Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 571
  • 641
  •   1
Отговори
# 255
Zdraveite imam edin vapros znae li nekoi nestho poveche za implantite Arion ,a i osthe edin vapros az sam visoka 1,68 i teja 48 kg doktora mi kaza che moje da mi postavi 320 kk no na men mi se struvat malki, no nqmam naideq gore dolu kak sthe izglejdat. Moje li da mi dadete nqkakvi snimki ili nqkakva informaciq. Blagodarq predvaritelno za otgovora.

# 256
Виждам, че основно за ЦиЦи си говорите Grinning
Аз обмислям да се погрижа за корема си, защото ми е голям проблем. Последно като ходих да записвам малката на ясла, директорката ми вика: Виждам, че чакате 2ро дете.. Blush Mr. Green
от 2 дена чета като луда по форумите, и не съм сигурна дали ще мина само с липо или ще се наложи админопластика.
Миналата седмица си махах бенка от лицето в пластична хирургия, та в стаята имаше едно девойче, което се беше сдобило с нови цици, и изглеждаше много щастлива. Нужда от цици нямам аз. Но всичко тръгна от една бенка, та да видим къде ще му излезе края. Mr. Green Ще говоря утре с доктора ми, но може да се наложи и да прескоча до Сф.

# 257
Аз пък имам проблем с назолабиалната гънка и сега чета и прочитам за тия филъри  #Crazy
Някой дали е имал подобен проблем и ако може да сподели решението ще бъда много благодарна newsm78

# 258
С гънките по лицето никви грижи нямаш - ботокс и филъри, и си като нова Wink

Само на 6 мес. трябва да си повтаряш процедурите .....

# 259
Ботокс на назолабиална гънка не се слага. Ако някой доктор го прави, явно гледа само да вземе парите.

Виктори, в СЗ филъри можеш да си сложиш в Леге артис. Но ако си склонна да идеш до СФ, ще ти дам координатите на специалист, от който ще останеш много доволна, надявам се. Ако искаш - пиши ми на лични.

# 260
Аз съм си правила ринопластика преди година и половина.При доц.Анастасов тогава ми излезе 1300лв.

# 261
А някой правил ли си лабиопластика в България(корекция на срамните устни)?Моите са големи  и това ме притеснява,а след като има решение защо не?

# 262

Всъщност някой ще поясни ли какви са тези:
aptex импланти
vertex импланти

В какъв смисъл какви са? newsm78Марка  импланти за бюст,ако  си ги видяла в сайта на Ники Георгиев.Аз знам че от лазерната липосукция ставаш  на буци и после трябва нон стоп масажи и хранителен режим,а Азис хич  не е свалил поради простата причина че яде като разпран Joy
и все пак каква е разликата aptex i vertex?

# 263
Аз съм си правила ринопластика преди година и половина.При доц.Анастасов тогава ми излезе 1300лв.

PeaceВ момента/а и от доста време/ се прави ринопластика при доц.Джамбазов в Пловдив и минавайки през здравна каса излиза 700-800 лв. Hug

# 264
PeaceВ момента/а и от доста време/ се прави ринопластика при доц.Джамбазов в Пловдив и минавайки през здравна каса излиза 700-800 лв. Hug
Да попитам - има ли някой координати на доц.Джамбазов и отзвуци за него някакви?

# 265
  • при Arctic Monkeys
Да попитам - има ли някой координати на доц.Джамбазов и отзвуци за него някакви?
от кога естетичните корекции минават през ЗК? Rolling Eyes

# 266
  • България-Швейцария
от кога естетичните корекции минават през ЗК? Rolling Eyes
Ако е свързано и със здравословен проблем (при носовете има доста), може да мине през касата.
Аз, примерно, си 'отглеждам' една преграда, нещо като излишен хрущял ли, дявол знае какво точно представлява Close, но понеже не ми пречи особено, а и ме е шубе се ослушвам и хич не ми се ще да се оперирам. При брат ми обаче (наследствена е тая гадост) беше доста по-сериозно положението и си я оправи. Много е близка с ринопластиката тая интервенция.

# 267
Ако е свързано и със здравословен проблем (при носовете има доста), може да мине през касата.

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 00:59 от teo_71

# 268

PeaceТочно така-"прблема"/обикновена хипертрофия на хрущяла на носната преграда/може и да не съществува изобщо.Това се договаря с оприращия и личния лекарето ви въпросиhttp://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=7733
А д-р Джамбазов оперира тукhttp://www.kaspela.com/index1.html

Чудесно начало за едно малко разследване на направените от този доктор ринопластики  Mr. Green
Сигурна съм, че и ЗК, и прокуратурата, ще се радват да прочетат това полезно инфо.

# 269
Привет и от мен,
Аз също има с какво да се похваля. Правих си абдоминална пластика преди месец и половина. Ефекта е жесток. Ужасно съм доволна. Общо взето операцията мина много леко, единствено упойката ме съсипа. Много трудно се възстанових от нея. Иначе болката беше поносима. Болеше малко повече първите два дни, докато се раздвижиш. Сега се наслаждавам с пълна сила на резултат.
Успех на всички, решили да се разкрасяват.

Общи условия

Активация на акаунт