Болните да се оправят бързо!
Ками ужас, как да го водиш при това положениеегаси системата!
Много любов, щастие, мир и парички в дома ви 
). При положение, че има непрекъснат наплив на деца и липсват места, е грехота да се пази място на дете, което не посещава яслата. Все пак говорим четири дни месечно...ако го разхвърляме е един ден от седмицата поне
Пък предполагам, че не е задължително да е пълен ден.
Намери някакъв начин, де...
!
Да ви се връща стократно! 
Щял да ме води на ресторант, да не съм готвела. Е, да, ама аз вече бях сготвила и го сиктирдосах. И той реши да ми помогне за мръвките, по-точно с печенето. Обаче така ги опече, че останаха сурови. Та накрая вечеряхме гола леща и няколко картофени кюфтета от вчера. А мръвките останаха за днес
Сега всички нещо пием, капем и т.н. Положението е драматично, много е гадно, когато си болен и нямаш сили да се грижиш за децата... чувствам се безполезна, някак, дано отмине скоро, че сили нямам!

За телетъбисите съм сигурна, че ще намериш нещо. Аз тук, в нашия загубен град съм виждала, няма начин в Бургас да не намериш. Ама как ги търпиш тези телетъбиси
Много неприятна поредица ми е това. Ама щом на Марти му харесват, ще търпиш
Той как е?

Явно лелките добре се грижат за него
При това голям. Всеки път ни напомня, че товаиска от дядо Коледа. И "Шрек трети" трябва да присъства сред подаръците 

Не му се ядосвай на мъжа ти, накарай го просто да ти се реваншира 
.
Зимна приказка, поне при нас, даже си подадохме хремавите носове навън за 20-30 минути