Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 561
  • 641
  •   1
Отговори
# 315
Като цена е много добра предлаганата от него.
Вчера видях невероятни устни правени при Малинов, 1 ампула каза момичето, че е сложила.

Леле,супер.Една ампула какво обаче?
и колко ли пари е  Thinking

# 316
Ей всички само за цици говорите,ама аз си имам хубави истински и не ми трябват изкуствени   bouquet,  на мен ми трябва хубаво ново носле, за него си мечтая от 17 годишна Embarassed
........някой правил ли си е корекция на нос, аз от много време набирам смелост, повечето приятели, твърдят, че нямам нужда, аз искам просто лека корекция, това за мен е е идеала за нос, от пред(линковете по-долу) като форма го докарвам отпред, но имам лека гърбичка, която е забележима само от едната страна на носа, от другата нямам нищо т.е с прав нос съм и затова винаги се снимам само от едната страна, но искам да имам извивка, не да е чип, но просто да се забелязва извивката Embarassed
http://images18.snimka.bg/003479018-big.jpg 
http://images18.snimka.bg/003479020-big.jpg Всъщност Кристи Търлингтън ми е идела за женска красота Simple Smile

Незнам дали е възможно, да се получи тази форма, като на Кристи в анфас, без да се чупи носа , а само с изпилване, въпреки, че и нейния перфектен нос е дело на пластичните хирурзи, а и вече с възраста формата на носа не и е същата
http://media.monstersandcritics.com/galleries/1020874/CWP-00181440085.jpg
http://www.laineygossip.com/pics/christy%20hair%201%20apr08.jpg

Моля да се включат ентусиасти за пластика на носа да си коментираме!!

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 14:43 от somebody

# 317
Искам устни!  Kiss Ако някой си е правил да даде инфо. Къде, колко и ако не е нахално и снимка. Благодаря!

# 318
somebody аз искам ринопластика.Разглеждам доста подробно форумът на тялото.Просто искам като съвет да ти дам,да не гледаш Кристи като едно цяло.Закрий й цялото лице и гледай само носът й.Ако трябва да съм честна,за мен носът и е кофти направен,и сам по себе си като нос е грозен.Много е важно да не гледаш така цели лица,на любими красавици,а да помислиш първо какъв нос ще отива на твоето лице.Нейният нос,не се променя с годините,а просто едните снимки са корици и страници в списания,които са минали фотошоп.

# 319
Ох, Slav4e  и аз като не пропускам публикация в тялото и с нетърпение чакам някой да публикува снимки на нослета,доктора съм си го харесала,но все още не мога да се реша на ринопластика.Просто положението при мен не е толкова трагично,анфаса ми е хубав и ми отива на лицето Embarassed(SORRY,за саморекламата Laughing),но профила малко ме смущава,та ще видим кога ще ми дойде кураж за тази процедура Wink

# 320
Абсолютно същата съм.И аз в профил не си го харесвам. ooooh! Беше ми пандала една нощна лапна върху него и се получи една гърбичка лека.Ти да не си си харесала Джамбазов? Laughing Мен само ме притеснява какъв ще е резултат,не ме е страх от болки и т.н.Страх ме е деа не стане по-зле от колкото е сега.

# 321
Здравейте,извинявам се за закъснелия отговор-платих 5300 лв.,като цената включваше и тридневния болничен престой,след това си платих само медицинския сутиен и кремечето за белези.

jorinka, нали в "Каспела" си била? И друго да питам - къде са ти разрезите?

Да отговоря-в Каспела оперира и разрезите ги прави под мишниците.Това беше единственното нещо заради,което не станах негова пациентка.

# 322
Вчера видях невероятни устни правени при Малинов, 1 ампула каза момичето, че е сложила.

хиалуронова киселина.
Славче устните бяха разкошнииии

# 323

хиалуронова киселина.
Славче устните бяха разкошнииии

Ау,как ме надъхваш ако знаеш. Crazy
А знам,колко бързо ще се абсорбират. ooooh! Кога са й правени на мацката?

# 324
няколко дниу преди да я видя  Flutter ох и аз искам

# 325
няколко дниу преди да я видя  Flutter ох и аз искам

Абе аз също съм виждала такива,ама все така скоро след операцията.Моля те ако е видиш примерно след 2-3седмици да ми кажеш как са.Все са наполовина,а в началото като ги харесам,се оказва че е била зарадо отока. ooooh!

# 326
Помисли много за ринопластиката, аз досега хубав нос след операция не съм виждала, не знам на какво се дължи, имам поне 10 познати с такива операции
+ ,че на всички се наложиха по 2 операции , ами и сега не ми харесват.

# 327
Помисли много за ринопластиката, аз досега хубав нос след операция не съм виждала, не знам на какво се дължи, имам поне 10 познати с такива операции
+ ,че на всички се наложиха по 2 операции , ами и сега не ми харесват.

Confused Ужас.Ама и аз досега само на една мацка видях хубав нос,и се оказа че нейният е правен в чужбина някъде.Обаче напоследък съвсем не мога да се гледам.Приятелят ми ме разубеждава,твърди,че съм луда,че ми е добре....обаче наистина  в последно време не се чуствам добре с този нос. Confused

# 328
Дойде ред и аз да се запиша в тази тем.Чак не мога да повярвам  Whistling
Аз имам май единствена този ''проблем'' сред вси4ки тук. Не си харесвам ареолите  Mr. Green .След раждането и станаха по-големи  Shocked. Имам ли шанс за намаляване,правено ли такова нещо изобщо на вас, или на  някой около вас? Crossing Arms

# 329
Дойде ред и аз да се запиша в тази тем.Чак не мога да повярвам  Whistling
Аз имам май единствена този ''проблем'' сред вси4ки тук. Не си харесвам ареолите  Mr. Green .След раждането и станаха по-големи  Shocked. Имам ли шанс за намаляване,правено ли такова нещо изобщо на вас, или на  някой около вас? Crossing Arms

Моя позната имаше същият проблем.И си ги коригира във Пловдив.Подробности обаче не знам,просто исках да ти пиша,за да си знаеш,че се коригират.

Общи условия

Активация на акаунт