Отговори
# 210
  • София
Опа, Феъри, заедно сме писали, и гледам едно изречение ни се повтаря Wink

И сега да го пиша ли пак и аз същото?  Laughing
Много съм доволна, че са избрали възможно най-близкия до нас детски клуб.  Laughing

Ема и коледния подарък - тва дете държи да казва баба Коледа и тва е  Laughing
Та, иска маааалко бебе от куемчето.  Crazy
Баща и и каза, че е трябвало да си го поръча доста по-рано, ако го иска за тази Коледа.

Сега сериозно - нямам идея какво ще и взема. Може би някакво Лего и колички. Или по-голяма кухня.  newsm78

# 211
  • София
Феъри,аз купих за момиченцето на кумците ни комплект Барби с 2 ютии-една малка и една доста голяма,маса за гладене,шевна машина/която наистина шие по някой тегел с една дебела пластамова игла Laughing/,едни лъскави парченца плат,големи макарички с дебели конци,напръстници и разни такива.Малката е на 4 годинки,обаче.Не знам на Мишето дали ще й е интересно нещо подобно newsm78
Подобен е на този,само,че е по-голям и има и голяма ютия вътре и маса за гладене.

# 212
  • София
Гуш как изкарахте?
Пита ли за цени?
Снимката е  Joy

Мерси, Ками, добре беше, с изключение на едно неразположение на съпружето.
А за цени - хората, които питах в хотела не можаха да ми кажат, а така и не успях да видя някой от собствениците/управителите.
Предполагам обаче, че вече са започнали резервациите.
Можеш да се обадиш да питаш, поне за нашия хотел имам добри впечатления - бяхме в Деспот Слав, на няква промоция беше апартамента за 60 лв на вечер. Да уточня, че беше с 2 стаи, 1 голям диван и едно допълнително легло.

# 213
  • София
Идея за подарък за момиченца - Грим - Ето мойта щерка как се кокони. Почна се отсега  ooooh!

# 214
Гуш, аз се повтарям май, но и мойта щерка иска същото - истинско бебе, "като Ивчо", ама жълто Crazy Баща й реагира по същия начин Laughing

Май има време за мислене, въпреки че каот си помисля миналата година пак в последния момент купувахме подаръците...

# 215
  • София
Гуш, аз се повтарям май, но и мойта щерка иска същото - истинско бебе, "като Ивчо", ама жълто Crazy Баща й реагира по същия начин Laughing

а, не, вашата задача определно е по-сложна, тя го иска с определен цвят на кожата  Laughing
освен и двамата да ядете повече моркови  newsm78

# 216
Идея за подарък за момиченца - Грим - Ето мойта щерка как се кокони. Почна се отсега  ooooh!

Сериозно се замислям, за някакъв детски грим.Станислава вече не излиза без да и сложа гланц Shocked Не съм особено доволна, но какво да я правя...
Гуш, много харесвам Мелник нищо, че главната улица е 50м Simple Smile. Преди няколо години за малко да спим в този хотел (тъкмо беше отворен), но беше останала една стая, която не ни хареса.
Рекламата на креватотрошача е веднъж Party

Днес бяхме на "ревизионен" преглед. Станислава се оправя,  доволна съм.

Сиска, подредихте ли се?
Кременхен, лятото търсих Телетъбиси , но не намерих. Още обмислям на Ава подаръка, като го измисля ще споделя.Няма ли да дойдеш на бургаското Коледно парти?

Ками подаръкът е чудесен! Интересно ми е какво купувате на синовете си, защото имаме племенник на тази възраст.

# 217
  • Mediterraneo
За Коледа съм се спряла на комплект за къпане на бебета. Има вана, повивалник, стол за хранене на куклата и още сума ти и джаджи. Смятам, че в момента това е най- подхозящото за моето дете, защото с часове си играе с куклите- къпе ги, слага им памперси, повива ги, храни ги и т.н.

# 218
Малена бързо възстановяване.
Ками подаръка е уникален.Аз съм харесала на Ники тоалетка с гримове и тем подобни, в Метро  я има 100 лв е някъде.И Ники без гланц не излиза 4470  ladyuuТя иска и бебе,имаме 3 ,но явно не са актуални вече.
В Метро има много хубави играчки да знаете.
[b]Тарталетке[/b] и аз харесах подобен комплект+ количка и легле към него, пак в Метро го видях.
Днес купих една много хубава рокля на Ники ,но тя не я хареса, вече сме с претенций ,утре ще ходя да я сменям.
За празниците ,незнам още къде ще сме.На 6ти ще празнуваме, пък ще видиме.

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 19:05 от Kamij

# 219
  • София
И аз съм харесала комплект, като на ками.
За яслата нямам идея какво да купя и изобщо дали ще правят нещо. Ще видим.
И бабите започнаха с въпросите..абе трябва да измисля няколко подаръка ooooh!

# 220
А за детската още незнам.

# 221
Ехоу...

За подаръци чета... утре ще ходя на проучване в един склад и ще видим ще харесам ли нещо. Нямам идея какво да е.... дано нещо ме грабне.

Хм... оздравявайте болните....

Ма и аз голямо писане му хвърлих.... извинете.... дребния редовно ме приспива на голямото легло,  докато беседваме как е минал деня му, после той става, отива при баща си да му каже че вече е бил в голямото и сега иска в неговото... а аз оставам да дремя по никое време в 21 часа.... та съм кисела  Tired.

bouquet

# 222
Добро утро!По кафенце  food010 kaffeetrmker_2
Ники пак отиде са радост,много и се кефя.
Забравих да я похваля, ака вече в гърнето. smile3501

# 223
Малко късно се присъединявам към кафепиенето Grinning
Да ви се оплача, Ава започва да прави номерата на Теа с ходенето по 2 пъти на ден по малка нужда Tired Така е от известно време. Вчера питах педиатърката дали е нормално, каза "не".Преди си казваше и ходеше често, сега не само не казва, ами и не иска да ходи в тоалетната. Пресен пример от тази сутрин- с рев я сложих на гърнето , докато повтаряше "нямам пиш", а свърши работата Thinking. И за "ако" ходи на два дни веднъж...
Мартеа, при вас отмина ли този период?

Как са болничките днес?

# 224
Катка, тя не че не иска да сяда, просто не й се пишка. Дори да я склоня да седне в такъв случай - просто не пишка. Днес сутринта вися на гърнето точно 20 минути и като стана нямаше и капчица Rolling Eyes Събират й се максимум 3 пъти на ден да пишка... но пък тя спи  и с памперс, в който винаги е пишкала, като го сваля...

Общи условия

Активация на акаунт