Отговори
# 195
Деспинке ама скарай му се!
Болните да се оправят бързо!
Ками ужас, как да го водиш при това положениеегаси системата!

# 196
  • София
Ей, стига с тези болести! Да оздравяват малките сладури  Praynig
Аз нищо няма да казвам (то вече и тва да го е страх да напише човек).

Малко да ви разведря с една снимка, която направих в Мелник в събота.

# 197
 LaughingГуш, и как е? Вярно ли е написаното Wink Laughing Laughing

# 198
  • София
Ренка, честита годишнина   Hug Много любов, щастие, мир и парички в дома ви   bouquet

Да ви кажа, има логика в отписването (ни ма бийте ногу Stop). При положение, че има непрекъснат наплив на деца и липсват места, е грехота да се пази място на дете, което не посещава яслата. Все пак говорим четири дни месечно...ако го разхвърляме е един ден от седмицата поне  Thinking Пък предполагам, че не е задължително да е пълен ден.
Ох, не напразно не съм директорка...много ще ме мразят хората с моите драконовкси разбирания  Mr. Green

Гуш, много тъпо така  Tired Намери някакъв начин, де...
А снимката е много яка  Laughing

# 199
  • София
LaughingГуш, и как е? Вярно ли е написаното Wink Laughing Laughing

A, не знам, аз пих някво друго, наливно Мелнишко, от ресторанта. Сигурно е било много хубаво, щом си изпрасках 7-8 чаши.

# 200
 Гуш как изкарахте?
Пита ли за цени?
Снимката е  Joy

# 201
Ренката, честита годишнина!!! С всяка година да ви става по здраво семейството и да сте много щастливи!!!

Папитуу, къде го скри тоя мъж да му честититим? Да ти е жив и здрав!!!

Аз тия дни съм все на път, в четвъртък Марти го сервирах в Сливен. В петък аз обратно за бургас. В събота до 18:30 ч на работа, в неделя Варна, а днес София. Пантелей пътник и да кажа на всички софиянци, ама много гадно ви е времето. По дрисливо време скоро не бях виждала.

Иначе около нас е ок. Чакаме събота да си вземем детенце.

На болничките да оздравяват, а Гуш с виното внимателно.

Лека нощ!

# 202
Добро утрооооо! Хайде на food010!

Да не ви стана студено и да загубихте интерес да пишете? Аз съм много доволна, дойдоха ми шефовете от Германия и те се захванаха да оправят света, така че имам малко време да попиша.

Ние се стягаме за празници и по този повод да попитам до къде сте с коледните подаръци и какво измислихте да подарите на дечицата. Аз само приготвих на дядо Коледа костюма от Метро т.е. при всички положения ще ни дойде в къщата. Още не съм измислила подаръка на Марти, но ми се иска да е нещо с Телетъбис, че много се захласва по тях, всяка сутрин преди ясла ги гледа и им се радва. Дано намеря нещо тук за тях.

Ние празниците ги подкарваме от 17.12 с на тати РД, после съм на фирмено парти, а после на бал на инженерите. Въобще много празници, но те ни доставят пък и удоволствие.

Общо взето това е покрай нас, хайде пишете и вие как я карате.

# 203
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания!   bouquet Да ви се връща стократно!  Hug

Ама да се оплача от тоя моя мъж...може ли да е такъв загубан?!  Rolling Eyes Не стига, че вчера датата на телефона му била сгрешена и той даже не знаел, че е 26-ти, ами цял ден се мота - с този, с онзи, тука, там, накрая и едно цвете не благоволи да ми донесе  ooooh! Щял да ме води на ресторант, да не съм готвела. Е, да, ама аз вече бях сготвила и го сиктирдосах. И той реши да ми помогне за мръвките, по-точно с печенето. Обаче така ги опече, че останаха сурови. Та накрая вечеряхме гола леща и няколко картофени кюфтета от вчера. А мръвките останаха за днес  Laughing

Папитууу, ти ли си Павлина?! Ами честито рождество на твоето мъжество! Да те слушка и да ви гледка!   bouquet

# 204
привет!!!

Гуш, много ме развесели снимката!!! добре, че вля малко настроение!
Ние още не сме се оправили, вече повече от седмица, и за жалост и Надето не можахме да опазим  Sad Сега всички нещо пием, капем и т.н. Положението е драматично, много е гадно, когато си болен и нямаш сили да се грижиш за децата... чувствам се безполезна, някак, дано отмине скоро, че сили нямам!

извинявам се за тъжното настроение, дано слънцето навън ви е заредило с по-ведро!!!  Hug

# 205
Привет! Hug

Тук е такова чудно време - слънчице, топличко....а така ми се иска вече да украсявам елхата. Дени все ме пита кога ще украсяваме Laughing

Kremenchen, хубаво е да си на път Wink За телетъбисите съм сигурна, че ще намериш нещо. Аз тук, в нашия загубен град съм виждала, няма начин в Бургас да не намериш. Ама как ги търпиш тези телетъбиси ooooh! Много неприятна поредица ми е това. Ама щом на Марти му харесват, ще търпиш Wink Той как е?

