Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 559
  • 641
  •   1
Отговори
# 330
Намаляват се без проблем Peace белега казват, че е незабележим, но според мене е ужасен.

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 14:33 от Мирела

# 331
somebody аз искам ринопластика.Разглеждам доста подробно форумът на тялото.Просто искам като съвет да ти дам,да не гледаш Кристи като едно цяло.Закрий й цялото лице и гледай само носът й.Ако трябва да съм честна,за мен носът и е кофти направен,и сам по себе си като нос е грозен.Много е важно да не гледаш така цели лица,на любими красавици,а да помислиш първо какъв нос ще отива на твоето лице.Нейният нос,не се променя с годините,а просто едните снимки са корици и страници в списания,които са минали фотошоп.

Това ми е пределно ясно, че за всяко лице си има определен тип нос, който би му подхождал, аз смятам, че такъв нос би ми ходил, защото формата на лицето ми е същата, скули, очи, дори и устата до някъде, моята е малко по-надута/естествен силикон си имам Laughing / и точно формата на устата, най-вече ми заличава недостатъка на носа, щом хората не го забелязват, а едва след като им кажа и се загледат в него дори и тогава твърдят ,че ми няма нищо, но според мен им и неудобно да ми кажат, както и да е!
  Аз също чета редовно в Тялото и на мен много ми допадна на  една руса мацка нослето, което обаче и е правено в Италия, та всъщност цялата е тунингувана навсякъде и то доста успешно. Аз бях си запазила час при Ники Георгиев, но не посмях да отида, къде от страх, къде от четени коментари, че неговите операции на нос не били сполучливи!!
  Но аз и друго се чудя, дали първо да не родя едно дете и после да правя операцията, така или иначе един ден ще я правя със сигурност, дори и пари да нямам, кредит ще тегля и ще го направя този така желан нос от мен- в момента само набирам смелост и информация!! Peace

Имам приятелка с ринопластика, дано не ми се расърди понеже и тя пише във форума, правила си е своята преди8-9 години в Пазарджик, носа и в момента е леко на една страна, но тя каза, че е от носенето на очила, а не е трябвало малко след операцията да носи и, че за нища на света не би се подложила пак на втора и също тя ме съветва да не си го пипам моя!!! Thinking

# 332
somebody И на мен на тая руса мацка ми хареса носа. Joy А за Джамбазов чете ли,аз към него клоня.

# 333
  • София / Пловдив

Да отговоря-в Каспела оперира и разрезите ги прави под мишниците.Това беше единственното нещо заради,което не станах негова пациентка.

Кое те притесни? Клиниката или разрезите под мишниците?

# 334

Да отговоря-в Каспела оперира и разрезите ги прави под мишниците.Това беше единственното нещо заради,което не станах негова пациентка.

Разрезите-личат си просто отвсякъде а на мен ми е грозно някак си.

# 335
  • София / Пловдив
Наистина ли личат толкова?  Rolling Eyes

Аз гледах миналата година в Каспела точно такава операция и разрезите, които правеха, ми се видяха съвсем малки. Тогава там беше и един френски професор, който обясняваше, че след 2-3 месеца почти не личат белезите под мишниците.

# 336
  • София

Разрезите-личат си просто отвсякъде а на мен ми е грозно някак си.

Странно. Ако са направени в сгъвката под мишницата, изобщо не личат.

# 337
Малки са,да,но на мен ми вадят очите..и си личат въпреки всичко.

# 338
  • при Arctic Monkeys
Помисли много за ринопластиката, аз досега хубав нос след операция не съм виждала, не знам на какво се дължи, имам поне 10 познати с такива операции
+ ,че на всички се наложиха по 2 операции , ами и сега не ми харесват.

