварят му се очите и продължава да се съпротивлява. Tired Като ми омръзне да го увещавам и приспивам го оставям да не спи, но винаги си проличава, че му е нужен следобедния сън, макар, че вечер вече със зачервени очи пак повтаря "Не пи Пами!" Той и зодия близнак трябваше да се роди, от туй ще да е толкова своенравен и врътлив;-), телците са по-спокойни хора Laughing Днес на гости за мъничко ни дойде едно приятелче и той неимоверно много се зарадва, че си има свое си гостенче. Разхвърля от кеф всики играчки, цвърчеше от радост и помиташе всичко с ръце. Дано да му хареса на градината, като дойде време, живот и здраве Simple Smile, но определено се променя като има дечица покрай него.
Катка, давай на Ава да пие повече течности. Нашият педиатър пък каза да махаме шишето със сламката и да мине на обикновена чаша, както пием ние, защото със сламката много вода дърпа.
Гуш, Катка, мислете му с вашите кокетки Grinning. А Пламен като види баща си да си слага пяна на косата, настоява и на него да му сложи и се гледа един сериозен в огледалото, докато баща му му оправя косичката Simple Smile Държи също така на вратовръзка, но да е тъмна като на тати, и на една черна чантичка от козметика, че с тях и той отива на работа Simple Smile

# 232
  • София
Еее..като заговорихте за контене...мога да ви пиша денонощно за Любака  Laughing
Голяма е пудра...баща му се притеснява за него Laughing
Основно забавление са на мама шаловете...увива ги около тялото си, врата, слага си ги по главата. При липса н аподходящ шал се хваща кърпата за ръце. Ако ми види кремовете веднага иска да го намажа. Иска на баща си от парфюма, реши се, иска гланц за устни, изобщо... И всеки път тича до огледалото да се види и се върти  Laughing Обича да си слага очила, шапки...мани, мани  Laughing

# 233
  • София
Любачето ли бееее, та той изглежда такъв пичага  Laughing

Дианка, за известно време съм само с един тел. и в него нямам твоя номер и не мога да се обаждам да досаждам, ама ако имате нужда от помощ нещо, знаеш наблизо съм винаги.

Дона, как са Надето и домочадие? Прати им много поздрави (и нейния тел загубих).

# 234
  • София
Мерси, бре, душка, ама ти на работа ходиш, Ема гледачката я взима..къде си тръгнала и ти м/у шамарите Hug
Ние сме си четиримата у нас. Заменям мъжко за женско  Laughing

# 235
  • София
Мерси, бре, душка, ама ти на работа ходиш, Ема гледачката я взима..къде си тръгнала и ти м/у шамарите Hug
Ние сме си четиримата у нас. Заменям мъжко за женско  Laughing

Абе все пак, всичко става, да не дава Господ.

Мойто женско се гримира, обаче си играе с колички.  Laughing
Май не става за замяна

# 236
Ники пишка по 4,6пъти,но тя пие много вода. Понякога обаче, пишка по 2,3 пъти.
Катка играта е хубава, но май е за по голями.

# 237
Катка, много малко пишка Ава.....а мойто дете през час, ама много сок пие.....

Чета тука, че за подаръци вече си говорите....за Иса ще и купуваме кукла Анабел, а за Мони аще не сме решили-тя е доста претенциозна....засега иска ipod....

Явно вс. майчета са много кокетни и суетни....и Иса па н-пати се оглежда и все нещо си оправя по косата или си слага червило....вече си има и лично огледало и на никой не го отстъпва....ето как ме копира в скубането на веждите...
http://valia777.multiply.com/photos/photo/10/23

На вс. болнички скорошно оздравяване!

# 238
Добро утро,пак от мене кафето  food010 kaffeetrmker_2 Coffee newsm64
Лек ден!

Валя не се вижда снимката.

# 239
Добро утро,пак от мене кафето  food010 kaffeetrmker_2 Coffee newsm64
Присъединявам се Grinning

Благодаря ви за мненията по отношение на Ава и течностите.
Дона, ще давам вода от чаша със сламка, защото може да и е трудно например да вдига чашата и да се задоволява с една две глътки, вместо да си пийне повече.
Вчера свеки водила Ава 3 пъти в ВЦ-то и трите пъти работата станала, макар че диването не казва дали му се ходи и през целото време мрънка че няма пиш Confused
Момичета ако знаете до какви варварски методи прибягвам да и дам антибиотика ooooh!. Добре, че никой не ни вижда  Embarassed

За подаръка- май сте прави, че е за по-малки. Продължавам да мисля по въпроса.
Дона, на Метро имаше промоционални детски лаптопи, които подържат три езика, включая български, и н'ам си колко игри и образователни програми. Струваше около 150лв.

Диана, ще кажа на Любака като порасне какви слухов си разпространявала за него Mr. Green
Валя, малко като гръцки хор сме ама много хубава тая Иса! Пу-пу 
Гуш, не сме единсвените с кокетни деца. Глей к'во става мъжко, женско, суетата не подбира Wink

Айде, пишете дееее Flutter

Общи условия

Активация на акаунт