Биренка, не се сърди на мъжлето. Знам аз, че много те слуша той.  Simple Smile

malejna, дано бързо оздравявате Praynig

Днес в яслата е идвал фотограф сутринта да снима децата за календарите. Дано Дени се е представил добре, че репетирахме снощи и сутринта, много беше развълнуван LaughingКакто всяка сутрин, едва го удържах сутринта в градинката - няма търпение да влезе, дори не се обръща да ми каже чао. Няколко пъти го викам, за да ми обърне внимание и поне да ми махне Crossing Arms Явно лелките добре се грижат за него

Тяхното тържество ще бъде на 18-ти, но ще е без родители. Дядо Коледа ще донесе подаръци, лакомства, ще има  песни, танци, купон отвсякъде Simple Smile

Умуваме какво да му вземем и за яслата и за вкъщи. Просто не можем да си позволим да не му купим още един мотор с дивак Whistling При това голям. Всеки път ни напомня, че товаиска от дядо Коледа. И "Шрек трети" трябва да присъства сред подаръците Laughing Нещо евтино и голямо ще вземам за яслата, че лелките ни предупредиха да не купуваме скъпи неща, че там всички деца ще минат през играчките на останалите и може да се счупи нещо. Пък голямо, че нали много е слушкал, няма начин Heart Eyes

Верно ни е много послушно детето, пу-пу. Много разбран е станал напоследък. И как ни се кара, ако ние направим някоя пакост. Вчера ремонтираше с една отверка едно чекмедже в кухнята. Аз го викам от хола, а той започна да нарежда "какво ме викаш сега? не виждаш ли, че съм зает. чекмеджето ти е счупено, някой трябва да го поправи, не може така". Аз обаче настоявам да дойде при мен, че там беше студено, пък дребен ме отряза "ей, аман от тебе значи. само ми пречиш. а знаеш ли колко много работа имам още." Laughing Голям устатко е!

Лек и слънчев ден на всички! Hug

# 206
  • София
Малейна,оздравявайте бързо Hug.Сега времето е такова-навсякъде има вируси и зарази Tired

Ние купихме подаръка на Калоян преди 2 седмици-масичката с инструменти на Мечо Пух Laughing

Ето я:Маса с инструменти
Пак

За приятелчетата му купих комплекти за голф:Зелен
Жълт
Син

# 207
Ехоо, привет! Simple Smile

Много е лошо, че има болни, ама няма как, зима е. Пожелавам на всички да оздравяват бързо Hug

Ренка, честито, макар и със закъснение  bouquet Не му се ядосвай на мъжа ти, накарай го просто да ти се реваншира Wink

Ками, много ми хареса масичката с инструменти, много е сладурска.

Аз трябва да измисля доста подаръци - за яслата, за фирменото парти, за вкъщи. Мишка дойде един ден и ми заяви, че Дядо Коледа щял да идва и да й донесе подаръци. Питам я тя какво иска, а тя ми отговаря - "Кукли. Две. И полицейска кола." Laughing
Та едното със сигурност ще е кукла и то някакво бебе с принадлежности, защото сега иска все да облича, приспива, къпе, храни.
И ютия смятам да й подаря, нейната от гладене се развали вече Laughing
И може би нещо подобно на къщичка за кукли, но съм гледала някакви на по-достъпни цени, че неща за сто и кусур лева не ми се купуват като се има предвид, че е малка още и може да не оцелее Simple Smile.

Та така. Около нас нищо ново. Миша пее нон стоп, всеки ден различни песни, страшно съм доволна от яслата, толкова добре се чувства детето и така хубаво се грижат за нея, браво на лелите. Онзи ден в неделя наобяд ми каза, че искала да я заведа на градина, а сутрин само ни подкарва - че щяла да закъснее, да изпусне гимнастиката, закуската, децата - хваща ключовете и портфейла на мъжа ми (защото той я води) и започва да му ги бута в ръцете и да го подканя Laughing

Аз работя, сега покрай Нова година има доволно работа, та много не ми остава време нито за форум, нито за почесване Laughing

Прегръдки и целувки за всички Hug Heart Eyes

# 208
Ние трябва да купуваме няколко подаръка - за партито в детския клуб, за това от работата, и за вкъщи, разбира се. Единият задължително ще е Франклин, но се чудя кой...

Малейна, оздравявайте!
От днес и аз съм болна и вземам всички възможни мерки, плюс маска вкъщи.

Ренка, мъже... Моят, да си кажа честно, ми е подарявал цвете само когато мнооого се е издънил. Въобще и не чакам вече, особено за поводи. Но пък понякога изведнъж му щуква нещо и се сеща за някой готин подарък ей така, без повод. Хм.... това последното отдавна не се е случвало, всъщност...  Мъжка му работа.

Кременхен, ела да видиш времето днес Wink  Зимна приказка, поне при нас, даже си подадохме хремавите носове навън за 20-30 минути Grinning
Големи разходки правиш, вярно.

# 209
Опа, Феъри, заедно сме писали, и гледам едно изречение ни се повтаря Wink

Общи условия

Активация на акаунт