Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 571
  • 641
  •   1
Отговори
# 270
Чудесно начало за едно малко разследване на направените от този доктор ринопластики  Mr. Green
Сигурна съм, че и ЗК, и прокуратурата, ще се радват да прочетат това полезно инфо.

PeaceПрочети отзивите и мненията на пациентите в сайта и тогава "предизвиквай" подобни проверки и разследвания.След такива мнения съжалявам че съм се опитала да бъда полезна Tired
За жалост не мога да коригирам твоя пост. ooooh!

# 271
Изобщо нямам намерение да си губя времето със сайта на този "доктор" или какъвто там се води.
Не се опитвай да си полезна, като даваш съвети как да се заобикалят законите, просто спазвай тези закони и ползата ще е значително по-голяма.

# 272
 PeaceЧудя се въобще какво правиш в тази тема след като изобщо не си в час? Thinking

# 273
PeaceЧудя се въобще какво правиш в тази тема след като изобщо не си в час? Thinking
Дебна  Mr. Green

# 274
  • далечно
здравейте, може и да повтарям въпроси, ама стигнах докъм 5 страница, а вече ме болят очите:
какви са предимствата и недостатъците на под- и надмускулното поставяне на импланти в бюста? И още - има ли начин хем да си с импланти, хем (живот и здраве ако има второ) да кърмиш?

аз ощ не съм събрала смелост, ама поне събирам информациа. благодаря за отговорите предварително   bouquet

# 275
Пoлезна тема и за мен,по нататък бих искала да си коригирам някой неща по себе си,дай боже да имам финансовата възможност...Ще я следя с интерес за да научавам за цените и колко сте доволни от вашите пластики...
За липосикция и аз се ослушвам,иска ми се да дръпна малко от бедрата и корема...

# 276
  • Sofia
здравейте, може и да повтарям въпроси, ама стигнах докъм 5 страница, а вече ме болят очите:
какви са предимствата и недостатъците на под- и надмускулното поставяне на импланти в бюста? И още - има ли начин хем да си с импланти, хем (живот и здраве ако има второ) да кърмиш?

Привет! Съветвам те да прочетеш тук:
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=2656&postdays=0& … r=asc&start=0

Имай предвид че вида на метода зависи много и от състоянието на гърдите ти в момента. Ако има голямо увисване (птоза) е възможно да не може да се запълни с подмускулно.

Кърменето при подмускулно е напълно възможно, тъй като жлезата не се засяга. При надмускулно зависи - ако разреза е през аеролата може да има засегнати каналчета и да е затруднено кърменето. При разрез под гърдата почти няма вероятност да се засегне жлезата.

# 277
  • далечно
благодаря, NBM. кой знае колко време ще ми отнеме да събера кураж - а и при нас една такава интервенция е около 2.5 - 3 пъти по-скъпа от в БГ. НО засега събирам инфо. Значи и при над и при подмускулно с разрез отдолу по принцип  може да се кърми.

Абе кой знае, може да изчакам до второто и после: не е толкова чак за коригиране ситуацията, ама пуста суета  Mr. Green

# 278
  • Sofia
Значи и при над и при подмускулно с разрез отдолу по принцип  може да се кърми.

Абе кой знае, може да изчакам до второто и после: не е толкова чак за коригиране ситуацията, ама пуста суета  Mr. Green

По принцип да, може да се кърми. НО ако наистина не е толкова зле ситуацията е по-добре да изчакаш второто. Много често гърдите се променят при бременността и се налага подмяна на имплантантите с по-големи. Ако можеш да изчакаш е по-добре да си спестиш парите и травмата от втора операция Peace

А ти къде си че е толкова скъпо? Доколкото знам цените в Европа са почти като тези в БГ.

# 279
  • далечно
аз съм в Северна Италия - без да съм правила щателно проучване на доктори, възможности, цени и т.н. в каталог, който ми попадна едва ли не случайно, но касае място в нашия регион, се цитираха цени 6,000-8,000 евро  Rolling Eyes : ама може и да са някакви хипер цици тези  bowuu За БГ май някой беше споменал 5,000 лв?

# 280
  • Sofia
аз съм в Северна Италия - без да съм правила щателно проучване на доктори, възможности, цени и т.н. в каталог, който ми попадна едва ли не случайно, но касае място в нашия регион, се цитираха цени 6,000-8,000 евро  Rolling Eyes : ама може и да са някакви хипер цици тези  bowuu За БГ май някой беше споменал 5,000 лв?

Вече не е 5000, започват от 3000 евро и в зависимост от лекаря могат да достигнат и тези цени, които си посочила за Италия.

# 281
  • далечно
мерси, NMB. то ясно си е инвестиция, ама да си знам каква когато/ако се реша. А в БГ има ли такава драстична разлика в качеството на работа на пластичните хирурзи? все съм смятала,че тъй като това са относително елитарни услуги, вероятно  качеството на работа и материали е топ

# 282
  • Sofia
Разбира се. Както навсякъде имаме много добри и не толкова добри хирурзи. Съответно и цените са различни.
Хубаво е да си направиш добро проучване ако решиш да се оперираш тук.
Имаме си и един касапин, няма да му споменавам името Mr. Green

# 283
# 284
  • Sofia
По-скоро капковидни (ако има имплантанти изобщо, на снимката изглеждат доста естествено).
Ако има имплантанти тук ми се струва, че е имало доста силна птоза, за да изглеждат сега така.

Общи условия

Активация на акаунт