Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 552
  • 641
  •   1
Отговори
# 345
isa2005 може ли да ни покажеш снимка  Peace

# 346
zvet81 би ли обяснила пак приятелката ти с какво е в устните,защото между силикона и филърите кат хиалуронова разликата е огромна.Между другото не се слага силикон,а силиконово олио,което е забранено да се слага,и го правят малко хирурзи.

# 347
...Между другото не се слага силикон,а силиконово олио,което е забранено да се слага,и го правят малко хирурзи.

И въпреки това, все още има момичета, които се навиват и си слагат. ooooh!

# 348
...Между другото не се слага силикон,а силиконово олио,което е забранено да се слага,и го правят малко хирурзи.

И въпреки това, все още има момичета, които се навиват и си слагат. ooooh!

Да,така е за съжаление. ooooh! Просто предпочитат да дадат 50лв за олио,отколкото 600 за хиалуронова.

# 349
Цената съвсем не е 60 лв,и варира от 200 до 500 лв за кубик
СНИМКИТЕ НАПРАВИХ С ПОДРЪЧНИ МАТЕРИАЛИ,СЪЖАЛЯВАМ ЗА КАЧЕСТВОТО Rolling Eyes
парола на лични
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123167

# 350
В Торакс моя приятелка си сложи олио- 50евро на кубичен беше олиото март месец.

# 351
Да,така е за съжаление. ooooh! Просто предпочитат да дадат 50лв за олио,отколкото 600 за хиалуронова.

Да, и то по-скоро - слагат си нещо временно, харесват се, но не им се дават парички и не им се занимава на всеки 3 месеца, и хайде нещо постоянно...да, ама ефектът не само няма да е същият, а може да е -  Sick
Имам няколко живи примера около мен, за съжаление...

# 352

Да, и то по-скоро - слагат си нещо временно, харесват се, но не им се дават парички и не им се занимава на всеки 3 месеца, и хайде нещо постоянно...да, ама ефектът не само няма да е същият, а може да е -  Sick
Имам няколко живи примера около мен, за съжаление...

Да,точно така.Едното трябва да го правят постоянно,а нямат възможност да го поддържат.Никой не се сеща че като няма възможност,най-добре да не го прави.Тъпо е да се опитваш да се разпростираш извън чергата си.

# 353
ако прочетете малко повече ще видите че цена от 50 евро няма,преди две години най-ниската цена беше 200 лв.
Тук въобще не опира до финансова възможност,а до желание за трайност.Силиконовото олио е единственият траен материал за съжаление и е въпрос на личен избор дали ще бъде предпочетен.

# 354
Какво да чета,казвам ти в Торакс,в Пловдив цената март месец.Нали съм го видяла с очите си. Tired

# 355
Видях снимките.Мерси.  bouquet

# 356
Какво да чета,казвам ти в Торакс,в Пловдив цената март месец.Нали съм го видяла с очите си. Tired

а освен това се сетих,че има и два вида силиконово олио,полидиметилсилоксан 1000-с висока плътност и полидиметилсилоксан 250
с ниска плътност.Така че може вторият вид наистина да струва толкова.

# 357
Ужас.Всички ме разубеждават. Confused

И мен така. Единственото нещо, което не си харесвам в себе си е именно носът. Чета коментарите и тук, и в тялото, но не мога да се спра на подходящ хирург.

# 358
ще следя какво става тук,ако все още има някой,който да добави нещо

# 359
Интересувам се притежалките на силиконови бюстове - как ви възприеха след това колеги, приятели и роднини (особено родители).

Какви бяха реакциите и коментарите или такива липсваха?

Общи условия

Активация на акаунт