Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 551
  • 641
  •   1
Отговори
# 360
момичета, някой има ли информация и мнение за клиника нефертити и др. емил георгиев, качество на работа и т.н.

# 361
Как така ,как ме възприеха newsm78 нормално, това си е моето тяло и си правя с него каквото искам.Майка ми искаше да ги пипне, баща ми се смя много на решението ми, приятелите ми само разпитваха, болеше ли, как съм и т.н.

# 362
И аз да се представя.Имам силиконови инпланти от една година.Оперирах се в Пловдив при др.Тонев в клиника Каспела.2Х390 подмускулно с разрез през мишниците.Много съм доволна.За сега без усложнения,но тия 390 кубика PIP  вече ми се виждат малко и на пролет ще ги подменям с 2Х530 кубика на PIP ултра висок профил.
Ако имате въпроси относно операцията-питайте. Hug

# 363
По-трудно ли е възстановяването след подмускулното поставяне??
Интересува ме защото знам, че този метод е по-добър от гледна точка за прегледите за рак на гърдата и по-безопасен.

Би ли пуснала снимки?
Как така ти се виждат малки?  Blush
390 са си сериозно количество, но пък при подмускулното може би се губи част от обема...?

# 364
Губи се част от обема,но стоят като естественни.Болката е много по голяма защото отлепят мускула за да сложат инпланта.Снимки тук не мога да пусна разбира се.

# 365
Наистина ли стоят по-естествено??
Аз като съм гледала преди снимки във форума на тялото.бг и не ми харесаха особено, но може би са били прекалено скорошни и не са били улегнали още...

За снимки винаги можеш да намериш начин - албум с парола или на лични.... Wink

# 366
  • София
И аз съм с подмускулно, наистина боли много, но си мисля, че надмускулното стои по-естествено. И наистина се губи значителна част от обема, около 30 % може би.

# 367
А-а-а,ама как не съм я видяла тая тема...Аз съм конкретно ориентирана-искам 400сс,кръгли,подмускулно,Тонев,с разрез през ареолата.Само имам съмнения относно разстоянието между гърдите после-не ми се ще да е повече от 1см,но май така ще стане...Висока съм 174см и да не ми дойдат малки и разделечени 400сс,защото началния старт е  Confused.
Valenta70,а за цената какво ще кажеш?Гледам в сайта му пише 5 700лв,така ли е?
Тук има доста инфо: http://forum.fema-bg.com/viewforum.php?f=21&sid=180e7b3f3431 … 1c8943f1c684aa9dd

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 15:17 от МИСТИКА

# 368
350СС подмускулно  Simple Smile. Не знам дали боли повече, но е точно 2 седмици и с аулин минава лесно. Според моя д-р НЕ се губи от обема. Колко ще са раздалечени зависи и от анатомията на конкретното тяло. Ако се доближат повече от обусловеното, ареолите се изместват доста встрани и стои неестествено. Не, че раздалечени е хубаво.
Намирам сегашния обем за оптимален за мен, и като облека нещо по-така лятото става страшно как ме зяпат. Не ми се мисли, ако си бях направила по-големи. Даже понякога се чувствам неудобно. А в комбинация с руса коса = кухата лейка иде.... - масово хората са прекалено предубедени към тази визия  Sad.
Също ако стоя с изправен гръб стърчат доста напред и предизвикателно, но обикновено си ходя леко прегърбена и затова не се виждат изцяло.

# 369
Интересувам се притежалките на силиконови бюстове - как ви възприеха след това колеги, приятели и роднини (особено родители).

Какви бяха реакциите и коментарите или такива липсваха?

Приятелките ми ме подкрепиха, искрено ми се радват и ме харесват. Доста от тях искат .."и тее"
Колегите ми казват, че съм се разхубавила след майчинство Laughing
Роднините ми не забелязват разлика ,защото не съм особено предизвикателна ..само се чудят "от година на година по-хубава ставаш" Mr. Green

Всички дрехи ми стоят перфектно, за бельо да не говорим Flutter Харесвам се и се обичам Wink

# 370
 Сега виждам тази полезна тема. Благодарности към авторката и всички, които са минали по този път и споделят. На мен ми предстои.

# 371
а колко време трябва да мине след като се спре кърменето,за да се направи операцията newsm78
и някакси след ражданията сякаш ми се разшириха ареолите и това хич не ми харесва-дали може да се коригира....

# 372
и някакси след ражданията сякаш ми се разшириха ареолите и това хич не ми харесва-дали може да се коригира....

Коригират се без проблем Peace

# 373
Изчетох половината тема,но вече часът напредва и буквите ми се разминават затова предварително искам да се извиня ако въпросите ми се повтарят и вече е отговорено на тях в предните страници  Embarassed
За мен-на 24 съм с мн малък бюст който след рязко сваляне на килца преди 10год изчезна и не се е появявал от отгава  Rolling Eyes
Искам да попитам мамите който са го сложили преди дародят имаха ли някакви проблеми по време на кърменето и имаха ли нужда от корекция след като спряха?
Изчетох бая материал и засега съм се спряла на подмускулно поставяне,защото останах с впечатление,че въпреки че все пак губи някой др кубик,рисковете са по малки,осоено за нераждало момиче като мен.И вие ли мислите така?
Мисля да се тунинговам края на лятото,защото в момента ме спира единствено финансовата част.Иначе веднага лягам под ножа без да се замисля Wink
Също така видях че има няколко вида имплантанти.До тук от прочетеното разбрах че най добрия избор е кръгли и грапави,но дали пип,дали евроимплант...незнам кое е най-доброто...
Имам приятелка която си направи преди 4год тук в Бургас и засега е мн доволна.За протокола-нейните са 250кб-надмускулно,защото и тя нямаше нищо на първо четене.Пипала съм ги мн пъти и с времето омекнаха  Laughing
Към мамите от Бургас-има ли някоя др която е лягала под ножа тук?Доволна ли е и къде и при кой?Колко парички и струваше?Ако не ме лъже паметта мисля че Марангозов и ги слага,а цената беше 4000лв
Предваря ви предварително и извинете ако се повтарям,но нямам сили да чета повече,а всичко ме вълнува относно тунинга
  bouquet

# 374
  • Хасково
Аз съм с 350сс надмускулно при др.Тонев с разрези под мишниците. В следствие на отлепянето на кожата от под мишницата до ареола кожата ми е като вечно изтръпнала и като се почеша на това място  усештам лека дискомфортна болка по кожата. Искам да попитам другите с разрези от там дали имат същото усещане като мен?

Общи условия

Активация на акаунт