Confused Ужас.Ама и аз досега само на една мацка видях хубав нос,и се оказа че нейният е правен в чужбина някъде.Обаче напоследък съвсем не мога да се гледам.Приятелят ми ме разубеждава,твърди,че съм луда,че ми е добре....обаче наистина  в последно време не се чуствам добре с този нос. Confused
много, ама много мислете, преди да си правите ринопластика.
не говоря за отоците, болката и ограниченията след операцията.
обикновено или не си личи, че носът е пипан, или наистина става по-зле. или се налага втора интервенция, което просто е убийствено.
има и друго - това си е операция с разрези и шевове, макар и вътрешни. остава си нечувствителност на тъканите, опъване...

# 339
Ужас.Всички ме разубеждават. Confused

# 340
Ot dosta vreme ne si hareswam nosa.. ne kazwam che horata ne me vyzpriemat, naprotiv na tqh ne im prawi vpechatlenie, no loshoto e che az ne se hareswam i towa nakyrnqwa moeto samochuwstvie . Ot dylgo vreme iskam da si naprawq rinoplastika na nosa.Neznam nishto za tazi operaciq, ne znam za cenata.. chela sym dosta za towa,no ima razlichni sumi, i razlichni hora koito sa pisali po tazi tema. Mnogo shte sym blagodarna ako nqkoi izpital towa ili dostatuchno znaesht za tazi operaciq mi pishe (az sym ot varna) ako znaete neshto poweche za tozi vid operaciq molq vi pishete mi na e-maila

# 341
Здравейте момичета,аз съм с две ринопластики.Първата неуспешна в Пазарджик"Хигия".Другата си е правих в Пловдив.Ако не е нещо фрапиращо и грозно по добре не си барайте носовете.

# 342
  • София
Здравейте, и аз съм се навила за устни, даже се чудих този ефект дали няма да го постигра с перманентен грим , но май не Cry
Една приятелка си сложи в устните филър, при известна докторка във Варна , доволна е от резултата, но аз кой знае каква промяна не виждам.Това от друга страна е хубаво, защото при повечето направени устнички ефекта е все едно са с херпеси. Но при моята приятелка в средата на устната се усещат филърчетата-как го обясних само Embarassed, но съжалявам ,та все едно едно гелчето/силикона/вътре се усеща до къде стига.
Дайте малко инфо за хилаурона -цена, време на абсорбация, доктор ,пари и т.н.
Иначе 360СС , висок профил, кръгла форма, под мускуно нямах никакъв проблем пу-пу, и болка-само първия ден, при д-р Георгиев, проучвах, проучвах, но най-накрая избрах този, препоръчан ми от приятелки, чудех се и във Варна или Пловдив, но си мисля, че доктора трябва да е максимално близо-при нужда все пак-да е под ръка за консултаций, въпроси и т.н.
Поздрави на всички "пудри"-така ми казва моя мъж-гальовно Laughing

# 343
  • при Arctic Monkeys
до сега не съм видяла устни, които да ми харесат. преди няколко дена видях едно момиче, ми то си личеше от 1 км. че е са и  правени устните и изглеждаше толкова неестествено и грозно, че никога не бих се навила на такова нещо. имаше по ТВ някакво предаване с Анита Майзер, или както там се казва. егати травестита, как изобщо може да се харесва с тази уста... като видя такива джуки и винаги се сещам за Ицо Петрофф. Simple Smile

# 344
до сега не съм видяла устни, които да ми харесат. преди няколко дена видях едно момиче, ми то си личеше от 1 км. че е са и  правени устните и изглеждаше толкова неестествено и грозно, че никога не бих се навила на такова нещо. имаше по ТВ някакво предаване с Анита Майзер, или както там се казва. егати травестита, как изобщо може да се харесва с тази уста... като видя такива джуки и винаги се сещам за Ицо Петрофф. Simple Smile
много относително...аз самата съм с правени устни и до този момент никой не е забелязал това,и то със силикон.
Важно в случая е метода на поставяне и количеството,ако не се прекали нещата се получават.

Общи условия

Активация на акаунт